Komsa 1831 Napisano Decembar 15, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1100 XX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 XX, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 70000 km, Mladenovac. Cena 3.700 € - Motori - Polovni Automobili Наравно за наше је са попустом 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Decembar 15, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. gledas li ti ovo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Decembar 15, 2020 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Markone88 je napisao: @N.F.S. gledas li ti ovo Verovatno zimska cena.....bio letos jeftini. Stvarno lepo izgleda ali .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 15, 2020 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam, grickam nokte..Brka dade za nju prosle godine cbr1000rr, nudio mi je po bas, bas ceni.Dzaba, nisam je mogao priustiti. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5528 Napisano Decembar 15, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam vas cekao @Markone88 @N.F.S. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Decembar 16, 2020 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za TA650? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, hakala said: A zamena za TA650? Балансеро се не слаже,имали смо раније 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 17, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se ne slaze. Iz golfa gti sednes u spaceka. Udoban, mekan, ali se vuce kao slinica 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 12/15/2020 at 2:16 PM, Komsa said: Honda CBR 1100 XX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 XX, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 71.000 km, Mladenovac. Cena 3.550€ до Божића и православне НГ- Motori - Polovni Automobili Наравно за наше је са попустом Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Decembar 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je, ako me usere na lutriji prodao si je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17171 Napisano Decembar 23, 2020 Integrisan, 5047 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali zamena za diverziju 900, zasto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Decembar 23, 2020 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da je Diverzija komfornija za vožnju, uspravniji položaj sedenja, šedište udobnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Motorcyclist je napisao: Ali zamena za diverziju 900, zasto? Tante za kukuriku... zar ne radimo svi mi to ponekad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 12/15/2020 at 5:07 PM, N.F.S. said: Brka dade za nju prosle godine cbr1000rr, nudio mi je po bas, bas ceni. Била је нерегистрована,невожена и стварно повољна цена Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 22, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2020 at 12:11 PM, Biker-Boy said: Prelepa je, ako me usere na lutriji prodao si je Изгледа да ти лутрија није била наклоњена Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Januar 22, 2021 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno inače bi mi već bila u garaži Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Пролеће стигло ! Ако је некога стрефила лутрија или тетка из Канаде... понуда актуелна Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 3, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se balanseru pokazu ove slike, sediste preradjeno i udobno, potrosnja mala, nema ulaganja, na novim gumama i zamenjene SVE tecnosti i filteri. Registrovana, ja sam vlasnik. gsx650f iz 2009 godine, 2010 prva registracija, jedan vlasnik pre mene iz Jagodine, od 2010god kod njega. Blagi pad pretrpela desna strana, ostecenje pretrpeo jedino oklop, iznutra sanirano... Nije vidno, ciklistika perfektna. Dosta opreme na njemu, kljuc za kljuc. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 3, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se komso! Zanemari ponudu, bio sam ubedjen da je ovo poslednji model, sa digitalnom tablom.Jos jednom se izvinjavam, od sve zelje za tim motorom previdim bitno. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano April 3, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Pa i bolje ti je sa analognom tablom, mnogo preglednije, + ovaj prelazni model je (bar meni) najbolji iz cele XX serije jer je te dve godine 1999 i 2000 zadrzao analognu tablu a dobio ubrizgavanje. Promenio April 3, 2021 član Biker-Boy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 3, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da ne trujem temu coveku, svi su modeli super, meni se poslednji zbog nekih sitnih finesa bas dopada. Obrtaljka analogna, resto digitalno je meni taman. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Нема замерања,напротив, добро је када имамо свој став и мишљење и ништа лоше није речено.Јасам некако увек волео два издува и без сувишне електронике, али ова Суза ми се допада Пиво увек следи 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 8, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica, kraljica motora! Naj lepse kilometre predjoh sa cbr1000f, nesto preko decenije je vozih, okrenula sat kod mene, i dalje je u Kg, vrti jos malo pa 300000km... Radi kao satic. Kod XX je sve jos unapredjeno, mogu misliti koji je ugodjaj krstariti na njoj. Imate li Komso fabricke izduve uz nju? Hvala, Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 13, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Немам фабричке издуве, овако сам је купио. Ако је због звука веруј да је звук више него добар,ако је због техничког-пролази . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 14, 2021 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija prodaje bez kofera i wingrack-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...