zemo 0 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz Beograda za Muzlju?Ja bih u petak isao ako je neko za ,ajmo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi, i ja se vratio! Sutra ako ne padne kisa bice odlicno, gre'ota da propustite. Eto, i onaj sminker iz beceja ostvaruje bilateralnu saradnju sa komsinicama iz Muzlje, koje su inace jako druzeljubive, a tek sto volu motore... steta da ne dodjete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan U ludilo je dobro ozvucenje a tek pičetine ko salate ljudi extra je nemoj te propustiti danas da dodjete ja sad krecem na kupanjce na peskari posle klopa itd. Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan a tek pičetine ko salate Jel si se ti vec nalizao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 1 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan a tek pičetine ko salate Jel si se ti vec nalizao? na ulazu moto susreta pise AKO NISI NIKAD,SAD CES!a na izlazu AKO NISI SADA NECES NIKAD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan u muzlji sam bio cetvrtak i petak do posle podne kad sam otisao u pivnice i mogu vam reci da je najbolji provod u cetvrtak uvece i petak ujutru. A smo se nasli ekipa tamo svaka acst, uvece se ni nesecam nista a jutro kad je Imretov drug doneo kajsiju pa ono je bilo strasno, skontao sam se sa dosta ljudi iz muzlje, super su likovi, i onaj kralj sto prica viceve Laci i nemogu ni da se setim svih, video sam im i klub ono je strava videcete na slikama u tamo moze da se stanuje. A najvise smo se skontali sa Gabijem i Majom iz subotice sa njima smo zavrsili i na peskari do kraja. Steta sto nisam bio i u petak uvece ali jebiga, a sta ima dobrih madjarica ufffff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta da kazem svaka cast za organizaciju extra je bilo bilo je svega i devojaka i cuge koliko zelis ko na tacni samo je trebalo uzeti hehe ;D ;D ;D ;D Sve u svemu jako lepo sam se osecao. Jos sam pod utiscima :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14423 Napisano Avgust 17, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bravo, bilo je odlicno, nazalost mogao sam doci samo na jedan dan ali je vredelo, sledeci put dolazim da ostanem ;D ;D ;D hvala organizatorima na dobrom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je muzljancima ovo bio najbolji skup. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican susret, stvarno smo se fantasticno proveli i najeli prasine za jedno cetiri godine, lep defile, koncert, drustvo, kamp, domacini fantasticni, odlican rucak i u petak i u subotu, jedino sto sam dobila morsku bolest u satooru koliko je duvao vetar u petak Upoznala sam neke forumase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan apsolutno sam saglasna sa Danielom..Svaka cast klubu na organizaciji..odlican provod drustvo,cuga...samo prasina je jedino sto je bilo lose....pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sandra, ajde baci slike na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 29 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Prasina? Ko je rekao prasina? P.S. Dobar skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hehehheeh, Bog poziveo vlazne maramice, potrosila sam pola paketa da skinem prasinu sa motora. Jos ga je i striptizeta ''prala'' pa ostavila penu i onda se prasine jos vise lepila I definitivno su ponovo radile vlazne maramice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan LOODNICA u ZR... pozz Joco i naravno da će mo ponovo doći.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dosta prasine :-\ ali super provod . Pozdrav za druga Jocu . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!!! Pravi bajkerski susret istini za volju sa malo incidenata ali to ce vam Zmija vetj objasniti ;D Napravili smo " malo " iznenadjenje Maji (lucky woman) u subotu popodne ,skoro da se upiskila od srece kada je cula da joj ceo kamp peva rodjendansku pesmicu :D od muke nas je izmazala slagom sa torte po licu ali nema veze bilo je super, sve to na kraju bese zacinjeno odlicnom svirkom i zezanjem. Nedelja jutro kako to bolno zvuci ali stoicki smo izdrzali popili kafu radili jutarnju gimnastiku (neradi mi alnaser na yamahi) i polako krenuli kuci.Nismo daleko odvezli kad Pedja dade desni zmigavac (turbo Pedja) pored restorana Trofej pa nekim seoskim putem pravo u neku kafanu na riblju corbu za koju mestani kazu da je najbolja u regionu. Kad se i to zavrsilo najzad nastavismo put Beograda, bese sve ok do pred beograd tada je jednom nasem drugaru pukao kais na skuteru pa smo ga tu i ostavili da ceka drugara koji mu je doneo drugi ali kako maler neda i taj je vrisnuo i nakraju je odslepan kuci . Sve u svemu odlicna manifestacija koja ce se dugo pamtiti.Nazalost nemam fotografije posto nisam nosio aparat, ali cim dobijem mail sa slikama od tog drugara kom je pukao kais okacicu i time dati svoj mali dopinos zaokruzivanju ove price . Jos jednom Hvala svima a posebno domacinima koji su nas docekali, ugostili, napravili tortu i na kraju ispratili kako dolikuije. PS Mrle mnogo si pogresio shto nisi dosao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E da torta je bila odlicna, posle mi se jos lakse lepila prasina na lice. Incident za Zmijom je malo pokavario par sati ali se posle sve sredilo, zahvaljujuci vrlo odgovornom, prijateljski nastrojenom Zmiji koji je pre svega ispostovao domacine, koji su se potrudili da naprave odlican, pravi bajkerski skup i uspeli su u tome. Jutranja kafa je bila.. FANTASTICNA..uzivalo se na suncu. I da Mrle pogresio si sto nisi bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja se bolje nisam osecala na svom rodjendanu nego juce. Sokirana, zbunjena, prosto nisam znala sta me je snaslo. Naravno svi su znali oko mene i tako su me dobro "lagali" ali vredelo je. Hvala celom kampu sto mi je ulepsao 29. rodjendan. A kao slag na tortu svirao je Prorok, gde ces bolje. Malo me sada boli glava, vrat, ledja ali proci ce. Ljudi najbolji ste i ne bih vas menjala ni za jedan Varadero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan same pohvale za organizaciju, atmosfera opuštena , svika odlična , zahvalnost mk road flyers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup, da je bar jos par dana trajao bilo bi jos bolje, samo bi bilo malo teze izdrzati sav taj alkohol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan E **** me i dogovor i odgovor, kad se natezem sa idiotima... Sve mi se pokvarilo za vikend i nisam bio u Muzlji, a sad kad sam video ove fotke i komentare dodje mi da se bacim u Moravu. Najbolje se putuje kada putujes sam! Pozdrav za vas koji ste se lepo proveli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan *****Moto skup u Muzlji (Zrenjanin) 14,15,16 i 17. 08.***** Eto ja dosao kad sam mogao a to je ovaj gore boldovani 17.08 i naravno - NIJE BILO NIKOGA, POKUPLJENI SATORI - KRAJ. Znam , bice onih koje ce reci "pa obicno se nedeljom pakuju..." ali nismo svi isli na skupove pa ne znamo , a drugo citam sta pishe , a pored 17.08. ne stoji nikakva napomena. To izgleda znaci da treba da pregledam 20 sajtova pa da proverim datume odrzavanja skupa. Mislio sam da je moj BJB dovoljan. PS drago mi je da ste se dobro proveli i veoma je lepo to sto ste napravili za koleginicin rodjendan. Svaka cast. tako treba !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zaista dobar susret,dosta forumasa jedna zamerka mesto je premalo za buduce susrete .jako puno motora i pesaka nenormalna guzva nemoze se proci niti parkirati motor sto i treba prema tome treba traziti drugo mesto za organizovanja susreta u muzlji jer ce i sledece godine biti jos vise motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ili pustiti samo bajkere da ulaze :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...