Jump to content

Moto Zajednica

II Akcija dobrovoljno davanja krvi - Beograd 13. Septembar 2008.

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Svaka čast drugarima koji su došli a nisu iz Bgd, trebalo je stvarno imati veliku volju i želju da se dođe po onoj kiši i hladnoći.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

verovatno je pasulj opet otisao u dobrotvorne svrhe, penzosima  iz okolnih zgrada...

Uh, ovo je bilo nisko!

sto nisko, tako je bilo prosli put, i po meni je to extra... daj bre ti ljudi nisu prosli pored normalne kuvane klope ni na slici a kamoli uzivo, sa penzijama kolike jesu...

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Svaka cast za organizaciju kolegama.. Bila mi je prva, ali sigurno nece biti poslednja BJB akcija!

Sto se tice kise... Padala je? Nisam primetio:-)

@Bornslippy a svaka cast tebi sto si zapucao iz Zrenjanina ? nisam znao, i to jos bez motorceta... moj dubok naklon kolega

E drugari kontam da ima mnogo vise fotki nego sto je okaceno, bio bih zahvalan bas ako bi nekako mogao da dodjem do istih... nazalost pola sam morao da pobrisem usla mi voda u objektiv, ili sta vec, ali sve je nesto zamrljano...

kod ces vise vode od onda ... ma verovatno je usla voda dok sam snimao iz hiluxa... ali nema veze makar je video sa ulaskon pred skupstinu ceo... :0 okacicu ga na youT...

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Ma meni je bio najmanji problem ja sam dosao kolima i manje sam pokisao od svih ucesnika,a sto se slika tice ja sam silikao oko 20 kom pa mi je iscurila baterija,ali je zato Busman islikao preko 200 slika mogli bi da ga imenujemo za jednog od zvanicnih Bjbikers fotografa.

Pozdrav

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Ma meni je bio najmanji problem ja sam dosao kolima i manje sam pokisao od svih ucesnika,a sto se slika tice ja sam silikao oko 20 kom pa mi je iscurila baterija,ali je zato Busman islikao preko 200 slika mogli bi da ga imenujemo za jednog od zvanicnih Bjbikers fotografa.

Pozdrav

Pa gde si ti Igore ? Ne javljas se, brinem. Stvarno BRAVO za sve drugare koji su po onakvom vremenu dosli iz daleka, bez obzira dal`  kolima il`  motorom. Sto se tice fotki, polovinu je napravio Jole, tako da nema 200.  ;D  A i nije red da ja zatrpam temu sa fotkama, bilo je mnogo  f. aparata na delu.  ::)   E sad, Jole Little Biker vas je sve puuuuuno, puunao pozdravio i bilo mu je jako zao sto sve nije jos malo potrajalo. Posebno se zahvaljuje Ivani (Bornslippy-jevoj devojci) na ukazanoj paznji (kao i ja   ;D)  i Pauku za onaj DJ duks. Smrzlo bi se dete pored ovakvog roditelja.  :D

A sad VAZNO:  Posto se pominje "zvanicni BJB fotograf", ajte svi lepo, blago meni u ovu temu...

-----> http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20734.100

... pa cemo tamo zajedno da odlucimo ko ce biti TAJ. Pazljivo procitajte Hellenin post, nije nista strasno i svakome ce da prija. Hocu da navalite svom snagom, tj. objektivom !!  ;D ;D

I da ne kazete da sam cicija:

Jel video neko sexi Pekija?   ;)   Nesto se ovi trojica mnogo smeskaju !!  ;D

Peki.jpg

Koca Mladja& Mladji i Vladimir J.  Matori izvini otfikario sam te iz kadra, nisi se lepo nasmejao.  :D

Kocha-Mladja-i-Mladji.jpg

U jeeeee... koliki je ovaj cika  ::)

Lalajko-1.jpg

Ti da mi vratis milo - za drago !!  ;D

ddk2.jpg

Ko se sa njim nije pozdravio, nije ni probao suljpa...   Mister Kazan  ;D ;D

14.jpg

• Svrati ponekad, 438 postova

nego.....vidi sto je lep ovaj crveni tepih...mmmmmmmm

....mmmmmmmm....kako me samo mami da se ovde nastanim.......cek sad cu da pozovem  " a Friend of a Friend".....

,,,,nego .... a sto vi ostali bajkeri kisnete  ;D ;D

BMW.jpg

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

kako me samo mami da se ovde nastanim

Do tada i ovo je veliki uspeh, u normalnim dnevnim okolnostima ne puštaju nikoga ni na plato, taksi može do blizu zgrade ali onda sledi napad policije da se ode odmah i bez zadržavanja, mere obezbeđenja su čudo.  :o

Sem nas, ja nisam video da se tu skuplja još neko, stvarno nije moguće.

Mislim da smo ipak stekli neki ugled, ne bi nas puštali da tek tako kisnemo ispred.  ;D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

kako me samo mami da se ovde nastanim

Do tada i ovo je veliki uspeh, u normalnim dnevnim okolnostima ne puštaju nikoga ni na plato, taksi može do blizu zgrade ali onda sledi napad policije da se ode odmah i bez zadržavanja, mere obezbeđenja su čudo.  :o

Sem nas, ja nisam video da se tu skuplja još neko, stvarno nije moguće.

Mislim da smo ipak stekli neki ugled, ne bi nas puštali da tek tako kisnemo ispred.  ;D

Super ako je tako,a bice jos bolje kad se shvaba nastani,valjda ce dozvoliti clanovima Bjb da se parkiraju kad su u gradu ;D

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Kopriane lep ti ovaj kisni snimak kako konjica osvaja skupstinu grada u operaciji bal na vodi  :D  ;)

Konjica i bal na vodi ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja