Skandi 86 Napisano Utorak u 13:13 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Baš planiram sa burazerom da odvozim sličnu rutu. Ja bi samo krenuo od Čačka, pa do Jagodine. Inače sam sve to vozio pojedinačno pre TETa, sem Čemerna, pa planiram sve to da spojim sada kad je već TET tu ucrtan. Pišem ovde samo da se burazer vrati sa puta, pa kad budemo planirali, može da se priključi ako neko bude raspoložen. Sad me baš zanima gde je zapelo na Stolovima (mada nisam sigurno bio pola godine gore, ako ne i više, ove godine sam više Goč vozio). Obično najviše ljudi ima problem na zadnjem usponu/spustu kod Krsta, jer je tu bas veliko kamenje i nagib pa motor samo odleće sa strane na stranu. Gde su crvene strelice to su ti problematičniji delovi pri vrhu Stolova. I da znate, kad se spustite sa Goča, ne morate mnogo asfaltom da se vraćate nazad, nego možete na Stolove odma malo niže u Kamenici (žutom naznačeno). Mislim da tu čak ima i tabla za pohod u narcise. Na Goču je fino kampovati kod Šumareve kuće, pored reke. Može se zavući i dublje (to je poznato izletište za prvi maj). I može se za male pare klopati i popiti kafa u dečijem odmaralištu/hotelu Dobre vode. Nedaleko i prolazi sama TET ruta. Valjalo bi i da probam da nadjem neku alternativu od Žiče (Kraljevo) do Ravanice (pred Gledićem). Ta deonica je sve asfalt, tek od pola Ravanice kreće makadam. Kakav je put na Čemernu? Tu nije bilo problema? Promenio Utorak u 13:14 član Skandi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2725 Napisano Utorak u 16:20 Andragog, 5292 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Za Čemerno ne znam a ne mogu ti reći ni gde je zapelo, jer to nisam pratio. Samo sam gledao u tačku na aplikaciji i držao korman ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 169 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2025 at 4:13 PM, Skandi said: Kakav je put na Čemernu? Dobri sumski putevi, mogu kola da idu. Na vrhu je lepa visoravan , isto sa dobrim putem, nije nista izazovno, ali je lepo, prava divljina sa dosta divljaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 169 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan @srbacimas sliku neku tog zajebanog dela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2725 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Andragog, 5292 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Dovde je bilo čupavo ali smo se nekako popeli. Posle toga još jedno 2km je bilo ravnije sa krupnim kamenjem i onda dolazi jedan uspon levo sa ogromnim stenama po trakama i sa dubokim rupama. To smo nekako obišli okolnim putem ali onda smo naišli na baš dugačak i jako veliki uspon i tu smo odustali. Mi krst nismo ni videli. Predpostavljam da je to bilo 1 km pre križa. Mrak pada, kišica kreće.... Promenio pre 5 sati član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 356 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ако се враћате истим путем боље да сте уштекали товар негде, кад не могу једина опција пренеси или остави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...