Ivan F. 65 Napisano Mart 7, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Imam 28 godina, odlucio sam da kupim prvi motor... od malena sam vozikao uglavnom skutere i neke cetvorobrzince od 50 kubika :)) Ima dosta iskusnih ljudi, pa bih voleo da cujem vase misljenje i predloge! Za sta biste se vi odlucili i zbog cega, mt-09 ili z900(2021)? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 7, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži malo forum ima dosta toga na temu motor za početnika. Oba motora koje si naveo imaju oko 120 konja i nisu baš dobar izbor za ulazak u svet motora. Moj ti je savet da prvo uzmeš nešto ne veće od 60-tak konja. 120 konja je raketa na točkovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Mart 8, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Може и Х2Р да ти буде први мотор, све је у глави а не у коњажи. Ја се лично ту не бих двоумио много, мој глас иде за Кавасаки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Mart 8, 2021 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki, ali Z900RS, mašina ista kao na Z900 al je mnogo mnooogo lepši... Mada ako si početnik, nije ti to baš najbolja ideja, izginućeš bre, bolje uzmi neku 250-ku i polako, imaš vremena, i te današnje 4taktne 250-ke su ljute, ide svaka 130-140kmh ladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Mart 8, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, slazem se da je malo jako za prvi motor... Ali smatram sebe vec odgovornom osobom, a gine se i manjom kubikazom, gore navedenom 100-130km/h je isto mnogo... Ne bih da gledamo na taj nacin, ne mozemo takav pogled na svet da imamo, svestan sam svega :)) Voleo bih o motorima vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13662 Napisano Mart 8, 2021 Ne silazi, 7607 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti odgovoran ali ne znaš da voziš. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 297 Napisano Mart 8, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prvi, razmisli o MT 07, mnogo se lakše vozi od 09 i oprostiće ti dosta početničkih grešaka. LAganiji je na gasu dosta. Meni je prvi naked, nije prvi motor, ali mogu ti reći da je kao bicikl, jednostavan za vožnju. Ova dva gore su malo prevelik zalogaj za prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Mart 8, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam za to, kao ja cu paziti, imam kocnicu u glavi, itd...pa cu uzeti za prvi motor 600-750-1000, bla bla. Moras ti bato, da osetis tezinu, snagu, kako lezi u krivini I jos puno stvari.Ja kada sam pre 15 god.seo sa Tomos Bt elektonika 90 na Suzuki Rg 125 gammu, usro sam se, ali stvarno, kada od 8000 obrtaja, cvaja "probije"A, to je samo 30-ak konja.Nemoj da me pogresno razumes, ali mora taj neki "staz" da preguras. Srecno u svakom slucaju, sta god da odlucis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 8, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Slatke li su tvoje muke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Mart 8, 2021 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas za Mt 07,uvozaj se sezonu-dve, lako ces zameniti za jači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam se opredelio za MT 07, u ugovoru piše da je rok isporuke kraj maja. Hvala na savetima! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Maj 7, 2021 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...