ZEMZEM 2514 Napisano Februar 2, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dal je realno ovo, nešto se setio njega danas, kad sad otvorim forum i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 2, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan počivaj u miru druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim da je pretuzno i prerano. Neka su mu siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2602 Napisano Februar 2, 2021 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 2, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.Prerano. Falice njegovi postovi. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Uf...Au...Uf...Davore...Daky...Brate, druže, komšija...Au...30.08.2020.Bio si mi Sensei...Moja prva vožnja motora posle polaganja...Ti kroz sneg, ja kroz prtinu...Prelepih 300km izvozanih...Kao neko ko je pregurao infarkt, a mlađi sam od tebe, pričali smo o tome, pričali o životu, o tome koliko je ustvari kratak i ne treba da prođe u besu i nerviranjima, stresovima...Dao si mi podršku za neke moje privatne stvari i u vezi istih ponudio bezrezervnu podršku i pomoć...Pričali smo o vožnjama nekim novim, o njivaranjima sa Strominama...Veliki si Čovek... Sa KAPITALNIM >>>ČMi ovde smo ostali bez Muža, Oca, Sina, Brata, Drugara i Prijatelja...Dok sa druge strane...Bog je bogatiji za jednog ANĐELA!!!Pravog ANĐELA!!! Čuvaj nas grešne!!!Široki ti putevi gospodnji!Nemoj biti tih, Grmi tim putevima!Da te možemo naći kad dođemo gore!Pozdrav Druže!Igor Aka TazzonjaSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te poznavao, dragi moj. Nisam te ni video! Oca sam mlad izgubio... Ti si otac nekome izgubljen... Razumem ti bolne tvoje. Pate i patice za tobom. Neka im snage da patnja i ne umanji njih zbog boli njihove. Verujem da si ih tome naucio. Svako od nas mozda mlad ode. Svako od nas se sreo sa bolima tvojih bliskih. Nazalost. Bio i drag ostao, putevimo kojima jahacemo svi mi... Pitanje je vremena! Siroki ti putevi nebeski, dragi moj poznati-nepoznati druze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 3, 2021 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti široki putevi nebeski. Saučešće porodici. Mlad čovek da bi ga izdalo srce Idite drugari na kontrole. Tri osobe iz moje bliske okoline su minut do 12 otkrili na kontrastu srca da imaju zakrčenja. Kada se infarkt desi velika je šteta napravljena a nažalost tada već može biti kasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cesto cujem "... covek zdrav, mlad, nikad nije bio kod lekara... i umro". Bas kako kaze Marre, nemojte da vam je tesko da bar jednom godisnje izvadite krv i snimite UZ srca i abdomena. I ja nisam pazio na sebe dugi niz godina pa kad me je iz cista mira 2012. zveknuo infarkt i sad vucem dva stenta, opametio sam se. Pusenje, stres, neredovna ishrana, prezderavanje... vidjeni ste za probleme sa srcem. Cuvajte se. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis to je taj put... O tome sam pričao sa Davorom na toj vožnji... Čuvajte se drugari... Potreslo me ovo mnogo... Mnogo... Znam kako je bilo mojima kada me pukao infarkt u stanu pred njima, samo ja sam ga pregurao, izdržao na nogama, nisam ni znao da sam popušio srčani udar... Jedva pretekoh... Ogromna oštećenja imam na srcu...Davor na žalost nije imao sreće kao ja...Em ujutro pred decom i Biljom...Em ga je Bilja reanimirala do dolaska hitne pomoći...Sreća da su decu izveli napolje ...Mukice još ne znaju... Misle da je u bolnici...Ne nadoknadiv gubitak za porodicu Svilar!Ne nadoknadiv gubitak za sve koji su ga znali.Pamet u glavu, kao što reče Arakis...Kontrole ...Još jednom...Daky...Grmi gore putevima Gospodnjim, da mogu da te nađem kad dođe vreme...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Februar 3, 2021 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Strasna vest, ne znamo se licno, culi se par puta. Po pisanju na forumu stekao sam utisak da je skroz ok lik sto je samo potvrdilo iznad procitano. Tuga jedna, laka ti zemlja momcino, saucesce porodoici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 3, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 3, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena je tema u "AKCIJA MOTORISTA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano Februar 3, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, TAZZ je napisao: Em ujutro pred decom i Biljom... Em ga je Bilja reanimirala do dolaska hitne pomoći... Sreća da su decu izveli napolje ... Mukice još ne znaju... Misle da je u bolnici... Auh, tragedija, strašno. Otac mi je od infarkta umro na rukama, reanimirao sam ga preko 45min. Znam koliko to ostavlja traga i na formiranom čoveku, a kamoli na deci. Tuga, tuga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Februar 3, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Februar 4, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Velika tuga, šokirao sam se. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh.... Strasno ! Daddy, neka ti je laka zemlja i siroki putevi Gospodnji, a porodici i prijateljima iskreno saucesce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide danas na ispracaj Davora, molim Vas da prenesete saucesce familiji i prijateljima jer ne mogu da stignem danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Februar 6, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da dođem ali čekam kupca za skuter da dođe. Poklopili se termini. Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Februar 10, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nisam imao priliku da upoznam čoveka ali znam za njega preko ovog našeg foruma duže vreme. Strašno je što je svoje najbliže napustio tako mlad, apsolutno preko i mimo reda što reče kolega iznad. Strašno je i što se svaki dan uveravamo koliko ovakav način života kakav hteli ne hteli vodimo, pun stresa, jurcanja, moranja i zagađenosti svake vrste uzima svoj danak. Neka mu je laka zemlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Februar 19, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nosiću je sa setom ( by @Saschac) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Jun 19, 2021 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ниси заборављенPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...