Žaksi 8596 Napisano Januar 13, 2021 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio,iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8596 Napisano Januar 14, 2021 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,ili ga niko ne koristi,ili se ljubomorno čuvaju tajne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 14, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja recimo nemam pojma šta je to a neznam ni da prevedem pa valda onda netreba ni da kažem nešto o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Januar 14, 2021 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio još davne 1977, imam i sad. Sa njim može da se vidi kakvo je sagorevanje usisne smeše, na osnovu čega se može zaključiti o podešenosti usisa i delimično o stanju ventila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Januar 14, 2021 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam godinama,, ruski, staklena providna svečica, navoj 14x1,25. Bilo je nekad korisno.... mada nije bilo neophodno da se lepo podesi smeša. Nisam znao da se to zove color tune Gunson. Prvi put čujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 15, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nepalci sigurno ne zovu najviši vrh po engleski neg po njihovom.Tako isto i ovde, sveopšta anglikacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8596 Napisano Januar 16, 2021 Ne silazi, 2210 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,nisam imao nameru da se pravim pametan samo savet ili neko iskustvo u korišćenju,isplati li se da se nabavlja ili ne.Možda sam nespretno napisao color tune je naziv a Gunson proizvođač jer samo njega sm našao.Nisam očekivao od servisera da kažu sve detalje to poštujem samo sitne stvari,dobro nije dobro.Na motorima sa ubrizgavanjem nema primenu ali karburatori da,umesto na uvo podesiti smešu ispravno pa onda vakumiranje.Izvinjavam se nisam imao nameru da nekog povredim ili uvredim.U zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni se ne isplati. Imam ga više od 30 godina ali stoji ! U stvari svi se hvataju za podešavanje smeše na motorima ali to nekako nije najbitnija stavka koja mora da bude baš 100% precizno podešena. Podešavanje smeše se odnosi na sam rad motora na leru i eventualno lakše startovanje. Što se tiče performansi motora skoro da i nema nikakvu ulogu! Naravno, ne misim na tako podešenu smešu da su skroz zavrnuti šrafovi ili postavljeni nebitno kako. Uglavnom ono što piše u manuelu vrši posao dobro. Promenio Januar 20, 2021 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 599 Napisano Januar 20, 2021 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Pismena stvar za nas koji nemamo sluha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...