Gordak985 2461 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti nas što laprdamo, ako ti treba neki savet, pitaj slobodno, mada je sve rečeno, samo se treba odlučiti kom se bogu lanca moliti.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej i stara četkica za zube. Eto i to sam vam rešila. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan NE STARA! NIKAKO! Mora sveža, nova, devičanska. Bože Aleksandra...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan niko ne koristi konac za zube da očisti između karika??? 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8237 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nafetS je napisao: niko ne koristi konac za zube da očisti između karika??? E ovaj detalj mi je promakao.Hvala za ideju,vrlo je svrsishodan.Odoh da probam. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jun 3, 2023 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 6. 2023. at 14:06, Gordak985 je napisao: tu imaš fabriču mast koju valja ukloniti Fabricku mast ukloniti??!! Skidas prvu mast, fabricku ugradnju, svetinju najkvalitetniju?! Nju ne dirati bar 10K a onda cisto baciti oko da ti nije komsija iz ljubomore prsnuo lanac odmascivacem pa ako je sve ok teraj jos toliko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6469 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam diplomirao ovu temu kad ono iskoci tema: “sprej za lanac”, sta sada? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam diplomirao ovu temu kad ono iskoci tema: “sprej za lanac”, sta sada?Those are dark lands Simba, you must never go there...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nafta, četkica, krug obrnuo osušio i zagrijao lanac, pa sprej...Pa onda felge i cijeli motor oprao, pa onda sebe 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1584 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @SlobodanR1, izgleda fantastično! Kako opereš na kraju motor (naročito zadnji točak), a da ne spiraš sprej sa lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @MrD Malo sam napravio zabunu..pod "oprao motor" na kraju, sam mislio prebrisao fino ponovo Prvo operem lanac, onda pređem na ostatak motora, kad to završim, onda obrnem krugić po ulici da to što ima, vode, nafte, spadne sa lanca..Kako ulazim u dvorište, dižem na štender, dok je topao lanac i naprskam. A felge onda ništa naročito, umočim krpetinu u tu istu naftu, petrolel j, wd, i brišem kao gumicom Jednim potezom pređem i ovaj lancobran malo, viljušku..Nije nikakva nauka, ali meni vala uzme vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3062 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za felne se može uzeti i abtisil u farbarama, nije agresivan a skida masno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Axel Sgrasso i bilo kakva četkica čudo praveSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Gordak985 said: Axel Sgrasso i bilo kakva četkica čudo prave Sent from my 2107113SG using Tapatalk Noup. Jede gumice i jede farbu sa felne. Ne pitaj me kako znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, ja ga koristim na biciklu doduše, lanac nema gumice :-) Hvala za info za farbu, nikad ne bih pomislioSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jun 18, 2023 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato ruska akra K2, nije agresivna ni po farbu ni po gumu. Ja za cistu masnu gvozdjuriju koristim axel jer je jeftiniji i agresivniji, za odmascivanje po i oko motora akru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za felgu, lanac, tako neki dio zaprljan, tj zamašćen, ništa osim nafte ili npr petroleja aposultno nema potrebe..Znači,ne govorim sad o nekim zamašćenim, zapeklim šarafima i sl..nego o čistom čišćenju lanca, felge, viljuške.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7433 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam počeo sve da perem WDom... Jako lepo razmasti i ulje s felne i sve (ja lanac podmazujem samo uljem za differencijale 85w140) i usere mi felnu lepo... WD na krpu i skine kao da je voda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Samo sprej za čišćenje i sprej za podmazivanje lanca. Otkako sam dobio set na nagradnoj igri na skupu Tenere Cela garaža posle miriše na mentu. E kad potrošim, opet vitlanje lanca po dvorištu i kačenje na granu Promenio Jun 18, 2023 član Bojan82 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8237 Napisano Jun 19, 2023 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 pa gde si bre druže.Zabrinuo dam se za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam stavio tablice uobrazio sam se:) Salim se,stislo me nesto privatno ne znam gde udaram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 158 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustvo sa lancem koji se ne podmazuje tj takav je fabricki, čuo sam da noviji XR-ovi imaju takav lanac? Jel to uopšte postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6469 Napisano Jul 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan zapratite me za jos saveta Promenio Jul 3, 2023 član Sharky - Alex 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17347 Napisano Jul 4, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, paja186 je napisao: Ima li ko iskustvo sa lancem koji se ne podmazuje tj takav je fabricki, čuo sam da noviji XR-ovi imaju takav lanac? Jel to uopšte postoji? Jes' da ga nisam jos imao, samo sam citao o tome, ali...Ja bih i to maz'o... mozda manje i redje nego obican ali bih ga prao od prasine i kojecega i mazao samo menjackim uljem, ako nista, a ono barem zbog lancanika, da im produzim vek. Promenio Jul 4, 2023 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Jul 4, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: Jes' da ga nisam jos imao, samo sam citao o tome, ali...Ja bih i to maz'o... mozda manje i redje nego obican ali bih ga prao od prasine i kojecega i mazao samo menjackim uljem, ako nista, a ono barem zbog lancanika, da im produzim vek. Bas tako. Maze se, ali redje. Nije to neka svemirska tehnologija, vec samo malo bolje zasticen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...