ndjordjevic 4 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley Davidson 1200 custom, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li je moguce uvesti Harley-a iz Nemacke u Srbiju (npr Street Glide 2017, kosta oko 20000 EUR)? Ako je moguce, koliko bi kostala carina, porez, sve sto treba do registracije (prevoz imam) i koji spediter bi to odradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 31, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a ti si?Osnovno pravilo svakog foruma je da se prvo predstavis pa onda posle pitas nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ndjordjevic 4 Napisano Octobar 31, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley Davidson 1200 custom, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam znao. Predstavicu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14386 Napisano Octobar 31, 2020 moto merkat °°, 4896 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prvi uslov za uvoz HD je da bude homologovan za eu trziste. Cuo sam da su u u eu obilazili propise tako sto su HD prvo reg. u Spaniji pa dalje u eu (koji nisu za eu), takvi kada stignu kod nas ostanu za ukras, mada se i tu nazire resenje u zameni svetlosne grupe a zna da kosta i traje. Pravi covek za proveru je tvoj sugradjan, "GS-ovac u pokusaju-coperas po rodjenju" @Darko Floyd Za usluge spedicije pitaj ljude koji se bave uvozom vozila za preporuku, oni jeftiniji ili manje iskusni znaju da naprave brlju sa papirima, resi se sve ali potraje. Ovo su neke smernice za pocetak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: Pravi covek za proveru je tvoj sugradjan, "GS-ovac u pokusaju-coperas po rodjenju" A jel da da ćeš ceo život da me zajebavaš za GS-a ? Imaj dušu, bio sam mlad i naivan, navukle me životinje .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti harli Jedino ako zivis u Vojvodini pa da kuliras po ravnici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Šta će bilo kome motor, nepraktičan je, nestabilan, izuzetno opasan, mnogo troši u odnosu na nove automobile ... Svakako je pametnije kupiti automobil, imaš klimu, navigaciju, grejanje, multimediju .... a možeš i taštu da povezeš 1 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Covek lepo pit’o @ndjordjevic imas na forumu nekoliko clanova koji se bave uvozom potrazi,kontaktiraj ih mozda mogu da ti pomognu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Novembar 4, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Одличан избор, срећна куповина и увоз! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ndjordjevic 4 Napisano Novembar 5, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley Davidson 1200 custom, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Citam forume i ne mogu da nadjem... i mene zanima isto. Da li neko moze da mi kaze ime speditera koji moze sve informacije da mi da? Ili da pozovem bilo kog koji se bavi uvozom vozila, valjda bi svi trebalo da znaju?... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ndjordjevic said: Citam forume i ne mogu da nadjem... i mene zanima isto. Da li neko moze da mi kaze ime speditera koji moze sve informacije da mi da? Ili da pozovem bilo kog koji se bavi uvozom vozila, valjda bi svi trebalo da znaju?... Hvala unapred! Da se ja pitam, pozvao bih nekog uvoznika npr. Moto Platz u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5955 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da je vozilo novo, tj staro do 6 meseci, kao fizicko lice ne mozes da ga uvezes nikako. Za sve ostale informacije se obrati spediteru u pri carinarnici za vozila, najblizoj tvom mestu prebivalista. Izuzetno je bitno da spediter bude iskusan u svom poslu i da ti izracuna sve troskove, kao i da stoji iza toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem pošto upravo šaljem Harley u Makedoniju da se registruje, pošto kod nas definitivno nije moguće da se uradi homologacija ukoliko broj šasije počinje sa 1 (USA tržište), već samo sa 5. Zvao i Moto Platz između ostalih, neizvodljivo. Ni veza u AMS nije pomogla. Motor je uvezen iz Poljske i ima poljske papire, tako da to ne menja situaciju. Rezervna rešenja - registracija u Makedoniji, ili drugoj zemlji iz okruženja, pa vožnja uz ovlašćenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Jul 22, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Tri meseca kasnije, konačno sam uspeo da odradim homologaciju i registraciju, doduše ne u Srbiji. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...