Mb7 1 Napisano Novembar 14, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: Oprosti sad sam tek procitao ponovo prvi post i video da si vec pokusao sve sto sam napisao Ako si izvukao motor odlicno. Vidi sad da li mozes nekako da ga legalizujes na sebe ili klub Dovoljno je da imam racun,a novi racun bi trebao doci kroz koji dan iz italije Pre 2 sati, rast je napisao: Mi nismo madžioničari niti proroci. Evo ja posle nekoliko postova saznajem da si ti Hrvat a da je motor poreklom iz Slovenije. Čim su ti ga oduzeli, zaključujemo da već nekoliko kupoprodaja motor zvanično nije promenio vlasnika. U kojoj je državi motor registrovan, ko mu je zvanični vlasnik, ništa nije jasno. Tražiš rešenje a ne daješ opis situacije. pre 16 minuta, dvlns je napisao: Mislim da ti je vec jasno da si ostao bez motora, vrlo moguce da dobijes jos i prijavu za kradju. Da predpostavimo da si zaista kupio mada mi to ne znamo, da li si dobio racun od motora kada je kupljen. Ako imas taj racun i taj overen ugovor mozda i taj Slovenac ima ugovor sa osobom koja je poginula pa nesto uspes ako nemas racun ne znam kako je tebe neko ubedio da prodaje svoj motor? Da li znas gde je kupljen motor nov pa da krenes od njih da pokusas da spojis lanac svih dosadasnjih vlasnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13788 Napisano Novembar 14, 2020 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Mb7 znam da je dovoljno da imas racun i super ako si nasao firmu gde je kupljen da izdaju kopiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9651 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Zašto meni ovo sve liči na trolovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto meni ovo sve liči na trolovanje Stajem u red iza ove izjave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Обично тролују до бесвести, овај брзо заврши. Не мора да значи, живот пише романи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Novembar 15, 2020 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 14.11.2020. at 17:15, Interceptor BP je napisao: Zašto meni ovo sve liči na trolovanje Mozda zbog nabijanja broja postova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...