Pablo 1965 Napisano Jul 13, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 14, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao nikakvih problema covek je bas bio strpljiv cene su ok tako da ja mogu da preporucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2797 Napisano Jul 25, 2005 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Covek je bas ljubazan i ok i daje savete !!! Kupio sam svecicu i jos nesto za scooter kod njega i utisci su OK !!! A kupio sam i kacigu kod njega :oops: nisam imao vise kinte,teo sam da se vozim ali kazne nisam mogao placati pa jbg. svako se zajebe prvi put :!: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 26, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ti je kaciga bas kvalitetna....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 27, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Kakva god da je, neka je nosi u zdravlju (i veselju) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2797 Napisano Avgust 3, 2005 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta oces za te pare !!!! :roll: Pa nismo svi ovde bogati ima i Sirotinje !!! :cry: Voleo bi ja sad da imam kacigu od 600 evra al nemam pa sam zadovoljan i ovom !!! Jednom mi cak ispala ja mislio rascepala se na pola !!! Kad ono nista znaci i nije toliko losa!!! :twisted: Ma to sam kupio odavno samo murija da me ne startuje zbog nenosnje kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Matori je OK na Tomos tezggi, korektan, èak toleriše i malo cenkanja :twisted: A što se tièe ovih buržuja :baeh: sve su se :shock: usrali noseæi neki Arai ili Shoei od par stotina EURiæa, pazi molim te :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Avgust 5, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Caberg Downtown iplatio sam je 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas nalazio nesto interesantno na ovoj tezgi, sem sto sam svoju prvu kacigu (najocajnijeg moguceg kvaliteta) tamo kupio... da bi je uskoro video kod kineza za upola manje para... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Što znaèi da je matori ipak dobar trgovac :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Narode, jedan od razloga sto neke kacige toliko kostaju je i sto su izradjene od materijala i oblikovane tako da se ne raspadnu pri prvom kontaktu glave sa asfaltom. Bezbednost je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan nije los za neke stvari tipa kada hoces nesto da budzis npr migavci ima univerzalene male doduse za skuter jer sijalica nije jaca od 10w mozes i da zamenis sa njim svoju robu O.K. lik ima i nove gume jedino mu je kofer bio skup za te pare kupis firmiran u Guevari,ali generalno je O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dal' kod njega mogu da nadjem delove za Ctx-a,kao sto su auspuh,rucica za prednju kocnicu,i dobru zadnju gumu 18-aesticu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 31, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh ces sigurno naci na Bubanj-potok pijaci za smesnu lovu, gumu 18 imas sigurno tu na tezgi na buvljaku, a rucicu zavari ako ne nadjess. Mozda ima auspuh kod matorog al' je skuplji, tamo smo ga platili 500din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh samo 500 kinti...Jel mislis na onaj sto ide ispod sedista,posto mi taj treba?Ne mogu da verujem da je tako jeftin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako se ovo odnosi na na onog starijeg lika sto pored delova za tomos prodaje i delove za MZ i JAWU, imao sam nekoliko losih iskustava sa njegovim delovima ali je uvek bio korektan. ako neko uzima delove za MZ moze se desiti da ne odgovaraju... konkretno prednji lancanik sam dva puta menjao jer ima toliko lufta na osovini da ne bi mogao da ide a da je ne sj..e. svecica je bila krivo narezana pa koliko god da sam je stezao nije dihtovala ali mi je u zamenu dao dve nove. ako neko uzima deo kod njega neka ponese stari i uporedi ukoliko je to moguce da ne bi kao ja tri puta isao zbog jedne iste stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 2, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Feher, definitivno najaci lik sto se tice delova bez ikakvih problema sve mozes da se dogovoris, drzi Tomos, Javu, MZ, skutere i opremu rade otac i sin i sasvim su korektni, mozda su neke cene malo nerealne ali dobro. Pored toga ima radnju i u Surcinu a telefoni su: 011/8440-248 063/7700-386 064/1507-680 SVE PREPORUKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celawi 3 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beogad Motocikl: Trenutno ništa Prijavi odgovor kao problematičan kasnim preko 120 dana za ovu temu, ali da li neko moze da mi objasni gde se nalazi ta tezga na buvljaku....ili da li ima broj od tog coveka(prodavca)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Avgust 4, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan kasnim preko 120 dana za ovu temu, ali da li neko moze da mi objasni gde se nalazi ta tezga na buvljaku....ili da li ima broj od tog coveka(prodavca)? 12.red, tezga 1341 (levo) 063/7700-386 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celawi 3 Napisano Avgust 4, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beogad Motocikl: Trenutno ništa Prijavi odgovor kao problematičan hvala okrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ako se ovo odnosi na na onog starijeg lika sto pored delova za tomos prodaje i delove za MZ i JAWU, imao sam nekoliko losih iskustava sa njegovim delovima ali je uvek bio korektan. ako neko uzima delove za MZ moze se desiti da ne odgovaraju... konkretno prednji lancanik sam dva puta menjao jer ima toliko lufta na osovini da ne bi mogao da ide a da je ne sj..e. svecica je bila krivo narezana pa koliko god da sam je stezao nije dihtovala ali mi je u zamenu dao dve nove. ako neko uzima deo kod njega neka ponese stari i uporedi ukoliko je to moguce da ne bi kao ja tri puta isao zbog jedne iste stvari... Potpuno tačno i više puta potvrđeno a za uzastopni niz godina. Matori ne spori da je kvalitet za kocku, može da nabode i odličan ali zato može da dođe i do teških razočarenja. Kako kaže, on samo prodaje. Tezga za kojom sedi jeste njegova ali i većina okolo koje koristi kao magacin dok je izložena roba na jednoj, leti čak na tri i više tezgi. Kod njega najviše poštujem što je jedini koji je uvek tu, uvek kada radi buvljak. Ima kuću negde iza Surčina a zbog potrebe za izuzetno velikim magacinom trenutno pravi novu. Sem pomenutih delova za Tomos, MZ, Jawu, drži i drugi Tomosov program (delovi za vanbrodske motore, pumpe za vodu, kosilice, motorne testere...) a širi se i na moto opremu gde su mu dobavljači mahom Kinezi. Inače, ostala roba je iz Mađarske i Turske a poreklo Tomos delova krije. Sem novih, ako nema nikog okolo ume da ponudi i polovan deo (npr. ''šta će ti štapovi, evo cela viljuška'') pri čemu treba obratiti posebnu pažnju na taj kvalitet takvih delova, neće on ali izrade njega... Kod kupovine uvek savetujem prvo poziv telefonom, dan ranije, jer ako nešto nema ''na pijaci'' kako on kaže, onda donese od kuće gde sigurno ima. Iako izgleda kao baš buvljak uz dekoraciju i scenografiju, ovo je ozbiljan biznis u koji je uključena cela porodica računajući i jako velike pare za robu i zalihe robom pa se tako prema njemu treba ophoditi. Drugim rečima, mogao je taj da ima više specijalizovanih prodavnica po gradu ali nema razloga za tim, mi sami dolazimo na jedno mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzimao neke delove za APN 4. Auspuh, nesto elektronike itd. I bio je sasvim ok i sa niskim cenama. Kacige sam gledao ali su stvarno krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...