M.A.R.O.K 5 Napisano Septembar 3 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: X-MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/14/2024 at 5:50 PM, Pavle22 said: Pozdrav, zanima me da li neko ima iskustva sa servisiranjem skutera u Plattneru, i koje su cene servisiranja za Xmax 300, prvi servis na 1000km i ostali redovni... Hvala unapred Meni su kada sam ih zvao telefonom prosuli priču da će možda morati da se menaju filteri vazduha pa će to dodatno koštati iako je to prvi servis na svega 1000km. to kada sam čuo odmah sam ih pročitao i prvi servis nisam uradio u Beogradu nego u Veterniku kod Novog Sada jer su tamo bili manje skloni varanju. Naplaćuju jako mnogo satnicu rada plus cena YAMALUBE ulja je ogromna, skuplje je od Motula full Sintetik a nije mu ni blizu, meni su na prvom servisu sipali više ulja nego što je dozvoljeno pa je malo dimio kada ga upalim. Na sve to sipaće ti Yamalube polusintetiku a ne sintetiku pod izgovorom da tako treba jer X max malo troškari ulja. Ono što je istina je da troškari ulja ali samo ako ga redovno voziš preko 6000 obrtaja, ako ga nikad ne dižeš iznad 6000 biće sve ok dal sipao sintetiku ili polusintetiku svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Popadic 0 Napisano Octobar 28 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz za sve clanove,ima li negde video kako se menja antifriz na X max 300,2022 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...