ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni štenderi (stalci) za motor. Treba mi i zadnji i prednji (prednji da bude na trn, da mogu i vile da servisiram)... primer zadnjeg štedera: Primer prednjeg štendera: Ako neko slučajno ima ili možda pravi, neka se javi... 0603171985 - Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem malo temu... Štenderi potrebni i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 18, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Ja sam za jedno poslepodne napravio oba stendera-na forumu nasao slike sa dimenzijama stim da mi je i prednji isti kao i zadnji samo su drzaci drugaciji materijal me je izasao ispod 1000 din jer sam imao tockice na oglasima ima i cene im se krecu od 5-8000, tako da ako imas nekog da ti zavari cevi mozes dosta jeftinije da prodjes 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan On 24.10.2020. at 20:32, ThePainkiller je napisao: Potrebni štenderi (stalci) za motor. Treba mi i zadnji i prednji (prednji da bude na trn, da mogu i vile da servisiram)... primer zadnjeg štedera: Primer prednjeg štendera: Ako neko slučajno ima ili možda pravi, neka se javi... 0603171985 - Boris Pozz kolega, Odgovara li ovako nešto ? https://www.louis.eu/artikel/universal-motorbike-stand/10031479?list=9a3d3c2b0e523d5ec1fd9a1bea39e9a9&filter_article_number=10031479 Digao na tavanče pa nisam slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, dranik je napisao: Pozz kolega, Odgovara li ovako nešto ? https://www.louis.eu/artikel/universal-motorbike-stand/10031479?list=9a3d3c2b0e523d5ec1fd9a1bea39e9a9&filter_article_number=10031479 Digao na tavanče pa nisam slikao. Pozdrav. Jest da nema točkiće, ali bi odgovaralo. Koliko tražiš za njega? Možeš i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Decembar 22, 2020 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prednji stender sam kupio od lika dal bese iz Nis il Leskovac.... s'jug uglavnom jeste. 8.000din placen + ptt trosak, kont. telefon 065/2297281 Zadnji stender sam kupio od Viktora (Moto dizalice sa FB) L i U prihvat ima, 30e placen. 060/6109321 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Dare jel sa ovim prednjim stenderom mogu li da se servisiraju prednje viljuske? Znaci da se skine prednji tocak i poskidaju viljuske, a da motor i dalje podignut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Decembar 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim može, taj srednji deo se naslanja na donji trokut kod osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan E pa to bi mi trebalo onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Decembar 22, 2020 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prednji štender da bi stavio, bajk mora imati centralni ili zadnji zbog sigurnosti da ne padne. Pvo na centralni ili zadnji pa tek onda napred podizanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana centralnog prednjeg je ta sto ako treba i lezaj kormana servisirati, nema svrhu. Ali za vile je odlican. Naravno, najpre na zadnji. Ako ima centralnu nogaru, dok se skine prednji tocak, on se navrne nazad, tako da nema potrebe za stenderima uopste. Drvena klocna kao sigurnosni element i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, abarth_maniac said: Jedina mana centralnog prednjeg je ta sto ako treba i lezaj kormana servisirati, nema svrhu. Ali za vile je odlican. Naravno, najpre na zadnji. Ako ima centralnu nogaru, dok se skine prednji tocak, on se navrne nazad, tako da nema potrebe za stenderima uopste. Drvena klocna kao sigurnosni element i to je to. Imam centralni stender, oces onda reci da nemam potrebe sa ovim prednjim ako cu da radim vile? Samo drvo ispod grana i to je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Decembar 22, 2020 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ondak ti ne treba prednji stender kad vec imas centralni, dovoljno je da podignes dizalicom od automobila sa donje strane pazeci da ne napravis neko ostecenje. Dobro osiguraj motor da ne bude iznenadjenja. Jos nesto sitno a bitno.... prvo skini koc. klesta, blatobran, popusti prednji tocak, popusti srafove trougla koji drze amortizere (samo blago popusteni, ne skroz da ti ne krene sa spustanjem) i tek onda dizi i skidaj sve redom. recimo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ok praticu ovaj redosled pa javljam rezultate, hvala Dare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Inace jel resava ovakva dizalica stvar? DIZALICA 1t SA NAVOJEM 76100302 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Maksimalno opterecenje: 1 t - Visina podizanja: 88 - 380 mm - Dužina:... Eto mozda i kolega onda moze tako bez kupovine prednjeg stendera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Decembar 22, 2020 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad podignes prednji kraj, zaljuljaj rukom motor da vidis kako lezi na osloncu i dal je sve Ok pa nastavi sa skidanjem delova. Ovo za popustanje srafova ti je da motor sto manje drmusas dok je prednjica u vazduhu jer ne znas kako ce ici odvijanje/skidanje srafova tocka, klesta i td. Ovako ti je sigurnije, popustis - dignes - skidas..... padali su ljudima motori iz gluposti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba i jedan i drugi štender, jer u mojoj garaži bude i motora koji nemaju centralni štender, a treba skidati prednji točak i/ili štapove... Evo, ni trenutni motor mi nema centralni štender... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Meni treba i jedan i drugi štender, jer u mojoj garaži bude i motora koji nemaju centralni štender, a treba skidati prednji točak i/ili štapove... Evo, ni trenutni motor mi nema centralni štender... Info, gore sto je ostavio Dare telefon od momka za stendere, moze da se poruci prednji kao sa slike sto je okacio Dare, cena 7000din. Ja svakako odustajem od te opcije pa cu da probam da iskoristim dizalicu od Punta staru 20 godina, pomozi Boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam.. video sam sve i zahvalan sam Darku što je okačio brojeve telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 1001 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale motore al mislim da je u manualu za moju bivsu xj600 pisalo da se podigne na centralni stender i izmedju izduvnih grana sto vise napred stavi ta dizalica takozvana zaba, i stvarno je tako bio dosta stabilan, naravno ne preterivati sa vizinom nego najnize moguce. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ThePainkiller je napisao: Pozdrav. Jest da nema točkiće, ali bi odgovaralo. Koliko tražiš za njega? Možeš i na PP. Za kolegu 2500 dinara. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Pontisu KV sad akcija na stendere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Decembar 27, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio od ovog dečka, pravi ih jako lepo i kvalitetno, kazes za koji motor i u kojoj boji želiš, ako nema gotov, napravi za par dana. Moja preporuka, mislim da je jedan 30e,oba 50e ili tako nesto davno sam kupio pa se ne sećam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Kele101 je napisao: Ima u Pontisu KV sad akcija na stendere Hvala, kolega. Poručiću iz Pontisa zadnji štender. Na akciji izađe 3K dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista ne uradis za prednji javi pa mozes doci do mene da napravimo. Jos ako nadjes dimenzije ti posalji pa cu ti skarabudziti. Platis samo materijal. I ti ga posle ofarbaj kako hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...