Sharky - Alex 6127 Napisano Januar 27 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, AntiX je napisao: @Sharky - Alex kakva je potrošnj grad i autoput? jel imas nekih problema sa kocnicama? Potrosnja po gradu 6,3L Na otvorenom 4,8-5L Kocnice rade odlicno, J.Juan je cerka firma Bremba, nemam sumnje u njih. I motorno kocenje je dobro, cak sam razmisljao o remapu da smanjim motorno ali sam se navikao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AntiX 1 Napisano Januar 28 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 RT, NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 1/27/2024 at 7:00 PM, Sharky - Alex said: Potrosnja po gradu 6,3L Na otvorenom 4,8-5L Kocnice rade odlicno, J.Juan je cerka firma Bremba, nemam sumnje u njih. I motorno kocenje je dobro, cak sam razmisljao o remapu da smanjim motorno ali sam se navikao Ja sam nešto čitao po netu da troši jače na autoputu u opciji suvozač + prtljag, cifru od 7.5l su pomenuli što mi je nešto mnogo.. a baš sam se isprimao da mi bude zamena za NC-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Januar 28 (promenjeno) Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Testiracu pa ti javljam, mada mislim da je to previse. Autoput mu prija, 130km/h mu je na nekih 5,500 obrtaja u 6 brzini Ima cak i dosta snage pa ko voli auto put moze i manji zupcanik pozadi Promenio Januar 28 član Sharky - Alex 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Januar 28 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije presao 6 i na autoputu sa suvozacem doduse nisam nosio bocne kofere. Mada bilo je kombinovano 300 km. Ali nek trosi koliko hoce ima snage na autoputu za cas i do 170km/h pri preticanju tako da me ne opterecuje potrosnja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Februar 1 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan motor. Ludilo koliko opreme ima. Po meni, CF je klasa iznad spram svih ostalih kineza. Promenio Februar 1 član Rider000 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 2 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 800MT je CF-ov premium model i najskuplji CF-ov motor za Euro i USA trziste a opet jeftiniji od zvucne konkurencije u toj klasi. Deluje mi da su u ovaj motor ulozili sve i hteli da nam pokazu “vidite sta mozemo da napravimo” Sad kad su probili led idu dalje sa 450MT pa MT-X… Ulazu ogromne pare u reklamu, promocije i sve ostalo Jedini problem je sto ce verovatno i oni podivljati sa cenama kad im udari slava u glavu. PS kad kazem 800MT, mislim i na 800NK koji je u sustini isti samo naked verzija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Februar 2 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobro i ima svasta od opreme, ovi zvucniji su sami sebe zakopali, sve to moglo biti priblizno isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Februar 3 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2024. at 17:51, Rider000 je napisao: Ozbiljan motor. Ludilo koliko opreme ima. Po meni, CF je klasa iznad spram svih ostalih kineza. Воја из мудролија је дао баш праву рецензију овог мотора, ал онако народски препричано ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Februar 3 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto naj bolje i naj iskrenije u zadnje vrijemeKoji fucking motorrad novinarčići.Drug Vojo je car.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 4 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedino bolje od 800MT -a su dva 800MT -a 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Februar 4 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Video oba ova danas, ne znam koji je lepši. Sivi ima neku patkicu pa je možda u prednosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Februar 7 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO 1250 TR-G dilancarkan di Malaysia - RM88,888 spec ringkas: -... WWW.FACEBOOK.COM CFMOTO 1250 TR-G dilancarkan di Malaysia - RM88,888 spec ringkas: - enjin KTM LC8 1279cc; 140hp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Februar 7 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 17 300 eura kod njih. Nek bude i 5000 skuplji ovde, i dalje je 10k ispod RT-a, mada je malo nelogično da prvo trpaju taj agregat u tourera a ne neki ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Februar 7 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja negde pročitao prvenstveno je napravljen da bude u pratnji predsednika Kine jer mora biti sve njihova marka. Možda nisam u pravu. Promenio Februar 7 član bratislavr Slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 7 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to procitao, a i standardna kineska policija ce ih koristiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Februar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi ne mogu da odole a da ne iskopiraju nekog drugog proizvodjaca. Ovo RT, samo mu fale jos 4 cilindra na ta 2 postojeca. Bolje da ostanu originalni kao sto su to uradili sa 450SR, u klasi sa Ninjom 400, CBR500R, R3 , parallel twin ali 270° i manje vise unikatan dizajn koliko se to moze izvesti na R motoru, jer ionako svi slice jedan drugom nekako. Definitivno best buy u toj klasi. Ovaj 1250 bas nekako jeftino deluje na slikama, RT za sirotinju. Promenio Februar 7 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Februar 7 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: Kinezi ne mogu da odole a da ne iskopiraju nekog drugog proizvodjaca. Ovo RT, samo mu fale jos 4 cilindra na ta 2 postojeca. Bolje da ostanu originalni kao sto su to uradili sa 450SR, u klasi sa Ninjom 400, CBR500R, R3 , parallel twin ali 270° i manje vise unikatan dizajn koliko se to moze izvesti na R motoru, jer ionako svi slice jedan drugom nekako. Definitivno best buy u toj klasi. Ovaj 1250 bas nekako jeftino deluje na slikama, RT za sirotinju. RT ima 2 cilindra, pomešao si ga sa nečim što je M O T O R , K1600GT Promenio Februar 7 član ProMaster 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @ProMasterUh bas sam pobrkao loncice. Na taj sam mislio, video ga par puta u prolazu, grdosija, mislio da je to noviji RT sa 6 cilindara A tek kad proleti u susret, kakva melodija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 7 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavili bi kinezi i 10 cilindara ali znaju da su evropljani cicije i da samo cenu gledaju pa moraju da balansiraju. Mitsubishi pravi najbolje i najkvalitetnije liftove na svetu, igrom slucaja upoznam jednog njihovog prodavca i pitam sto ih nema na nasem prostoru i u evropi uopste Dobio sam odgovor: “Mi pravimo kvalitetne liftove a vas interesuje samo cena, nemamo sta da trazimo na evropskom trzistu” Zanimljiva cinjenica, odmah posle njih su po kvalitetu i toshiba i hyundai 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemesis84 0 Napisano Februar 16 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vas koji ste vlasnici, kakav je za vožnju po gradu ( provlačenje ) i da li po toplim danima previše greje noge kao neki KTM motorcikli? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2023. at 19:11, bratislavr je napisao: Vidi motor je prelep što ga više voziš više ti se sviđa. Kolega svaka čast On 31. 5. 2023. at 19:00, Sharky - Alex je napisao: “Vožd je stigao!” Ja odusevljen…. Ako me nema na forumu napisite neku lepu rec o meni u crnoj hronici i otvorite temu “nije 800ccm za pocetnika” Koja je visina sica na tom modelu,ako znas? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 19 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @pedjazz visina sedista je 825mm po specifikaciji Ne znam kako se meri, kada nema nikoga na motoru ili kad sedne neko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Februar 27 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ovih dana dogovaram testnu vožnju Touring modela, mada me zanima Explore. Jedno pitanje za vlasnike Explore modela, jel ima podršku za Android auto? Znam da ima svoju aplikaciju, ali bi mi trebao AA zbog nekih drugih stvari. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Mart 8 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Navodno su sve aftermarket barovi, ali čisto da znate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Mart 8 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg, kineski motor . Secam se Triumfa mog, kisnuo, pran, vozen po kisi, sve zivo, nigde tacke korozije nije bilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...