mick 3263 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I tako prolazi 2021 godina... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Jul 16, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, LukaBG je napisao: Koji bezobrazluk i pljacka, vecina ljudi kojima nadju neki nedostatak nema sanse da ce za 72 sata da uspeju da dodju na red kod majstora i da se vrate na tehnicki. Ne znam zasto nisu mogli da stave rok bar 7 dana. I da otklonis ne mozes da zakazes u naredna 72h zbog popunjenih termina. Jedino ako onda moze preko reda, samo najava, bez zakazivanja, mada cisto sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12943 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, drmilan_ said: Proveri da ti nisu sijalice unutar stopa crkle. Ni meni ne radi, izlomih sve dok sam pokusavao da skinem, a i dalje nisam skinuo. Unutar toga ima par komada sijalica kao za poziciju LED modul je u pitanju. Jedino da kupim crvenu LED traku i ubacim u kućište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: LED modul je u pitanju. Jedino da kupim crvenu LED traku i ubacim u kućište. To ti je jeftinija opcija... metar crvene led 200dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 804 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kum mi u Nemackoj. Isao na tehnički i nadju mu 2-3 sitnice i pored toga i kraj spone da bi trebao zameniti. Dobio rok od mesec dana, ali je dobio i potvrdu da je uradio tehnicki i da moze da nastavi da vozi auto.Posle 2 nedelje sredio sve i oterao auto na "kontrolni" pregled. Sad je sve ok i normalno se vozi auto. Ni u jednom trenutku nije imao prekid registracije niti je vozilo bilo tehnicki neispravno da bi se moralo iskljuciti iz saobracaja.Ako ovde na tehnickom vrate vozilo zbog npr. zadnjeg brisaca koji ne radi da li to znaci da bi i u slucaju da ga policija posalje na vanredni tehnicki to vozilo bilo neispravno i imali bi osnovu da ga iskljuce iz saobracaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12943 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo. Na primer, meni ne radi jedna maglenka. Tehnički neispravno vozilo. Clio koji nema maglenke fabrički, ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan U austriji za maglenke ako ne radi leva to je teska neispravnost (kao i leva sijalica u faru) a ako ne radi desna to je laka neispravnost sa kojom mozes da prodjes tehnicki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 16, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, radije se znalo sta su neispravnosti a sta nedostaci, pod neispravnostima su se smatrali uredjaji za upravljanje, zaustavljanje i oslanjanje, sad je sve pod isti kos.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 6556 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10113 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Al stvarno treba napraviti foru sa muzikantima...pokupiti ih ispred opštine, tu je već slaba lova, slabo se venčavaju, u kombi i pravac neki tehnički ! I kamera, obavezno, pa u Dnevnik. Ma kakav dnevnik, na strane vesti, da vide drugi kako je nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jul 16, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se u*erem od slavlja , posto radim na svakih 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 16, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: da vide drugi kako je nama... I sta da kazu drugi, budale slave i kada ih jebu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Данас на тех прегледу Килер ауто тошин бунар , где иначе одржавамо службена возила мој службени рапид 1.6 тди 115 кс стар 5 год враћен ......Зато сто у кабини изнад задњег седишта има једно спот светло али са 2 сијалице унутра од којих једна сијалица не светли.Голим оком се једва примеције да једна светли а друга не .Каже радник а не може снима камера све ....... Е јбт па камера стоји на плафону сервиса пола аута се не види а камо ли мала сијалица унутар аута на задњем седишту. Е заменим ја ту сијалицу ко зрно бибера је а онда шок јбт нису ти предњи фарови нивелисани један је нижи од другог ...ало али ви ми одржавате тај ауто 5 година .Звао шефа он њиховог газду и онда ајде али следећи пут намести то...а ОНИ МИ ОДРЖАВАЈУ АУТО ау где ми живимо ЈЕБ....... ово је задње време дошло крај. 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Takve i slicne preglede treba zatvoriti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim stvarno.. Gde si elementarna pameti?Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tajna policija im uterala strah u kosti .Policija trenira strogocu,na narodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To nema veze sa strogoćom i tajnim policijama.Nego su pravila tako napisana da ako ti se mušica usere na staklo nisi prošao.Umesto bato napiši konkretno to,to i to mora da je ispravno,normalno, vozilo mora da izgleda dobro a ne olupina.Ovako tumače kako ko shvati,sve mora da radi.Nije mi jasno šta je poenta istresanja sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14765 Napisano Jul 17, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Njima nije dosta neispravnosti koje kamera vidi pa traze i ove sto ne vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan O tome pričamo,ako postoji uređaj koji meri kočione sile,beleži i pamti,kamera snima spoljašnost vozila,snima rad radnika,ko će da dokaže posla dva dana da je spona neispravna.Udariš u rupu,koje su kod nas retkost, i šta onda.Samo me nervira teranja maka na konac i komplikovanje i ovako komplikovanog života.Gore sam napisao,tačno navesti šta i u kojim granicama da bude i nema problema.Ovako samo drndanje bez ikakvih razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jul 17, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi prica da njegovog drugara vratili zato što mu je jedan naslon za glavu druge boje Promenio Jul 17, 2021 član Nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Jul 17, 2021 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Treba pisati koji su to tehnički za izbegavanje... Možda da otvorimo temu !!! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 17, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da prostite na pitanju, a gde prva pomoc i prsluk da se gurne na sportskom motoru, da bi se prosao tehnicki? Ili moze da se odnese u rancu i pokaze, jer ispod sedista nema mesta za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Moram da radim dubinsko pranje pred tehnicki, ako vide siva sedista pa fleikce po njima najeba sam. Razmisljam i da presvucem volan ali ne znam dal je to homologovano mozda nece moci. Ajme majko fali mi i plastika ispod motora moze auto komotno na otpad, ne prolazi ovo nikako... Jebes ovu vlast, izvadicu bosansko drzavljanstvo i prebaciti se paprima u Vlasenicu, kupiti tamo kola i registrovati pa voziti ovde... Mogu u makedosko ali mi daleko Skopje da registrujem tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1122 Napisano Jul 18, 2021 (promenjeno) Zlaja, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan zajebi vlast i kupi novi auto pa ne moras tehnicki dve godine Promenio Jul 18, 2021 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Zajebacu vlast i nacicu rumnuku sa papirima pa cu da registrujem u Timisoara i da placam porez njima, to mi dodje najblize od Vrsca. Zajebao bih vlast ali nema pristupacnog novog auta za radnika srednje klase, bio jugo onda za 3800 ako se ne varam, dal da pokrenemo proizvodnju opet.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...