Jump to content

Moto Zajednica

prebo_gromovi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu prebo_gromovi

  • Rođendan 08.10.1982.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mkgromovi.org

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Stara Pazova

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

prebo_gromovi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Vratili smo se početkom septembra sa letovanja sa Thasosa, išli smo na Bugarsku, napravili smo 2300 km, izdržao je bez problema, dve pune bisage, repna torba , i tank torba. Vozili smo se dvoje matoru. Srećom Ivan mi je napravio dobar vizir, sedište sam prepravio i sad mi je udobnije i šire i ja i suvozač imamo naslone sad. Put do tamo smo putovali noćenje u Nišu, pa u Kavali , po Tasosu smo svaki dan i prosli smo oko 500 km, a nazad smo sastavili put skroz do kuce, i opet nije bilo problema, motor za preporuku, i ako za takvu turu treba jači zbog autoputa, ali za sve ostale puteve je dovoljan.
  2. Bio sam kod Ivana u petak 24,6, pravio mi je vizir za cruisera, znači klasik polukrug sam tražio ali je to on uradio mnogo lepše od običnog polukruga, odlično je uradio za 45 eu...ali mi je ponudio i za 40 eu tanji neki. Odlično je uradio, preporuka. Inače nalazi se u ulici Pljevaljska 12a , 064/2847847 je aktuelan broj.
  3. aha jasno, pa vidi on mi je nesto spominjao da je to neki veliki servis pa vidi, meni se čini da su to njemu ponudili neki komplet papretpostavljam da je tolko tražio diler, majstor je skroz na mestu, pa raspitaću se a vidim ovaj košta oko 4.6K din, jel to spada u neki srednji kvalitet taj JT proizvodjač? jel su ovi što je spominjao prof.dr. pametnjakovic : DID, RK, Regina možda bolji, skuplji? ili to je to otprilike? kako te služi taj lanac? Razmišljao sam, pošto su mi je jedan lonac-cev poplavela, da zamenim sa otvorenim cevima, čisto zbog zvuka, ali sam čitao da na manjim kubikažama, bolje da se nestavlja, pošto neće se dobiti ništa posebno a izgubiće se na krajnjoj brzini. Jel radio neko nešto povodom toga, da ima nekog iskustva sa tim? hvala na pomoći!!!
  4. - 14:00 часова - Скуп бајкера у Визићу - Богат музички програм - 17:00 часова - Клопа - Цене пића повољне Клопа је БЕСПЛАТНА Улаз je СЛОБОДАН КОНТАКТ ТЕЛЕФОН ЗА ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ : 0648377079 - НЕЂА Фацебоок догађај организатора: https://www.facebook.com/events/1620414474842892/ a vršac pravi KNM BMV - VRŠAC i MK Vršac - Vršac , i dani vina su tamo.
  5. Jel sad za vikend ima Zurka u Vršcu? jel ima još negde skup-žurka? u subotu najavljaju 35 stepeni preko dana, u nedelju kisa
  6. proverio sam ventile, ja koristim motul 10W40 5000 sintetika, evo već treći servis, radim ga na oko 2000km i sve je okej. Malo mi se razvukao lanac pa bi morao i njega da menjam , majstor mi je rekao da može orginal da nabavi i lanac i lančanike sve u kompletu za 12.K din , dal je to skupo sad , i dal orginal ili tražiti samo lanac neki kvalitetan? Jel si menjao ti lanac?
  7. Pozdrav posle dužeg vremena, od kada sam prodao hondu vf 750 s kustomiziranog čopera , odlučio sam da ću da probam sa ovim modelom sreću, kupio sam ga u martu za 950 eu, sa 4.500 km na satu, od tada sam prošao 6.500 km i do sad nisam imao neki problem sa njim, najduža tura mi je bila do Tjentišta u RS , BIH , tura oko 780 km i nisam imao nikakav problem sa njim, čak sam morao da vozim i 15 km gore..toliko i dole po najgorem makadamu, i to je preživeo. Troši od 2.4 do 3.2 , 115 kmh može da postigne, a putovati se može sa 100kmh i neće se ni pregrejati , ni ništa 100km u cugu. Gume su okej, prednje sedište je po meni neudobno i planiram da ga promenim tj da ga modifikujem da bude malo veće i udobnije, ako pronadjem one likove iz zemuna što rade sedišta kao i naslon za vozača. Naslon za suvozača sa patregerom sam već obavio , skinuo one bisage i stavio stare kožne sa honde. sad ima na satu oko 11.000 svećice sam kupio ali ove stare još rade pa čekam ..nikako da riknu. Uglavnom putujem sa devojkom i svuda nas odveze i nije nas ostavio nigde. Malo sam proširo završetak auspuha ali razmišljam dal bi valjalo napraviti nove od prohromskih cevi . Često ljudi gledaju na skupovima i gledaju šta je ovo, i kao baš je lep, mada ima i onih što se oduševe pa onda vide Keeway pa odjednom promene mišljenje. Mene motor služi i opet bi ga kupio, registracija jeftina, malo troši, dobro ide, lepo izgleda. Preporuka.
  8. super ste nas juce iznenadili, bilo je bas dosta ljudi, hvala Vam na podrsci!!!! Vidimo se !
  9. a anas 18. aug poceli smo sa zurkom u klubskim prostorijama u Zmaj Jovina 27 tj radi lakse orijentacije "izmedju 2 lezeca pandura" sutra smo naravno na rasadniku od 9h ujutru Evo mape:
  10. pa kao i na svakom defileu, dodjemo do kafane popijemo pivo koje cast gazda lokala Perisha, TwoBeer's pub u Novoj Pazovi i besplatno je za bajkere naravno :-) a bol nesvirka.
  11. Evo spisak bendova koji kod nas gostuju, Bendovi Petak: Rock Universum Bg, Sky Wings - Indjija, Gun Powder, Subota: Dehumanizer - Bg, Crazy 5 , Strange Brew - Bg, Pogrresila Roda - Aranjdjelovac. Nedelja: Godisnji Odmor, Manjak Inspiracije, PKP - Beska, Nova Srpska Bagra - Bg, SKART - Sabac, Cows on the Road, Skepsa - Sabac. A mozda i Gromovi nesto odsviraju ...:-)
  12. Mi smo se lepo proveli, lepa voznja, mada kad smi isli kuci mokri do gole koze hehe, video sam da nekog voze hitnim kolima, nadao sam se da je nesto bzveze u pitanju a ono kamenovanje, strasno... :-( strasno puno devojaka je bilo auuu :-) u svakom slucaju i ja bi sledece godine ps. zapravo sad sam cuo da je bilo kamenovanja u nedelju? ja sam video da su hitna kola nekog odveli sa svirke ?
  13. Kolona će krenuti ulicom Kneza Miloša. Preko mosta "Gazela" se izlazi na Auto-put "Beograd-Niš". Kolona se kod Batočine isključuje prema Kragujevcu. Preko Kraljeva i Raške kolona stiže do administrativnog prelaza Rudnica oko 17:00 časova. Preko Leposavića i Zvečana, u Kosovsku Mitrovicu se stiže oko 19:00 časova. ovo je na njihovom sajtu, ja sam u programu poklikao te stanice i izasla mi je ta mapa, cacak se nespominje, ne znam ;-) ako neko zna gde se toci 2 put gorivo neka postuje, prvi put je kod bubanj potoka Elp pumpa bese?
  14. au mile jedva procitah 7 strana postova, zainteresovan sam i ja za KM, pa su me zanimala neka iskustva Vasa, koji ste bili, a nasao sam samo gomilu prepucavanja, ali ipak sam izvukao sustinu, mislim da je ovo jedna odlicna akcija, i nadam se da cu se prikljuciti Vama u subotu ispred skupstine. 2 rezervoara goriva mi pokrivaju put do tamo na Contrast Plan plusu pise BG-KM 331km znaci otprilike do 350 km. Neka ide svako brzinom koja mu odgovara, nemojte se svadjati zbog gluposti, kakvi ste vi bajkeri? postavio sam mapu ako Vas, zanima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja