radekoenig 20 Napisano April 20, 2023 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, mikilesje said: LX166FMM Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Neko priupitao za kit oko povecanja kubikaze? Ovo nije los putokaz u tom pravcu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano April 26, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 4. 2023. at 10:25, Tomosjahac je napisao: Hvala drug na odgovoru. Pazi,svugde stizem i tomosom samo sa na putu sa njim kao glineni golub na strelistu. Planiram uzeti nesto ali opet kad pogledam za moje potrebe bi odgovarao peda od 250. E sad ne bezim i od 125ca ali samo 2t,vodeno hladjenje...i takvi dobri primerci su u ceni pede... E sad,videcemo...praticu temu i citati dalje... Samo da prodam jednog od tomosa i videcu sta cu generalno nista lose nisam cuo za ovaj od 250ccm...sem malih gluposti koje se resavaju u hodu... e sad,buni me sto u ostalim zemljama uopste nije peda vec neki drugo brend. izgleda da peda tu samo lepi nalepnice...svoj brend...kako to nznm.. ali da ih ganjaju u svetu,ganjaju ih... a delova u nekoj prodaji ne vidim da ima...ni e bay ni ovako po netu... sve jasno , sa ovim je malo lakse, vide te da tako kazem , ali opet nam je (ne)kulutura u saobracaju , nemam reci ... ni ja nemam nista lose da kazem za 250cc , mislim da sam napisao vec ,par sitnica sta sam uradio za ovih 12000km. a to oko brenda i i imena , sve su kinezi kupili licence pa i pedu , on se proizvodi u kini pod imenom fuego , ali se izvozi na sva trzista, a pod jedno 5 imena sam ga nasao ... ali najlakse ga nalzais kad kucas na netu , teken 250cc , prema agregatu Loncin re 250cc. ganjaju ih opasno pogotovo tamo indija i pakistan , kad kod njih traju onda ce i kod nas ovde delova ima dosta su univerzalni delovi koliko sam ispratio , ima ih na ALiexporess kao sto spominju , samo su postarine ne normalne .. ali ima firma u novom sadu koja je uvoznik , pa imaju i delove ali kako to funkcionise ne znam . nije mi trebalo i nadam se da nece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2567 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I u juznoj americi ih ima mnogo. Prelaze boga oca. Ima 2 grupe na FB. Pratim ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, MaxiS je napisao: I u juznoj americi ih ima mnogo. Prelaze boga oca. Ima 2 grupe na FB. Pratim ih. Kako se zovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2567 Napisano April 27, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tekken - Jawa y RVM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11034 Napisano April 30, 2023 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici Tek 125ccm,kolika vam je potrosnja i u kojim uslovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanTEK250 6 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Pre 3 dana sam i ja kupio novog Tek250 i već prvog dana sam imao mali peh. Posle 20ak km vožnje, kada sam stao, primetio sam da curi gorivo kod karburatora. Odmah sam pozvao momke iz ovlašćenog servisa u Beogradu koji su došli i utovarili motor u kombi. Skinuli su karburator i navodno se igla zaglavila kako sam skapirao. (ne razumem se baš najbolje). Sve u svemu brzinski su otklonili kvar i evo posle toga nikakvih problema nisam imao. Pali na dodir, lepo ide ali još nisam probao preko 4500 obrtaja zbog razrade motora. Menjač lepo ulazi u brzine. Kočnice solidne. Položaj sedenja u početku mi je bio čudan jer ste malo bliže kormanu ali se vrlo brzo naviknete. Opšta ocena, zadovoljavajuća. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DusanTEK250 je napisao: Pozdrav drugari. Pre 3 dana sam i ja kupio novog Tek250 i već prvog dana sam imao mali peh. Posle 20ak km vožnje, kada sam stao, primetio sam da curi gorivo kod karburatora. Odmah sam pozvao momke iz ovlašćenog servisa u Beogradu koji su došli i utovarili motor u kombi. Skinuli su karburator i navodno se igla zaglavila kako sam skapirao. (ne razumem se baš najbolje). Sve u svemu brzinski su otklonili kvar i evo posle toga nikakvih problema nisam imao. Pali na dodir, lepo ide ali još nisam probao preko 4500 obrtaja zbog razrade motora. Menjač lepo ulazi u brzine. Kočnice solidne. Položaj sedenja u početku mi je bio čudan jer ste malo bliže kormanu ali se vrlo brzo naviknete. Opšta ocena, zadovoljavajuća. Колико сада кошта мотор и колико кофери? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanTEK250 6 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mikilesje je napisao: Колико сада кошта мотор и колико кофери? 286.000 dinara. Set kofera, crash bar i šuspleh metalni ispod motora. Motor 2050e a koferi mislim 30000 dinara Promenio Maj 2, 2023 član DusanTEK250 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko bozic 14 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam od novembra,250, i takodje sam prezadovoljan. Cim je normalnije vreme ja se provozam. Jedino sto me nervira sto imam problem da ga izbacim iz brzine. Cesto moram i da ugasim . Nije mi jasno zasto je tako. Stavicu ovih dana drugo ulje,10w50,pa da vidim da li ce biti malo bolje,jer je neko,cini mi se to spominjao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanTEK250 6 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda tek250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, darko bozic je napisao: Ja ga imam od novembra,250, i takodje sam prezadovoljan. Cim je normalnije vreme ja se provozam. Jedino sto me nervira sto imam problem da ga izbacim iz brzine. Cesto moram i da ugasim . Nije mi jasno zasto je tako. Stavicu ovih dana drugo ulje,10w50,pa da vidim da li ce biti malo bolje,jer je neko,cini mi se to spominjao Nisam imao problema za sada sa tim, mada su mi spomenuli u servisu da ako nece da udje u ler samo malko pomerim motor napred nazad. Dok se menjač ne razradi i legne sve na svoje. Tek sam 150km prešao. U petak radim prvi servis pa ću javiti šta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko bozic 14 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao preko 2000,ali nikako da se razradi. I bas nekad nervira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan drugari to sa razradom menjaca je budalastina .... lazu vas .... svaki ima problem sa lerom ili da udje nekad u Neutral....koga god sam sreo a sreo sam i brda ista prica.... prosto takva je masina pa cak i poznati brendovi imaju nekad problem sa "Neutral".... ne znam dal vozite zimi ali inkad dodje hladno vreme malo je zezancija za paljenje prvo jutarnje, ipak je karburator... a sto se tice promene ulja ja sam i dalje na motul 10w40.... ali sreo sam isto ljude kojima su majstori rekli da sipaju 15w50 sintetiku... i sad neko kaze bolje radi,pa cak i da se u letnjem periodu manje greje sa tim uljem. ne znam ja nisam ovo probao prenosim utiske drugih ljudi sti se tice ulja. @DusanTEK250 vidim da si u BG, uvek se mozemo naci i popricati ti baciti pogled na moj i pitati sta imas, a ja na tvoj novi da vidim sta mom fali posle 12000km XD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 85 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 67 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 5. 2023. at 22:29, darko bozic je napisao: Ja sam prosao preko 2000,ali nikako da se razradi. I bas nekad nervira I kod mene je ista stvar ali sam se navikao, takav je bio pre dve godine i takav je i danas. Kada stanem recimo u četvrtoj brzini, onda prešaltam u treću ali u drugu ništa, samo malo popustim kvačilo i osetim da je upao a pojavi se i na displeju i onda u neutral. Kada sam u drugoj uglavnom nema problema da prešaltam u neutral, ali kad sam u prvoj nekad neće u neutral ili bude tvrd menjač ili samo skače prva-druga, opet ga malo popustim na kvačilu i onda šalta. U čemu je fora nemam pojma, inače ulje u njemu je Ipone 10w40 R4000rs. Što se ostalog tiče a i ukupnog utiska, odličan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 7, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.5.2023. at 19:59, darko bozic je napisao: Ja ga imam od novembra,250, i takodje sam prezadovoljan. Cim je normalnije vreme ja se provozam. Jedino sto me nervira sto imam problem da ga izbacim iz brzine. Cesto moram i da ugasim . Nije mi jasno zasto je tako. Stavicu ovih dana drugo ulje,10w50,pa da vidim da li ce biti malo bolje,jer je neko,cini mi se to spominjao Јави утиске са тим гушћим уљем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2657 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 4759 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 - 50 је само стабилан на вишој температури од 10 - 40. На хладно је густина мање више иста.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav hteo bih da pitam za utiske oko Pede Tek 125 , i da li neko zna nekog ozbiljnijeg uvoznika i prodavca koji nece modele 2022 da podvaljuje kao model 2023 jer novi modeli su poboljsani, nova jaca svetla, novi kvalitetniji lanac usb prikljucak , fabricki ugradjen alarm i keyles distance startup tj paljenje da daljinu bez kljuca, . Hvala unapred . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11034 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Novi model,nova cena.Isto izadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilaBike 3 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: PedaTek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Enokizu je napisao: Pozdrav hteo bih da pitam za utiske oko Pede Tek 125 , i da li neko zna nekog ozbiljnijeg uvoznika i prodavca koji nece modele 2022 da podvaljuje kao model 2023 jer novi modeli su poboljsani, nova jaca svetla, novi kvalitetniji lanac usb prikljucak , fabricki ugradjen alarm i keyles distance startup tj paljenje da daljinu bez kljuca, . Hvala unapred . Ja sam to samo video za Tekken motore koji su namenjeni za tržište Kenije. Još nigde nisam pronašao informacije o Peda Tek 2023 i tome šta su izmene. Kontaktirao sam dostavljača iz Novog Sada, gde su mi rekli, da novi model Peda Tek je dostupan samo za 125, a za 250 još nemaju informacije kada će krenuti sa uvozom, ali ih nisam pitao koje su razlike izmedju starog i novog Tek-a. Promenio Maj 9, 2023 član MilaBike update Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan I dok vi neodlucni razmisljate o novom modelu, u NS u prodavnici ima jedan 250 za prodaju. Verovatno nece dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kad si pitao za taj jedan, drugar je prosle nedelje pokupio 250cc u Ns. Mogu vam reci da izgleda super uzivo. Nemam iskustva mnogo ali meni je zasmetalo jedino sto mi sve izgleda "ranjivo". Kablovi se vide skroz od napred i deluje kao da bi ih neko siblje pokarambasilo. Ne znam kakva su iskustva vlasnika ako su ih terali van asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zvao , video sam ga ispred radnje. Nekoliko dana je tu, a cudi me da nije vec prodat. Obzirom na kolicinu uvezenih u odnosu na potraznju. Kablovi i ostalo se moze srediti u sopstvenoj reziji. Kinez je to nije bmw Mada ko ce ga znati i kako ih sklapaju kad dodju u paleti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Maj 9, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2023 at 8:27 PM, Enokizu said: Pozdrav hteo bih da pitam za utiske oko Pede Tek 125 , i da li neko zna nekog ozbiljnijeg uvoznika i prodavca koji nece modele 2022 da podvaljuje kao model 2023 jer novi modeli su poboljsani, nova jaca svetla, novi kvalitetniji lanac usb prikljucak , fabricki ugradjen alarm i keyles distance startup tj paljenje da daljinu bez kljuca, . Hvala unapred . Trebalo bi da model sa lagera iz 2022 bude jeftiniji bez obzira što je redizajn za 2023 godinu dosta bolji. Ipak, kada bi model iz 2022 prodavao sledeće godine pa i da ima 100km na satu on bi i bio "star" dve godine. Kupci to izbegavaju pogotovo za automobile sem ako prodavac predlozi dobar popust. Izgleda, da je uvoznik uvezao dosta veću količinu koju nije uspeo da rasproda 2022. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5855 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se prodalo, nista od kvadova i motora iz Pede ostalo nije od prosle godine. Mozda neki skuter. E sad sto se iz zapadne Evrope uveze ono sto je njima ostalo, druga je prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...