Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha X-Max 300

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: X-MAX 300
On 8/14/2024 at 5:50 PM, Pavle22 said:

Pozdrav, zanima me da li neko ima iskustva sa servisiranjem skutera u Plattneru, i koje su cene servisiranja za Xmax 300, prvi servis na 1000km i ostali redovni... Hvala unapred

Meni su kada sam ih zvao telefonom prosuli priču da će možda morati da se menaju filteri vazduha pa će to dodatno koštati iako je to prvi servis na svega 1000km. to kada sam čuo odmah sam ih pročitao i prvi servis nisam uradio u Beogradu nego u Veterniku kod Novog Sada jer su tamo bili manje skloni varanju.

Naplaćuju jako mnogo satnicu rada plus cena YAMALUBE ulja je ogromna, skuplje je od Motula full Sintetik a nije mu ni blizu, meni su na prvom servisu sipali više ulja nego što je dozvoljeno pa je malo dimio kada ga upalim.

Na sve to sipaće ti Yamalube polusintetiku a ne sintetiku pod izgovorom da tako treba jer X max malo troškari ulja.

Ono što je istina je da troškari ulja ali samo ako ga redovno voziš preko 6000 obrtaja, ako ga nikad ne dižeš iznad 6000 biće sve ok dal sipao sintetiku ili polusintetiku svejedno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja