travelman 14037 Napisano Avgust 24, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, bdada je napisao: Kako nadje golf2 ubosni Isto ko Y u Srbiji ... Zaboravi da okačim u putopisu pa ko je raspoložen nek baci oko i vidi šta se preporučuje ... ... image sharing sites Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.8.2020. at 1:58, baneBP je napisao: Kazu sledeci vikend lepo vreme mada jos je rano Mirise mi na Sarajevo konacno. Dajte neki smestaj sa garazom ili dvoristem. Plan mi je da subotu do 2 pm budem u Sarajevu u smestaju pa lepo parkiram motor i pesaka uzi i siri centar pa zicara Trebevic pa opet centar klopa i pivo pa na spavanje. U nedelju na Jahorinu pa polako kuci. Ja sam boravio u "center star apartments" vrlo ljubazna domacica, mnoooogo blizu bascarsije i svih desavanja. Parking je odmah do apartmana i obeznedjen, ali se dodatno placa. Sve je novo i izuzetno cisto A sto se tice kulture u voznji, izuzetno sam pozitivno iznenadjen. Takva stalozenost u voznji, takva kultura. Predivno. Trebinjani ili Trebinjci kako vec, izuzetna kultura u saobracaju. Sarajlije, vec malo brzi, bahatiji. Ali mi se svidelo sto u gradu bas radi zeleni talas. Bukvalno iz pravca centra do Ilidze mozes da ne stanes ni na jednom semaforu. Sto je u Nisu katastrofa!!! Na svaki semafor stanem. A semafori su na po 500m. Nis-Niska banja (slicna ruta kao Sarajevo-Ilidza, katastrofa. Stanese na svaki semafor. A ima ih 10 tak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 25, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2020. at 21:03, Sveta 5. je napisao: Da osvezim temu Izvor reke Bune ,Blagaj i turska tekija Jel ce biti putopis ... Kontam da su ovo tvoje slike i da si se vratio sa voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan On 24.8.2020. at 1:58, baneBP je napisao: Kazu sledeci vikend lepo vreme mada jos je rano Mirise mi na Sarajevo konacno. Dajte neki smestaj sa garazom ili dvoristem. Plan mi je da subotu do 2 pm budem u Sarajevu u smestaju pa lepo parkiram motor i pesaka uzi i siri centar pa zicara Trebevic pa opet centar klopa i pivo pa na spavanje. U nedelju na Jahorinu pa polako kuci. Preporuka za guest house Hendek, tip se zove Timur,ima ga na bukingu i predsednik je MK Vratnik. Smestaj je na 500m od Basčaršije i odličan je,ima svoju garazu gde drzi motore svoje i od gostiju i mi smo bili u subotu i malo je reci da smo odusevljeni. Ujutru nas sproveo do basčaršije gde nam je obezbedio parking pod nadzorom i opremu smo mogli komotno bacimo preko motora jer se nismo vracali vec produzili dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Avgust 25, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, travelman je napisao: Jel ce biti putopis ... Kontam da su ovo tvoje slike i da si se vratio sa voznje. Da moje su slike bice putopis na zimu evo da postavim i onu cetvrtu fotografiju koja nije otvorena,skratio sam rutu zbog najavljivanih padavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 25, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Super, jedva cekam tvoje izlaganje. Po kvalitetu slike sam prepoznao tvoj stil i rad ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala MaxiS i Niko Oba apartmana su mi prihvatljiva po lokaciji, ponudi i ceni. Sutra zovem da rezervisem. Prioritet naravno ima Hendek naseg kolege bajkera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2020 at 5:09 PM, mali_veseljak said: Pitaj ako te sta bude zanimalio. U banja luci sam 7. Septembra. Cilj biciklisticke trke Bg-Bl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da sam tu taj dan. Javi se za pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, baneBP je napisao: Veliko hvala MaxiS i Niko Oba apartmana su mi prihvatljiva po lokaciji, ponudi i ceni. Sutra zovem da rezervisem. Prioritet naravno ima Hendek naseg kolege bajkera. Ako Hendek bude pozdravi ga od šarenih valjevaca, znaće o čemu se radi,imas ih i na fejsu pa mozes i tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Niko said: Ako Hendek bude pozdravi ga od šarenih valjevaca, znaće o čemu se radi,imas ih i na fejsu pa mozes i tako. Dogovoren Hendek za subotu. Parking u garazi a cena prihvatljivih 20 eura za apartman. Utiske o smestaju javljam kad se vratim u onoj drugoj temi o smestajima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 8/25/2020 at 9:02 PM, mali_veseljak said: Trebalo bi da sam tu taj dan. Javi se za pice. Ajd ako stignem, jer cu biti knap sa vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas u guest house Kevsar. Kako smo dosli tako sam se odusevio ljubaznoscu gazde. Sve preporuke. Cisto uredno, blizu grada, malo je komplikovanije doci motorom al ok. U navigaciju se upise i lako se stize. Kaze motoristi mu redovno dolaze, voli motore a i sport. Motor u dvoristu, a moze i iza kuce da se parkira, al nece ga ni tu niko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Obratiti paznju ako se blizu nekog sela. Cesta pojava na putu. Od Foce ka Sarajevu dve patrole bile, svi voze po propisima, cak mozda i ispod. Put je zadovoljavajuc. Voziti oprezno, zna biti rizle po sredini trake, tako da voziti uz desnu ivicu, a i ima strucnjaka koji seku preko cele linije, imao situaciju da sam bezo sa puta zbog budale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5614 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 812 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I ona kravetina ide 5 na sat sredinom trake u krivini....žensko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega iz Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku" E pa drugovi i drugarice u to ime pozdravljam vas sa sunčanog Vratnika Motor je u garaži, ostatak dana sam pešak. Odoh prvo gondolom na Trebević pa posle kod Želje na desetku i ladno pivo. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3269 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 810 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ipak kod Ferhatovića ćevape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Avgust 29, 2020 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je kao Zvezda i Partizan. Kao Honda i Suzuki. Neko voli kod Želje,neko kod Ferhatovica,neko kod Mrkve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 29, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj kod hodžića, ja se zajebo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, grafigo said: Probaj ipak kod Ferhatovića ćevape. Tamo su No.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 29, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, travelman je napisao: Samo nemoj kod hodžića, ja se zajebo ... I ja sam se zajebao sa Hodzicevim cevapima. 3 dana sam podrigivao na cevape. Ferhatovicevi su mi vrhunski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Avgust 29, 2020 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom znači moje iskustvo... Probao sam skoro sve ćevape na Bascarsiji. Jeo sam cak o na auto pijaci u Sarajevu. Meni je Mrkva broj jedan. Uvek se vraćam tamo kad sam u Sarajevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18031 Napisano Avgust 31, 2020 Integrisan, 8414 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mrkva ima nekoliko lokacija (ja sam jeo na Baščaršiji i Dobrinji) i super je. Ali uvek idem kod Beska u Hrasnom (Novo Sarajevo). Rekli mi lokalci odavno, ne menjam. Uz našeg Jonuza, Besko je meni najbolji ćevap inače (u neposrednoj blizini Beska je i ćavap ZMAJ, koji je isto ok, svakako bolje od turističkih i više je fancy od Beska, sa mnogo lepšom bašćom, ali ne zeznuti se nikako ako može da se bira ). Ima gde i motor. edit: i eto, sad mi se jedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Baš kao što Seve kaže. Pre neki dan sam se vratio iz Sarajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...