ser 7690 Napisano Mart 23, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko81 je napisao: @bdada Nije reno, Dacia Duster je u pitanju U sustini bezveze fazon nema sta... Da li je moguce traziti da se to ne radi, izbeci ili vec kako...? Zimus sestomesecni za kombi, zakazan u 8h, ja ga upalio jos u pola 7 da postigne radnu temperaturu, znam da mora da bude radna zbog gasova. Ja tamo, poceo pregled, a oni brmmm brmmm brmmm, pa 5 min konstantno brmmmmmmmm, ceo termin su ga turirali, drzali u obrtajima i nece da prebaci 80, jedva 78 Oprostise oni tih par stepena srecom, al uz napomenu da se vrati termostat. Bio u servisu pre toga, cangrljala vodena pumpa, a majstori kad su istrazivali i otklanjali kvar, skinuli termostat i tako vratili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Uradio danas tehnički i produžio regu za Baronicu, sve ukupno 29.100 novih dinara ......... Državu.....skupštini.......vođa.......redom........sve.......kolac....... 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Nije reno, Dacia Duster je u pitanju U sustini bezveze fazon nema sta... Da li je moguce traziti da se to ne radi, izbeci ili vec kako...?Znači Reno :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano April 8, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan 02 aprila kad jos bese lepo vreme stavih letnje tockove na auto,u ponedeljak trebam da odem na tehnicki,da li prolazim sa letnjim gumama ili da vracam zimske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 8, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prolazis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano April 8, 2023 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas me vratili sa tehničkog za auto. Auto je proizveden 2013. kad je i uvežen, ali je prodat tek 2016. Oni su 2014. uveli neko pravilo za neki papir a on nema taj papir jer je uvežen pre toga, a problem je što je prva registracija 2016. Sada mi traže račun od prvog vlasnika da je tada tek kupljen ili neki drugi dokaz. Ja sam ga letos kupio, već registrovanog, i kad sam ih pitao pa dobro kako je čovek pre mene registrovao, rekli mi da je verovatno imao negde nekoga. I šta sada da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano April 8, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje,auto ima kuku koja je skinuta i nosim je u gepeku da li za tehnicki trebam da ponesem i ono uverenje o ispitivanju vozila gde pise da poseduje kuku ili mi to ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 8, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skittles je napisao: I šta sada da radim? Odes u sup i daju ti kopiju racuna koju ce overiti da je verna originalu, cuvas je a teh. je samo fotokopira i prilaze uz zapisnik. @Alex74 mozes nositi da fotokopiraju ali i ne moras, imaju potvrdu u bazi ABS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alex74 je napisao: Jos jedno pitanje,auto ima kuku koja je skinuta i nosim je u gepeku da li za tehnicki trebam da ponesem i ono uverenje o ispitivanju vozila gde pise da poseduje kuku ili mi to ne treba? Meni prošle godine, kao ni ove, nisu tražili. Prošle godine nisam poneo kuku u gepeku pa su prekinuli tehnički a ja brzo kući po kuku, da me ne odbiju. Srećom, stanujem blizu tehničkog pa sam stigao na vreme nazad, ali mi smisao obaveze pokazivanja kuke nikako ne ide u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano April 8, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno glupost,daj da je montiram na auto pa da se vidi da je imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 8, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, DraganNS je napisao: ali mi smisao obaveze pokazivanja kuke nikako ne ide u glavu. Ne pokazuje se nego se kalibrise, pred kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano April 8, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @bdada iako sam teški laik, znam da se npr. merni instrumenti kalibrišu, ali gvozdena kuketina, šta tu ima da se kalibriše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8479 Napisano April 8, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu tražili kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 8, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, DraganNS je napisao: gvozdena kuketina, šta tu ima da se kalibriše? Kugla, mada se to radi kod svih uredjaja za spajanje vucnog i prikljucnog vozila pa ima smisla na vecim, teretnim jer tu dolazi do mnogo veceg habanja ali procedura se mora ispostovati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano April 10, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazili mi da montiram kuku da bi je valjda premerili,vidim da su je dva-tri puta obujmili sa nekim kao krivi sestarom. Radnik na tehnickom mi tvrdi da ne moram da je skidam da mogu da vozim s njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano April 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, ovo nisam znao - ako auto ima upisanu kuku, mora da bude montirana? @bdada A je l' mogu ja nekako da proverim da li je upisana? Mislim, ovaj što mi je prodao kola kaže da jeste, mene generalno ne interesuje, nit' imam šta da vučem, nit' planiram, ali da znam za tehnički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano April 10, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prilikom kupovine dobio uverenje o ispitivanju vozila gde pise da poseduje kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 10, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Ček, ček, ovo nisam znao - ako auto ima upisanu kuku, mora da bude montirana? Moze a i ne mora, kuka treba da bude da li montirana ili u gepeku da se kalibrise kugla. Ako je upisana mozes je i kompletnu skinuti, upisuje se NE u zapisnik na teh. i ta radnja se preskace, u uverenju ostaje upisana. Pre 5 sati, zaludan je napisao: A je l' mogu ja nekako da proverim da li je upisana? Mozemo proveriti mi koji imamo pristup bazi ABS-a broj sasije treba za proveru, ako te zanima posalji mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14155 Napisano April 10, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alex74 je napisao: Radnik na tehnickom mi tvrdi da ne moram da je skidam da mogu da vozim s njom. Da sada moze, ranije se morala skidati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano April 10, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: Moze a i ne mora, kuka treba da bude da li montirana ili u gepeku da se kalibrise kugla. Ako je upisana mozes je i kompletnu skinuti, upisuje se NE u zapisnik na teh. i ta radnja se preskace, u uverenju ostaje upisana. Mozemo proveriti mi koji imamo pristup bazi ABS-a broj sasije treba za proveru, ako te zanima posalji mi. Hvala, ali baš me briga Skinuta je, i ja je sigurno neću koristiti, a do momenta kad budem prodavao auto ću svakako otići na tehnički još koji put, pa ću saznati da li je upisana. Samo mi je bitno da ne moram da je montiram, pa posle opet skidam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Danas FZS600 2003. godište 3000 tehnički plus 14800 ostalo. Kako vidim da drugi plaćaju i nije tako loše jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas FZS600 2003. godište 3000 tehnički plus 14800 ostalo. Kako vidim da drugi plaćaju i nije tako loše jbg.Ušao u 20+ godina otuda i ta cena rege.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošle godine produženje rege platio sve skupa malčice preko 20.000din za 22god. matorog Bandita 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Upravo platih za regu i tehnički 44000 din.za ovu moju svetu kravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Danas otišao na tehnički sa sve kukom, prvi put registrujem ovaj auto. Saznam da mi kuka nije upisana tako da sam je skinuo. Kakva je procedura za atest kuke?Sent from my SM-A336B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...