cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe moze moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mick je napisao: Žao m i je što Pedrosa nije imao više titula...zaista sjajan vozač. I možda jedan od najnesrećnijih a živih. Njegovi nesrećni padovi su meni lično bili opomena na ulicama. Iskreno ne znam nikog ko je više puta leteo po stazama... Na kraju opasan posao je napravio sa KTM-om...baš me zanima kako će se cela priča odvijati sledeće sezone... Vise je leteo mm93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @floyd032 o njemu nisam ni počeo da pišem...ali kad se uzme sve u svemu nije toliko. Jedina je stvar što je Markez koristio kontrolisani pad u toku treninga, nauči gde je limit i ćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Decembar 20, 2020 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mick je napisao: Žao m i je što Pedrosa nije imao više titula...zaista sjajan vozač. I možda jedan od najnesrećnijih a živih. Njegovi nesrećni padovi su meni lično bili opomena na ulicama. Iskreno ne znam nikog ko je više puta leteo po stazama... Nije on toliko puta leteo, koliko je siroma krhke gradje, i u tome je njegov najveci maler, drugi padnu malo se ugruvaju pa ustanu i nastave dalje, a Pedrosa kad padne izlomi se ko da su ga bez padobrana bacili iz aviona, i posle se zlopati, propusta trke, ne moze da vozi sa 100% snage... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, mick je napisao: @floyd032 o njemu nisam ni počeo da pišem...ali kad se uzme sve u svemu nije toliko. Jedina je stvar što je Markez koristio kontrolisani pad u toku treninga, nauči gde je limit i ćao. Fan sam doticnog MM. Imao je do sad ludu srecu sa svim padovima kojih je bilo po 20tak u sezoni. Mislim da je imao srece i sa ovim poslednjim koji ga je udaljio sa staze cele sezone. Tocak ga je udario u ruku i polomio mu nadlakticu. Sta bi bilo da ga je udario u glavu, a nije glava bila daleko, ludu srecu je imao. I ako se ne vrati na stazu vise, dovoljno je uradio sto se mene tice. Zdravlje pre svega. Sezona je i bez njega bila interesantna, sa njim (nadam se) bice jos bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...iskreno više mi se sviđa mlađi brat, nekako je skromniji. Ali svakako dolazi opasna ekipa ovih klinaca iz VR46...ne znam ko je radio na tome sa Rosijem ali napravili su opasan posao sa Akademijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Decembar 21, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ne smeta vam što je Rossi gay? Malo mu je više stalo da sakrije pa se slika s nekim plaćenicama, kao devojkama... Pederi ili ne uzeli su 14 titula ukupno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17353 Napisano Decembar 21, 2020 Integrisan, 5140 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da iskesira ako izadje iz ormara, zato Lorenzo samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4441 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati cesto, 3558 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zanimljiv ovaj ‚‚kontrolisani pad" 40 godina pratim moto trke i prvi put sad cujem da ga vozaci koriste na treningu da bi nasli granicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Fredi je napisao: Meni je zanimljiv ovaj ‚‚kontrolisani pad" 40 godina pratim moto trke i prvi put sad cujem da ga vozaci koriste na treningu da bi nasli granicu. A svašta se smišlja...kad se malo razmisli bolje je da odradiš trening do limita padanja ipadneš, dobiješ telemetriju...u garaži podese motor za te delove staze tipa smanje snagu ili slično. I sve što vozač treba da uradi je da obrati pažnju na slične delove staze uz pomoć tehnologije i softvera. Zato je Markez bolji od ostalih...prihvata nove tehnologije brže. Rosi je recimo bio sumnjičav oko odela sa air bag sistemom. Pa je posle priznao da se prevario...Dovi radi neurostimulaciju putem EEG sistema radi boljih refleksnih odgovora. Zato kažem ova ekipa koja dolazi posle Markeza...biće opaka sa svim tehničkim i tehnološkim rešenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4441 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati cesto, 3558 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Trazenje limita je jedno ali kontrolisni pad nema sanse. Kako pad moze da bude kontrolisan i sto bi to radio, dovodio u opasnost sebe da se povredi i masinu da se ozbiljno osteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da postoji ovo kontrolisano padanje kao disciplina. Nema smisla nikakvog + je štelovanja isporuke snage za odredjeni deo staze već nekoliko zabranjeno, GPS je izbačen iz standardnog ECU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sistem u kom odrađuješ brze krugove, probaš različite podese i pri tome padneš a na trci pobediš nazivam kontrolisani pad, možda neko drugi drugačije zove. Prosto studiraš opremu i mogućnosti do maksimuma a na trci iskoristiš stečene podatke i pri tome pobediš. Ja niti jednog drugog vozača ne znam da je toliko puta padao za vreme treninga, da nije bilo povreda i nakon toga pobeđivao osim Markeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Decembar 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je MM u mladosti trenirao dzudo, pa naucio kako da pada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Biker-Boy je napisao: Mozda je MM u mladosti trenirao dzudo, pa naucio kako da pada Pre će biti da je majstor džiu dižce, džudo-a i aikido-a a i bome malo rodea zbirno Pedrosa ako gledamo padove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se da vozaci na trenungu traze limit tako sto predju granicu. To MM radi (radio je). Nije kontrolisani pad, nego ide do prelaska granice, kad je predje, zna gde je kraj. I onda ne ide dalje od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to sa brojem padova MM i brojem pobeda lažna matematika, ali ko zna... Uz apsolutno uvažavanje njihove psihifizičke superiornosti i načina na koji oni osećaju šta se dešava ispod njihove guzice ipak mislim da limit koji je njima ključan nije granica padanja, tu granicu nauče jako mali kad kući donesu krompir i da ne znaju ne bi bili profesionalni vozači. Taj limit oni vide mnogo pre nego što je to vidljivo kao HUGE MOMENT nama na TV-u i vide ga oni tehničari koji bulje u laptopove. Koliko puta kažu motor ne može da skrene, premalo gripa napred, omašio sam teme, imao sam vibracije sa prednjeg kraja na jakim kočenjima, zadnji kraj se vrti u prazno, guma je ''pala'' posle x krugova, nisam mogao da zagrejem gumu, previše gripa nazad napred itd. To su limiti koji se na 4 slobodna treninga jure, kako bi se imao što bolji pejs i setup za trku i našao u značajno manjem vremenskom periodu ''idealan'' setup za brzi krug u kvalifikacijama koje kako smo videli nisu toliko bitne za samu trku kao pejs. Kontrolisano padanje ne postoji u trkanju za pare. Ok, možda se CRU ne bi složio sa mnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam...ja to gledam zajedno. Prošle godine sam bio u Brnu baš sam posmatrao treninge i recimo MM je u jednoj krivini skoro svaki krug drugačije ušao u nju a za vreme trke potpuno drugačije u odnosu na trening, dok ostali nisu imali tako izražene ''ulete''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kad ce opet biti ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna. Da li neko planira da ide na WRC u Hrvatsku u aprilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @stilgar sad nešto čeprkam po prošlogodišnjim slikama iz Brna...fotka, onako vidovnjačka! Tadašnji, za malo ovogodišnji (hvala @Thaedass ) i bivši šampion u jednom kadru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Decembar 22, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U sredini je Rins Mir nosi AGV + Dainese opremu, a Rins na slici Nolan (X-lite) + Alpinestars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Thaedass je napisao: U sredini je Rins Mir nosi AGV + Dainese opremu, a Rins na slici Nolan (X-lite) + Alpinestars Aaa jeste...pogrešna slika! Ova je sa trke druga je sa treninga ali nikako da je sad nađem na telefonu....greška! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Decembar 22, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god je Suzuki prvi nema greske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @stilgar sad nešto čeprkam po prošlogodišnjim slikama iz Brna...fotka, onako vidovnjačka! Tadašnji, za malo ovogodišnji (hvala@Thaedass ) i bivši šampion u jednom kadru... Ja ceprkam po trkama od 2012 do 2020 i podsećam se lepih momenata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...