Jump to content

Moto Zajednica

Jeca

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Jeca

  • Rođendan 30.09.1981.

Contact Methods

  • MSN
    jeca.casiopia@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    CBR 600 RR

Poslednji posetioci profila

1717 profile views

Jeca's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. proslo je puno vremena jeco,pozdrav

  2. U bre, al sam ja okasnila... Mada nema veze ne bi bilo OK da ne prokomentarišem najbolji gulaš u sezoni i da okačim par slika kada sam već bila prisutna na času... )) Mesto za skup je u FULU sve je dobro zamišljeno i organizovano osim jedne stvari: niko nije računao na kišu tako da je prvi skup ostavio ne tako sjajnu sliku.. ŠTETA! Evo par slika kao što rekoh!
  3. Šta je ovo? Od celog skupa samo jedna slika! Dajte još ljudi!
  4. Ovaj skup je bio ubedljivo najbolji do sad, videćemo za ove koji nam tek predstoje.. Čista 10 za organizaciju, lokacija nikad bolja i grad je mnogo lep, svima bi toplo preporučila da sledeće godine ne propuste skup.. A moglo bi i da se ponovi još jednom do kraja sezone VELIKI POZDRAV !
  5. Malo kiše i svi već komentarišu, niste ljudi od šećera.. Meni je bilo super, kada si u dobrom društvu ne može da ti bude loše!
  6. TORTA JE STIGLA čitava, 90 km na motoru! VLAJKO održala sam obećanje..
  7. Vlajko znam gde je samo da je društva i vidimo se obavezno! Tu sam Dusanka Videsmo se mi sinoc u Plani i mogu da kazem da ste me bas prijatno iznenadile!Pozdrav za JECU i ANUANDJELA!CEKAM TORTU U SUBOTU!Morale one licno da se uvere da pripreme idu kako treba!!! ;D TORTA STIŽE-zar sumnjaš! A da ludost bude veća-stiže na motoru.. ))) ipak smo mi samo Beogradski kafe rejseri.. A Zoki će morati da sačeka do subote, ne dolazimo u petak!
  8. Vlajko znam gde je samo da je društva i vidimo se obavezno!
  9. Slazem, jer za one koji su se olesili i ne znaju dal su neke stvari sanjali ili proziveli, Jeca ce da ih nahvata i ispod astala i trenutak ovekoveci Bez nje vise ne idemo nigde, vodimo je i na kraj sveta By the way, nemamo ni jednu sliku od ispod stola...Jecooooo ? ;D ;D ;D ;D ;D Bilo bi i takvih slika da neki nisu taj isti astal polomili.. ;D ;D A o kolikoj dnevnici je reč Gremline?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja