Boban600 1 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda CBR1000RR 20th anniversary HRC 2012, Suzuki DL1000AL6, BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za servis i Sašu majstora! Mislim da bi svaki drugi komentar bio suvišan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za servis i Sašu majstora! Mislim da bi svaki drugi komentar bio suvišan. Sve pohvale. Malo da otopli i kod Saleta na redovan servis. Šta da kažem sem da sa radošću uvek odem kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedne pohvale za Sasu i njegovog sina, sad se vratio sa redovnog servisa Sto se mene tice, samo tamo cu da teram motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan bio - preporuka! kod sase sam prvi put bio pre 2 god , a javno pohvaljujem tek danas - znaci ne hvalim lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za majstor Saleta,meni je pomogao proslog leta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeo motor. Redovan servis. Ekstra sam zadovoljan. Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav molio bi broj telefona radi zakazivanja servisa janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 063 1088888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 25, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Saša, bavite li se kruzerima? Radimo sve vrste motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas i otišao kući zadovoljan, mislim da je dovoljno toliko reći. Ja sam našao pravog majstora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki PLUS za Saleta. Odradio mi je Xcitinga 500, ne mogu da prepoznam motor, nije tako gazio motor ni kad sam ga kupio. Sve preporuke za Saleta, posebno što je bilo relativno brzo sve odrađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radasin 40 Napisano Octobar 30, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Aprilia RSV 1000r Husqvarna Norden 901 Expedition Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za napred navedeni servis, resio je moje muke a i mit da Aprilija RSV millee nemoze da trosi manje od 10l/100km. Nakon par dana kada sam dosao po motor isti je imao nepunih 130KS i potrosnja mu je spustena na 6,63l/100km Motor otkida kako ide, a sa istom kolicinom goriva prelazimo vecu kilometrazu Napominjem da je moja aprilia voznjom u punom gasu trosila 4l/12km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko radno vreme servisa?! ja bih otišao do onde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ne prati više niko temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Jun 24, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo detalja kolega.https://www.facebook.com/MotoCentarMcmRacing/Bas sam juce trazio neki kontakt da odvezem motor na servis.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam face book pa ne mogu da vidim radno vreme... sutra ću nazvati da ih čujem a i da odem popodne malo se provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako - nazoveš, dogovoriš i sve završiš. Kod Saleta se baš poštuje dogovor i nema čekanja. Kad ti kaže - tad te primi. Kad ti kaže - tad ti i završi. Sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prelood 0 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad-Bulevar Motocikl: yamaha fzr 600 naked Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta pozitivnih komentara o ovom majstoru. Da li neko zna koliko kosta zamena lanca i lancanika kod njega i stelovanje karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 31, 2018 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2018 at 10:03 AM, prelood said: Vidim dosta pozitivnih komentara o ovom majstoru. Da li neko zna koliko kosta zamena lanca i lancanika kod njega i stelovanje karburatora? Nazoves i pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Avgust 1, 2018 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2018 at 9:16 AM, mcm-racing said: Nazoves i pitas Pa lako je tako a sta ako je majstor neki nadrndan lik pa nece da kaze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 2, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo preuzeo motor. Posle meseci mucenja sa karburatorima, oteram kod Saleta da ih pogleda. Mogu samo reci da motor sada prede. Odziva se na gas kao blesav i radi kao sat, ne puca, ne stuca, ma milina ga slusati. Cena i vise nego korektna, a posao odradjen maksimalno dobro i brzo. Jedan veliki plus od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja kod njega pre 2 nedelje.Radionica apoteka.Nekih 5-6 motora što su bili u radionici vrede preko 40000e.Mislim da to dovoljno govori o Saši,čim mu nove i skupe motore doteruju da radi. Ja zadovoljan sa svim što mi je uradio na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Octobar 11, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim servis. Kad je motor počeo da štuca odvezao sam ga kod Saleta na servis. Sad radi puno bolje nego u vreme kad je po meni bio ispravan . Čovek ga je raskupusao i sredio za jedan dan, sve uz slike toka rada na viber. A tek cenom sam bio prezadovoljan. Ogromna preporuka! Promenio Octobar 11, 2021 član VelikaBeba Slovna greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Octobar 11, 2021 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci da sam ja dva puta iz Banja Luke dotjerao motor u MCM na servis. Zao mi je sto mi nije blize,samo cu to reci!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Byk 5 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je imao loš odziv na gas i nije hteo da vuče preko 6000 obrtaja. Rečeno mi je da se zaprljalo sito i da je to zbog generalno lošeg goriva u Srbiji i naplaćeno mi je 30 eur dijagnostika + 30 eur otklanjanje kvara, a kvar je rešen tako što je izvađen filter goriva i umesto njega stavljeno crevo. Bio sam zadovoljan brzinom i cenom rešavanja problema sve dok nisam video na koji način je to urađeno. Moglo je jednostavno da se kaže da problem može da se reši zamenom sa novim filterom koji košta 7000 din ili sa običnim crevom, izbor je trebalo da bude moj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...