MILJAN* 157 Napisano April 6, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uspeo da napravi "skid plate" od aliminijuma? motoagora firma u Grckoj i u HR.Kombinovan lim i plastika.A onaj limeni jos niko nije iskopirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Lucas TRW Enduro volan Stigao iz louisa za 40e. TRW Dimenzije: sirina 800mm, visina 110mm i povrat prema vozacu 110 mm. Originalni volan dimenzije: sirina 762mm, visina 101mm, povrat prema vozacu 165mm Ovaj TRW volan je vislji od originalnog za 9 mm, siri za 8mm. Za ostale informacije: http://v-strom.hr/volan/lucas-trw-alu-enduro-volan/ :vstrom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj volan izgleda dobro i sigurno je direktnije upravljanje, ali kao sto se i vidi na slikama, nije visi nego nizi od originalnog. Tako da je prava stva u paketu sa nekim riserima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj volan izgleda dobro i sigurno je direktnije upravljanje, ali kao sto se i vidi na slikama, nije visi nego nizi od originalnog. Tako da je prava stva u paketu sa nekim riserima. Nije volan visi nego sam polozaj ruku, stavili smo motore jedan pored drugog i vidi se da su same rucke vislje A sa riserima je verovatno jos bolje... Nemam pojma... Saxi je odusevljen, trebalo bi da budem i ja zadovoljan. A za risere cemo jos videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 14, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Pre nekih 10-15 dana sam ga kontaktirao preko V-strom foruma za skid-plate za jednog drugara. Ne pravi ih vise posto nema dovoljno interesovanja, kaze da mu se javi neko jednom u 3 meseca. Ovaj moj drugar je uzeo od Brke iz Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Pre nekih 10-15 dana sam ga kontaktirao preko V-strom foruma za skid-plate za jednog drugara. Ne pravi ih vise posto nema dovoljno interesovanja, kaze da mu se javi neko jednom u 3 meseca. Ovaj moj drugar je uzeo od Brke iz Mladenovca. Video sam brkin,ali mi je ovaj lepsi.Bas steta.Mozda kad bi se skupilo nas 5-6 mozda bi napravio ,ali tesko da se skupimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Pre nekih 10-15 dana sam ga kontaktirao preko V-strom foruma za skid-plate za jednog drugara. Ne pravi ih vise posto nema dovoljno interesovanja, kaze da mu se javi neko jednom u 3 meseca. Ovaj moj drugar je uzeo od Brke iz Mladenovca. Video sam brkin,ali mi je ovaj lepsi.Bas steta.Mozda kad bi se skupilo nas 5-6 mozda bi napravio ,ali tesko da se skupimo! Javi se Bagziju, mozda ti on nekako pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Pre nekih 10-15 dana sam ga kontaktirao preko V-strom foruma za skid-plate za jednog drugara. Ne pravi ih vise posto nema dovoljno interesovanja, kaze da mu se javi neko jednom u 3 meseca. Ovaj moj drugar je uzeo od Brke iz Mladenovca. Video sam brkin,ali mi je ovaj lepsi.Bas steta.Mozda kad bi se skupilo nas 5-6 mozda bi napravio ,ali tesko da se skupimo! Javi se Bagziju, mozda ti on nekako pomogne Bagzi mi rece da se tebi javim!:lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko kosta skid plate sto pravi Sarinjo i kako bi mogao da se nabavi? Pre nekih 10-15 dana sam ga kontaktirao preko V-strom foruma za skid-plate za jednog drugara. Ne pravi ih vise posto nema dovoljno interesovanja, kaze da mu se javi neko jednom u 3 meseca. Ovaj moj drugar je uzeo od Brke iz Mladenovca. Video sam brkin,ali mi je ovaj lepsi.Bas steta.Mozda kad bi se skupilo nas 5-6 mozda bi napravio ,ali tesko da se skupimo! Javi se Bagziju, mozda ti on nekako pomogne Bagzi mi rece da se tebi javim!:lol: Ja sam moj skid prodao njemu, on je rekao da postoji sansa da on da nekom da se pravi Zato i kazem, javi se njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Milane, nov si pa te momci malo zezaju :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Postojala je sansa da se pravi ali posto je zainteresovanost bila nikakva odustali smo od "proizvodnje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje skid plate, koliko nas je potrebno za iniciranje proizvodnje ? šta, kako, pošto ??? Brkin mi je poslednja solucija, previše mi je kao sportski plastikaner, al.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice izrade skid plate-a kolega i ja smo u potpunosti odustali od iste. Cena do koje smo dosli materijal (klirit, lim debljine 1-1,5 mm, prohromske nitne), usluga secenja lima vodenim mlazom, rad na savijanju lima i oblikovanje klirita koju smo planirali sami da radimo bila je 150 EURA pri izradi minimum 10 komada stim sto bi se taj skid plate vezivao u jednoj tacki na GIVI-jev rol bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Milane pitaj ti Miljana za taj skid plate, jer kao što vidiš, ostali su neozbiljni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovaj alu skid plate u louis-u: http://www.louis.eu/_20d65145f37c1d40e8feb48be667be2312/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10023450&grwgr=445&wgr=232&anzeige=0&mottype=0&typ_id=&all_img=1 p.s. Posto i ja imam u planu da udjem u vasu sektu pa sam sve precesljao po netu, kako i gde kupiti. To sto bih ja ugradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovaj alu skid plate u louis-u: http://www.louis.eu/...p_id=&all_img=1 p.s. Posto i ja imam u planu da udjem u vasu sektu pa sam sve precesljao po netu, kako i gde kupiti. To sto bih ja ugradio! Brate,ako vec dajem 200eura onda da dodam jos 50 i da kupim motoagora oridjinale! Mnogo mi je lepsi nego sw-motech,a zastita me ne interesuje jer slabo cu silaziti sa asfalta.Nekako mi je supljikav bez skid plate-a! Ako bi bilo bar 5-6 zainteresovanih,mozda bi Sarinjo napravio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovaj alu skid plate u louis-u: http://www.louis.eu/...p_id=&all_img=1 p.s. Posto i ja imam u planu da udjem u vasu sektu pa sam sve precesljao po netu, kako i gde kupiti. To sto bih ja ugradio! Brate,ako vec dajem 200eura onda da dodam jos 50 i da kupim motoagora oridjinale! Mnogo mi je lepsi nego sw-motech,a zastita me ne interesuje jer slabo cu silaziti sa asfalta.Nekako mi je supljikav bez skid plate-a! Ako bi bilo bar 5-6 zainteresovanih,mozda bi Sarinjo napravio! Ukusi su razliciti ja vise volim ovaj ADV style... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Boban odradio sedište... (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Boban odradio sedište... (Powered by frubar.net) Lepo izgleda,jel mnogo udobnije od fabrickog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mekše oko 5% i duže unazad oko 2 cm( bolje za mene)... I ja lakši za 90 eu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Boban je zvao i insistirao da vratim sediste o njegovom trosku.odradio je,poslao i sada je mekse barem 10% u odnosu na fabricko.Inace kroj je izvanredan.profi radi covek,nema sta. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Lucas TRW Enduro volan Stigao iz louisa za 40e. TRW Dimenzije: sirina 800mm, visina 110mm i povrat prema vozacu 110 mm. Originalni volan dimenzije: sirina 762mm, visina 101mm, povrat prema vozacu 165mm Ovaj TRW volan je vislji od originalnog za 9 mm, siri za 8mm. :vstrom: Volan namontiran. Ja odusevljen! Prvih pola sata sam hteo da poludim, nikako nisam mogao da se naviknem na promenu iskreno. NNTOM je sve uradio kako treba i ovom prilikom mu se zahvaljujem! Covek je ljudina sa svojih metar ipo Vozio sam malo duzu turu Beograd-Uzice-Beograd i imam samo reci hvale. Najbolji aftermarket za Stroma... 3 razloga: 1. mala promena polozaja sedenja 2. boji osecaj na volanu i poboljsana upravljivost 3. izgled 1. Polozaj sjedenja Fabricki volan telo postavlja u tzv. "sit-and-beg" polozaj, odnosno potpuno uspravan. Vrlo dobar polozaj, nudi savrsenu preglednost, udoban za kraca putovanja. Nedostatak mogu biti duza putovanja i osobito ako se nosi ruksak na ledjima - sva tezina pada an trticu i opterecuje donji deo kicme. Novim se volanima obicno telo lagano pomakne prema napred sto prenosi deo tezine na ruke i ramena cime se olaksava posao za donji deo kicme i trticu. Osim toga, nagnuto telo kompenzira nesto vetra pri vecim brzinama sto je plus pri dugotrajnom kruzanju po autoputu. Novi polozaj nije niti izbliza kao na R motorima, ali taman nagne telo toliko da doprinese stvarima o kojima pisem. 2. Boji osjecaj na volanu i poboljsana upravljivost Malo agresivniji polozaj sedenja i obicno puno cvrsci (kruci) volan doprinose boljem osecaju na upravljacu. To su izjavili svi koji su promijenili volan 3. O izgledu-ukusu ne treba raspravljati, meni nekako mocnije izgleda sa ovim novim Skinuo sam slike od kolega, moj motor nisam slikao. Eto cisto da vidite kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje slike Mog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna jako dobra i korisna stvar koju sam turio na Stroma. Forkbrace je ucvrscivac prednje vilice. Motor je stabilniji na prednjem delu, bolje drži pravac, a vožnja kroz zavoje je puno ugodnija i sigurnija. Na mestima gde je asfalt oštećen motor deluje stabilniji i ne pleše kao pre. Dok nisam imao forkbrace imao sam osecaj da kad predjem preko rupe da ce mi se odvaliti korman... Toga vise nema, i svedeno je na minimum stvarno... Ugradnja nije nikakav problem... Cena 90e Ovo je simulacija sa i bez forkbace-a http://www.superbrace.com/simulation.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...