yogibear 15541 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan LUDILO KOD AVALE, HAOS POSLE PIJANOG UDESA! Žena se sudarila sa motociklistom, pa ga IZVREĐALA, A KAD JE DOŠLA POLICIJA... (VIDEO) WWW.KURIR.RS Potpuni haos nastao je posle saobraćajne nesreće na lokalnom putu kod Ralje u blizini Avale, u kome samo pukom srećom nije bilo teže povređenih i stradalih. Na snimku do kojih je došao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8080 Napisano Februar 28, 2021 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim se nigde bez kamere.Ovako jesam nisam ode u nedogled. Snimio sam drugara koji je imao bliski susret sa traktorom i alkoholisanim vozačem.Ozbiljno oštetu je dobio i to brzopotezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8551 Napisano Februar 28, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A pita me Igor Floyd da li si ti na snimku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kolega dobro ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15541 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pijana gospođa je vozila u kontra smeru i naletela je na momka koji je bio prvi u grupi... Prva desna krivina nakon pumpe u Ralji, u pravcu ka Mladenovcu. Sreća, nikakva brzina pa je momak skoro i stao. Kaže mi drugar koji je vozio drugi u grupi da je ona više udarila njega nego što je on naleteo. Kolega je polomio ruku i žalio se na bol u vratu jer je glavom udario u šoferku. Rekoše mi da je policiji baš dugo trebalo da stigne... i nakon dugog čekanja, oko 13:30h, gospođa je naduvala 2,47!!! Drugar mi je poslao 4 video klipa koja sam ja spojio u jedan... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da potkačimo ovu spodobu na sudu? 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao tuda kad je vec sve bilo sklonjeno,samo komadi po putu i nekoliko motora sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Užas koliko ovde čovek mora da ima jake živce i samo kontrlu da ovu spodobu ne oleši od batina, da i pored 2,47 oseti batine Promenio Februar 28, 2021 član Rašica 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1173 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, yogibear said: ... i nakon dugog čekanja, oko 13:30h, gospođa je naduvala 2,47!!! Uz redukovano vreme kafana i zabranu okupljanja, nedeljom u podne 2,47 alkohola. Koliko li ona dostigne u "normalnim" okolnostima ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5230 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan A pa ovo je sns kadar,ovaj decko je najebao... Sad ce da proglase levu traku za desnu... a alko test ce da nestane. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa ona sa 2,47 promila jos odlicno stoji na nogama Kolegi brz opravak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi zelim sve najbolje i brz oporavak. Bilo je juce pitanje "ko su krezubi?", da ne poverujes kako komentarise njegove povrede. Pre neki dan se vozim u taksiju, ogluglali i oni, svi sviraju on mrtav ladan samo je prokomentarisao, "svi moraju ponovo na polaganje, ukljujuci i moje kolege" i to pored pandura da sedi psihijatar / psiholog na polaganju. Promenio Mart 1, 2021 član Marko011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo obavezno na sud da se naplati odšteta za povrede i traume ( osiguranje će valjda platiti štetu na motoru ). Osim opvoga " Kolega je polomio ruku i žalio se na bol u vratu jer je glavom udario u šoferku. " ne zaboraviti je tužiti za seksualne povrede jer je gospođa iskusno primetila da kolegu boli kurac ( tačno tako se izrazila na snimku ), pa kad ga več boli - onda je red da joj naplati te bolove ! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuna alkoholisanost - 45 – 60 dana zatvora ili kazna rada u javnm interesu od 300 – 360 sati + 17 kaznenih poena + minimum 10 meseci zabrane upravljanja. + Izazivanje saobraćajne nezgode u svakom slučaju povlači i krivičnu odgovornost u zavisnosti od posledica slučaja + Privatna tuzba. Ugasila ga je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Mart 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi kolege koji je zadobio povrede i žao mi slomljenog motora, ali mi je nastup snajke na snimku naterao suze na oči od smeha. Ne znam da li je za smeh ili za plač, ali bez suza ne može da prođe nikako. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svim prisutnima na konjskim živcima,mislim da bi mene hapsili da se ovo desilo meni ili nekom od mojih prijatelja,i to pogotovo posle one izjave boli ga ruka,noga ma boli njega kurac,mislim da bi gospođa tu završila karijeru. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Mart 1, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan "Ovo" je za život u šumi. Svaka čast gospodi bajkerima kako su se ophodili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15541 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, rast said: Uz redukovano vreme kafana i zabranu okupljanja, nedeljom u podne 2,47 alkohola. Koliko li ona dostigne u "normalnim" okolnostima ? Da, drugari mi rekoše da su skoro 2 sata čekali uviđajnu patrolu, koliko bi tek naduvala odmah nakon udesa, pitaj Boga? Znači stajala je na otvorenom, žvakala žvaku dva sata i grunula u onu melodiku 2,47! Jedino racionalno objašnjenje je da se nalivala celu noć a zatim to pre podne krenula negde... Rekoše mi da je bazdila na alkohol metrima okolo. Saobraćajac je takođe bio u čudu, rekao je da mu u karijeri niko do tada nije dosegao cifru od 2,47. Domaćica je očigledno u kondiciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост све је више жена за воланом и то у алкохолисаном стању! Колегама свака част на реакцији. Другачије не би ни требало! Повређеном колеги, брз опоравак! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2668 Napisano Mart 1, 2021 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Čovek da se prekrsti levom i desnom... Svaka čast kolegama kako su šmekerski postupili, još se i slikali sa njom ... tu ne može čovek da se ne nasmeje A snajci želim sve najbolje, a vidi se da je neka mučenica .... Pa usraće je sad kad joj stignu kazne, to je zagarantovano. Zasluženo... Kolegi da se oporavi što pre i da uspe u ovom Srbistanu da naplati štetu na motoru, u najkraće vreme i ne propusti sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 1, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam pogledao snimak, sigurno ne bih poverovao. Potpuno neverovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5230 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima sa kojom kaznom ce da prodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovde je krivični postupak sigurno, zavisi od prethodne osuđivanosti ali može i zatvor da zaglavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2222 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nije smešno ali ja sam se slatko smejao "gospođi" .Kaže šta ćeš u mojoj traci? Na opasku policajca da to nije njena traka,kaže išla sam levo desno da izbegnem udes. HahahahahahhaIšla je ona levo desno zato što nije znala jel pošla ili došla...Sva sreća pa je dečko video na vreme i makar on kočio pa se spasio....Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 657 Napisano Mart 1, 2021 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jaci onaj lik iza sto suflira sve vreme ,bar duplo je jaci od nje u promilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...