Šarba 1048 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Idi na temu gde je Race exaust. Covek koji radi te auspuhe se zove Robert. Nisam siguran da radi za stroma ali jako je povoljan i kvalitetan. Pola foruma je kod njega uradilo auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade kaze da radi za stroma 650 , ja sam ga kontaktirao, poslao mi je i slike kako sve to izgleda. Jedino shto ga nisam pitao je shta se deshava sa senzorima sa fabrichkog izduva (nemam pojma da li bi trebalo nekakvo remapiranje posle Robertovog izduva ako se ne vrate senzori na izduv ??? Znam da remus radi varijante izduva za 650 with ECU i posebno without ECU pretpostavljam da su to ti senzori ???. Ko je zaineteresovan neka kaze poslacu mu Robertov odgovor meni sa sve cenama i fotkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 12, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade kaze da radi za stroma 650 , ja sam ga kontaktirao, poslao mi je i slike kako sve to izgleda. Jedino shto ga nisam pitao je shta se deshava sa senzorima sa fabrichkog izduva (nemam pojma da li bi trebalo nekakvo remapiranje posle Robertovog izduva ako se ne vrate senzori na izduv ??? Znam da remus radi varijante izduva za 650 with ECU i posebno without ECU pretpostavljam da su to ti senzori ???. Ko je zaineteresovan neka kaze poslacu mu Robertov odgovor meni sa sve cenama i fotkama. Ja sam zainteresovan. Posalji, ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde evo ovako valjda nece da se ljuti neko, Da napomenem, motor nije moj , nisam ni cuo ni video uzivo (a voleo bi da jesam ), to je Robert iz Ade meni poslao na pitanje da li je radio za DL650. elem: Postovani Milose.Za DL 650 smo vec radili i prepravili auspuh fabricki .Najlepse bi stajalo oval sa nekim varijacijom ,poslacu i slike jedino selna nije bas na svom mestu jer bez kljuca motora nismo mogli skinuti sediste i premestiti nosac selne.grana sa prepravkom kosta 30 euro i traje oko 3 sata posla a auspuh od 100 do 160eura zavisno od tipa ovalnog auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za preporuku za Roberta! Vizuelno mi se veoma dopada, ne znam kakav ima zvuk. Na YouTube sam gledao razne na VStromu i Leo Vince zvuk mi je najbolji ubedljivo. Zvao sam Motoghost, narucuje se do 15.og u mesecu i stize za dve do tri nedelje, dakle iza 1.maja bih dobio. Montaza je besplatna i traje 3-4 sata. Cenu su mi rekli oko 57.000 din sto je bas dosta. Nisam jos nista odlucio ali voleo bih da cujem kako zvuci ovaj iz Ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano April 12, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas citavu temu o ovima iz Ade. Po mom skromnom misljenju - zvuci fenomenalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi bez razmishljanja otishao do Roberta samo kada bi razreshio misteriju senzora ili eventualnog remapiranja (da li bi smetalo agregatu bez senzora ili ne ???) Ako iko zna necu se ljutiti da mi kaze ;D. Dodushe to je sluchaj sa ovim mojim K8 ne znam za ove malo starije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FALCONN 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mogao da stavljam drugi auspuh ali nisam ljubitelj promene tj. tih premapiranja ubrizgavanja,obzirom da mi je ovlasceni serviser objasnio da to mora pazljivo da se odradi jer se ne treba igrati sa fabrickim podesavanjima,koja su podesena u odnosu na fabricki auspuh.Citao sam da su neki zeznuli stvar pa ispravljali.Sta znam... :-\ Tako da sam odlucio da nista ne diram. Imam drugara koji je stavio Scorpion auspuhe na Strominu i mogu reci da pucanju tj. grme kao da ide sleper.E sad,on treba da to odradi jer su mu preporucili svi zbog drugacijeg opterecenja agregata i ubrizgavanja,potrosnje i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio pa sam zato i odustao od te ideje. Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jel to za kompletnu granu? na www.leovince.de piše da za 650 nema samo slip-on već cela grana, i košta 725 EUR http://www.leovince.de/index.php4?h=s1p1&n=s1pn&m=s1pr na ebay.de 535 EUR http://cgi.ebay.de/LeoVince-Auspuff-SUZUKI-Komplettanlage-DL-650-V-Strom_W0QQitemZ350266361959QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item518d808867 ja sam stavio moje na nov motor, ništa nisam remapirao i nemam nikakvih problema. ne znam zbog čega mislite da bi bilo potrebno bilo šta dirati na 650 ??? ECU se sam prilagodi promeni, i radi bez problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio Roberta to je za celu granu, a to za remapiranje nemam pojma, nisam siguran al me malo stra, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
de_lege 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate svašta za Stromove. http://www.vstroma.com/products.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate svašta za Stromove. http://www.vstroma.com/products.html kako tu bilo šta da kupimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio moje na nov motor, ništa nisam remapirao i nemam nikakvih problema. ne znam zbog čega mislite da bi bilo potrebno bilo šta dirati na 650 ??? ECU se sam prilagodi promeni, i radi bez problema.. Slazem se u potpunosti. Ja sam skinuo sekundarne leptire,stavio KN filter, potpuno otvoreni auspuh i NIKAKVIH problema nije bilo, sem sto motor ide bolje,izgleda bolje i ima zvuk 'ki KTM ;D ECU na Stomatovicu je cudo od pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan rekao mi je majstor gde inace odrzavam Stroma da mu ostavim motor na dva dana i da ce mi on fabricki auspuh namestiti da se dobro cuje. Mozda probam to, da li je neko radio? To valjda zvuci ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan rekao mi je majstor gde inace odrzavam Stroma da mu ostavim motor na dva dana i da ce mi on fabricki auspuh namestiti da se dobro cuje. Mozda probam to, da li je neko radio? nemoj da diraš fabrički auspuh. nećeš bog zna šta dobiti, a samo ćeš ga uništiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu, poslusacu! Znaci ipak je izbor 570 eur za Leo Vince ili Ada... Bicu u maju u Solunu, mozda tamo nadjem Leo povoljnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li znate za Sarinja iz Umaga? Decko je na HR forumu V Strom riders. Koliko sam video on kopira skid plate cuveni motoagora iz grcke... Dark ima original skid plate. Odlicno radi pa me zanima kako doci do njega osim preko hr foruma naravno Hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li znate za Sarinja iz Umaga? Decko je na HR forumu V Strom riders. Koliko sam video on kopira skid plate cuveni motoagora iz grcke... Dark ima original skid plate. Odlicno radi pa me zanima kako doci do njega osim preko hr foruma naravno Hvala vam Lako. Covek je iz Umaga pa ako neko ide na skup moze ga naci. Inace nije problem da se kontaktira ni preko v-strom.com.hr Prosle godine je na skupu, nasem drugaru namestao sajlu kvacila...pa smo se upoznali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li znate za Sarinja iz Umaga? Decko je na HR forumu V Strom riders. Koliko sam video on kopira skid plate cuveni motoagora iz grcke... Dark ima original skid plate. Odlicno radi pa me zanima kako doci do njega osim preko hr foruma naravno Hvala vam Napisao sam ti u onoj drugoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 3, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li znate za Sarinja iz Umaga? Decko je na HR forumu V Strom riders. Koliko sam video on kopira skid plate cuveni motoagora iz grcke... Dark ima original skid plate. Odlicno radi pa me zanima kako doci do njega osim preko hr foruma naravno Hvala vam Radi do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Covek je do 00 :D Ispao je bas korektan. Preko divnog mikulanca i saxija sam dosao do sarinja. Yogi je otisao za Umag i donece i meni i saxiju skid plate Za 5 min sam sve zavrsio, a realno niko od njih nema koristi od toga Ima jako puno dobrih likova na ovom forumu drago mi je sto ih znam SVE POHVALE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan da dam svoje misljenje za mra vizir. nedugo po kupovini motora sam fabricki vizir zamenio sa ovim. razlika je ogromna. imam 190cm.a vizir mi je na srednjem polozaju. vazduh udara u gornji deo kacige i ne pravi turbulen. sta se desava ako se podigne jos ne znam,jer nisam probao, ovo mi je sasvim OK (ne vozim preko 100km/h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan da dam svoje misljenje za mra vizir. nedugo po kupovini motora sam fabricki vizir zamenio sa ovim. razlika je ogromna. imam 190cm.a vizir mi je na srednjem polozaju. vazduh udara u gornji deo kacige i ne pravi turbulen. sta se desava ako se podigne jos ne znam,jer nisam probao, ovo mi je sasvim OK (ne vozim preko 100km/h) Za vožnju do 100 nisi ni morao da menjaš vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ove 3 stvari mi trebaju sto hitnije pa ko zna gde ih mogu kupiti neka mi kaze ovde ili na PP... Eurosumar i Atila nemaju na stanju... Dakle, osim Balosave ko ima te 3 stvari??? Hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...