dario400 33 Napisano Septembar 18 U prolazu, 3 postova Lokacija: Varaždin Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo mene opet na vecem putovanju 4 dana, 1900km Transalpina i Transfagarasan osvojeni Ostavit cu link od yt ako koga zanima cijeli video kako je to izgledalo 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 154 Napisano juče u 14:09 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Odrađen drugi servis, na 5000km koje sam napravio za 5 meseci. Cena ista kao i za prvi na 1000km i to 11.700din. Takođe sam zamolio da mi korman pomere malo napred, jer pri manevrisanju kada hoću naglo da skrenem pri maloj brzini a najčešće pri kretanju, smeta mi koleno(vidok sam 183cm). To je sada puno bolje, pomeren je korman jedno 4cm napred i mislim i da mi je bolja preglednost-pozicija retrovizora takođe. U svakom slučaju hvala zaposlenima u BAREL Novi Sad na profesionalnom i prijatnom iskustvu! Promenio pre 18 sati član DAR'C NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 154 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da sam u vožnji već nakon kratkog vremena uverio se u praktičnost i poboljšanje koje donosi to pomeranje kormana napred tih 4cm i svima koji su bar kao i ja visine 183cm predlažem da odmah urade to isto! Pozdrav drugari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...