search 1 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan razlika je u tome sto je TDR cvaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Februar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti sa našim Kočom matorim napravi sastanak pa vidi njegovo motorče, prvo što svi znamo kakav je on kao čovek, komunista i korisnik dvotočkaša ;D , znači za motorče se nećeš zeznuti nikako, samo se dogovorite oko cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu za zenidbu na brzinu, i kajanje....Pored Yamahe YBR, video sam u auto oglasima i Yamahu TDR 125 ,99 godiste, covek je u Subotici i trazi 2700e. Meni se cini da je to jaka cena,a argument je, da je malo pesao. Motor lepo izgleda, procitao sam karakteristike na netu, ali opet sam u dilemi, jer mi se cini da je to dosta para za motor star 10 godina. Koliko je bolji TDR 125 od YBR-a i da li je tolika razlika u ceni novog i starog 10 godina u redu. Eto toliko da se ne bih kajao na tenane Pozdrav drumskoj lisici! Sad sam bas pogledao na Mobile.de, ta Yamaha TDR 125 99-to godiste u dobrom stanju sa 15000 km predjenih se prodaje za 1200 evra. Pa ti sad vidi ! Jeste da kosta i put i prevoz, al sto je mnogo - mnogo je. Za 2700 evrica ces i ovde naci mnogo ozbiljniji motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jel citao neko temu o Duh-ovom transalpu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan jel citao neko temu o Duh-ovom transalpu... O cemu se radi? posalji link pa da procitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da nije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26534.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu za zenidbu na brzinu, i kajanje....Pored Yamahe YBR, video sam u auto oglasima i Yamahu TDR 125 ,99 godiste, covek je u Subotici i trazi 2700e. Meni se cini da je to jaka cena,a argument je, da je malo pesao. Motor lepo izgleda, procitao sam karakteristike na netu, ali opet sam u dilemi, jer mi se cini da je to dosta para za motor star 10 godina. Koliko je bolji TDR 125 od YBR-a i da li je tolika razlika u ceni novog i starog 10 godina u redu. Eto toliko da se ne bih kajao na tenane Pozdrav drumskoj lisici! Sad sam bas pogledao na Mobile.de, ta Yamaha TDR 125 99-to godiste u dobrom stanju sa 15000 km predjenih se prodaje za 1200 evra. Pa ti sad vidi ! Jeste da kosta i put i prevoz, al sto je mnogo - mnogo je. Za 2700 evrica ces i ovde naci mnogo ozbiljniji motor ! sa prevozom i svim dazbinama za tu cenu i kubikazu uvoz bi izasao oko 2000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan sa prevozom i svim dazbinama za tu cenu i kubikazu uvoz bi izasao oko 2000e Hvala dobro obavestenoj Search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da nije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26534.0 nije ta. kopaj malo dublje. bilo je odavno.. najbolja škola je kad jednom kupiš krš. sledeći put te niko neće zajebati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja procitah o Duhovoj kupovini TA.Treba bre da ga kandidujemo za Nobelovu nagradu za mir.Kako su ga pokrali a on komunicira sa njima ko' Gandi - njima bre treba Tajson -prvo da bije a onda i da kara. Vec 1/2 godine gledam oglase i raspitujem se o kupovini.Jos sam u goroj situaciji jer ne znam nista o motorima i tek treba i da polazem za A. Nekako sam imao poverenja u pojedine clanove foruma koji su nudili TA ili AT preko foruma ali nisam mogao da se uklopim finansijski- dok su mi drugi iako clanovi BJB delovali kao prevaranti. POsto mi se pare bas i ne bacaju, sve sam blizi tome da odustanem od sna i kupovine dva tocka. Kakva su iskustva sa uvoznicima ima li neki kome se moze verovati. OK - u redu je da izmenis par stvari -ali da radis generalnu odmah po kupovini motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan isti nam je pozicija ;D a bash si ubedjen da su stranci tolko bolji od nasih i da nece da ti "zavuku" ;D lepo se raspitas ko je dooobar poznavaoc motora (ima ih ovde vise) i z a skromnu kolicinu piva ces dobiti nezavisnu analizu i procenu motora ;D ispravite me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da POOPSY i DUH je vodio 'poznavaoca'.... bolje da je vodio slepog starca Focu od 100 ljeta...jos mu je kolko sam razumeo platio 50 eur za 'pomoc'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan onda obavezno povedi i nekoga ko nema pojma ali koji "oseca" motor ;D ;D ;D The Bike Whisperer ;D ;D ;D ne znam, ja zaista POJMA NEMAM niti o kolima a kamoli o motorima... al kad god sam pazario kola (a pazario sam kola iz donjeg finansijskog sektora - citaj lesheve) uvek sam sam sebi (a bogami i prijateljim kad su oni kupovali) postavljao jedno pitanje... Da li sebe vidis u njemu (autu) (tj. na njemu ako je motor u pitanju) .... tj. dal mozes da zamislis da je tvoj... naravno to zvuci malo nesigurnija procena nego kad ti gata ciganka koja pere soferku, al za mene je radilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko imao pomoc BJB clana pri kupovini - (osim Duha) :-\ Bilo 'placenu' ili drugarsku pomoc?Ne poznajem nijednog clana licno -jbg nisam isao na grupne voznje ...cime kad nemam motor ;D Pa ne mogu bas da ocekujem da se neko zbog mene cima - posebno malo je verovatno da ce prvi motor koji idem da vidim biti kupljen. Znaci izgleda da ne postoji 'diler' uvoznih polovnjaka koji pregleda motor i kaze ti kako stoje stvari -sta te ocekuje da menjas i sl. mislim na one koji imaju i servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan "diler" uvoznih polovnjaka...beh,lepo ime nema sta. od mene su par clanova BJB kupila motore,"uvezeni polovnjaci" i mogu ti reci da sve ono sto sam im pre kupovine ispricao o motoru koji su kupovali to su i nasli-znaci postenog sveta JOS IMA!!!!!!!!!! ako ne verujes prodacu i tebi TDR 125 iz 1990. sa 7500 predjenih kilometara pa se uveri sam! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kila koliko on kubika.Uzbrdo bi mor'o da ga guram. ;D Trazim AT ili TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan "diler" uvoznih polovnjaka...beh,lepo ime nema sta. od mene su par clanova BJB kupila motore,"uvezeni polovnjaci" i mogu ti reci da sve ono sto sam im pre kupovine ispricao o motoru koji su kupovali to su i nasli-znaci postenog sveta JOS IMA!!!!!!!!!! ako ne verujes prodacu i tebi TDR 125 iz 1990. sa 7500 predjenih kilometara pa se uveri sam! pozz Reci mi nesto konkretnije o TDR-u, stanje,cena, reg..i tako to. mozes i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1405 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu za zenidbu na brzinu, i kajanje....Pored Yamahe YBR, video sam u auto oglasima i Yamahu TDR 125 ,99 godiste, covek je u Subotici i trazi 2700e. Meni se cini da je to jaka cena,a argument je, da je malo pesao. Motor lepo izgleda, procitao sam karakteristike na netu, ali opet sam u dilemi, jer mi se cini da je to dosta para za motor star 10 godina. Koliko je bolji TDR 125 od YBR-a i da li je tolika razlika u ceni novog i starog 10 godina u redu. Eto toliko da se ne bih kajao na tenane Pozdrav drumskoj lisici! Ja sam pre zime kupio tdr, 98god,perfektan za 1750e. To je bio najbolji ali i najskuplji tdr koji sam u oglasima nasao. A sto se tdr-a tice kao izbor za prvi motor (meni je isto prvi u zivotu) moje preporuke.Srecno s kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu za zenidbu na brzinu, i kajanje....Pored Yamahe YBR, video sam u auto oglasima i Yamahu TDR 125 ,99 godiste, covek je u Subotici i trazi 2700e. Meni se cini da je to jaka cena,a argument je, da je malo pesao. Motor lepo izgleda, procitao sam karakteristike na netu, ali opet sam u dilemi, jer mi se cini da je to dosta para za motor star 10 godina. Koliko je bolji TDR 125 od YBR-a i da li je tolika razlika u ceni novog i starog 10 godina u redu. Eto toliko da se ne bih kajao na tenane Pozdrav drumskoj lisici! Ja sam pre zime kupio tdr, 98god,perfektan za 1750e. To je bio najbolji ali i najskuplji tdr koji sam u oglasima nasao. A sto se tdr-a tice kao izbor za prvi motor (meni je isto prvi u zivotu) moje preporuke.Srecno s kupovinom Hvala ti, meni deluje kao sasvim ok motor za pocetak. Dopada mi se i honda varadero 125, tako da cu videti. Idem na sajam 11. marta, pa ako tamo ne bude nista interesantno,idem na polovnjake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Trazim AT mogu da ti ponudim ATX ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazim AT mogu da ti ponudim ATX ;D BUBA... PFFHHH Sta ti je brat Srbin, umesto da pomogne .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je neko zainteresovan za endura evo prodacu ja moju Suzu.XF 650 Freewind 97 godiste ,Motor je fenomenalan,nije ocarinjen ja ga vozim u Srbiji dve godine na nemacke table jer zivim u nemackoj a ovde postoje i sezonske tablice,sto je za mene isplativije.Servisiran,nove gume,nov lanac i lancanici nov akumulatur presao 47000 Nalazi se u Sr.Mitrovici kod kolege u garazi(nadam se da je nije ubacio u sobu kao sto je rekao jer tu drzi i njegovu masinu) Za detaljnije javite se na pp ili ovde na forumu.Slika imam pa ako treba poslacu, tako da mozete videti kako izgleda.Voleo bih da ode u ruke ljubitelju koji ce ga paziti i maziti kao sto sam ja!!! Da nezaboravim ono glavno cena mu je 1800 evra. ps: nadam se da moderator nece zameriti ali vidim da se spominju enduro pa reko evo da pomognem mozda nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Kočo, sve do polovine kao da sam ja pisao, ama od reči do reči.... Ja sam sad u tvojoj 2007. godini, lagano se uhodavam, pošto 30 godina nisam bio ni blizu motora (a nekad se vozao k'o manijak...mladost-ludost) i vežbam svaki dan po beogradskoj ludnici...a sledeće godine, daće Bog... PS. Kada budeš prodavao Transalp, javni ;D P.P.S. Nisam zaboravio na ono obećano pivo, prvom prilikom odužujem dug. Izvinjavam se na off-u, ali morao sam. nista nista, nije off posebno to za pivo Tih ja 4 godine bio bez motora i poceo da se pitam da li sam ja normalan.Bio sam ubedjen da ako sad ne kupim motor necu nikad,ali evo dokaza da covek nikad ne treba da odustaje od onoga sto voli.I da kriza srednjih godina sve nas ceka ;D. Salim se za ovo,jel moze pivo kao izvinjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio me kolega da idem sa njim da pogledamo jamahu dt50 kod nekog lika.Kaze:"ti se toliko koliko razumes u to i aj samnom".Vidi se da je farbana,novi zmigavci(i to sa pijace)vidim ja da je starije generacije(vesele osamdesete ;D).Nalepnice ruznije da nemogu biti ruznije,i vidi se da je sama masina motocikla matora.Pozadi dobos itd.I same linije motora kazuju o njegovom godistu.meni nesto sumnjivo al neka,necu da se raspravljam u njegovoj kuci.I ubi se lik kuneci se da je 97'.Kazem ja kolegi da iskulira,da razmisli pa da vidi(kao).Samo da se sklonimo jer su mi otisli zivci.Odem kuci,odem na google i ukucam jamaha dt50 97'.I sta covek da kaze,ovaj na netu i onaj,dupe i glava.I kolega po....di i kupi apn6 2000god,kod nekog coveka za mnogo manje para a dobru masinu,a da ne pricam kako onaj lose vuce uzbrdo.'Oce apn da ga pojede ;D.Ovo vam pisem na koji nacin mozete da provalite da li je motor podmladjen.Ne mogu ja da kazem da je moj TA 98',kad ima jedan disk napred ili neko da mi prodaje 90' sa dobosom a kaze da je 92'.A od 91' je zadnja dobos kocnica zamenjena disk kocnicom.Takodje i po bojama se razlikuju.XL600V-N. Ovo N govori o boji i jos necemu.I kod drugih motora je tako.Razlikuju se generacije.Po farovima,po oklopu i jos nekim stvarima se moze provaliti.Mozda ovo sto pisem izgleda banalno.ali znam da prolazi kod ljudi samo tako a da nisu ni svesni,jer nisu upuceni i neke je sramota da pitaju,neki su lenji da se informisu,neki sve znaju pa idu sami.Neka ih nek idu.Mislim da ce ovo nekom biti od pomoci sto sam napisao. A ja imam vas,pa kad budem resio da menjam motor racunam na pomoc Poz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1405 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kupi jedan momak iz mog grada yamahu tzr 125. Odem da casti i da vidim motor. Kaze on da je 98god. Ja koliko god da se ne razumem u takve motore ono cudo izgleda kao da ima 30 godina. Ja odem kuci pogledam na netu kad onaj njegov motor 88 godiste. Odem sutra do tog lika i kazem mu da je njegov motor 88god. On se naljuti kao da sam ga opsovao ??? . Pokazuje mo saobracajnu u kojoj stoji 98god. Misli ljubomoran sam. Nadjem bas taj njegov motor u oglasima. Na oglasu prodavac napisao 98god :o . Inace je prodavac bio iz Kraljeva. Nije mi samo jasno kako neko moze da kupi motor koji je 10 godina stariji nego pise u saobracajnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...