Alekre 13168 Napisano Jul 29, 2020 Ne silazi, 7476 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno V4 je bolji izbor. Za početak imaš prednost u znatno jačoj radilici i manjem otporu, odnosno treba ti manje ležaja za V4 nego za redni 4. Doduše crossplane 4 imitira V4, kao što na primer, kod TDM-a, MT07, crossplane imitira V2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Jul 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Yamahin najveći problem Mark Markez, više nego sama Honda, jer svi ostali vozači Honde su prosek, tj kurton probušen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Generalno V4 je bolji izbor. Za početak imaš prednost u znatno jačoj radilici i manjem otporu, odnosno treba ti manje ležaja za V4 nego za redni 4. Doduše crossplane 4 imitira V4, kao što na primer, kod TDM-a, MT07, crossplane imitira V2. Teska prica. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 29, 2020 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Markezov fan ali mislim da bi on pobedjivao i sa Yamahom i sa Ducatijem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Jul 29, 2020 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, srbac said: Nisam Markezov fan ali mislim da bi on pobedjivao i sa Yamahom i sa Ducatijem Možda ne u početku ali verovatno vrlo brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stara garda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srbac je napisao: Nisam Markezov fan ali mislim da bi on pobedjivao i sa Yamahom i sa Ducatijem Sa Ducatijem bez muke... Za klavijaturu bi morao malo da vezba posto je previs glatka za njegov stil, ali bi je savladao sigurno. A mislim da bi i sa KTMom jako brzo bio na postolju. Decko se ekspresno prilagodi motoru. Licno mi nije simpatican, ali to je subjektivno. Kao vozac je definitivno iznad svih trenutno. Samo se nadam da nije razjebao sebi karijeru ovim sto je tak zasrafljen seo na motor, a lepak za navoje jos nije uspeo da stegne za kosku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5579 Napisano Jul 30, 2020 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Markez , kao i svaki vozač , ako se ne bude oporavio i ne bude bio spreman neće voziti . Neće pobeđivati a mogao bi. A Rosi bi osvojio titulu sa bilo kojim motorom, samo kad bi svratio u Šabac da mu se malo vrati kilometraža i prekuca krštenica. ( što je lako dokazivo i vrlo verovatno kao i druge teorije ) Vinjales kad bi prišio jaja bio bi šampion. Janone kad bi mu uradili usne kako treba, zapišavao bi sve . Fenati bi harao u GP kada bi našli nekoga da mu zaviri u glavu... al za sada ostaju samo nade i teorije : mislim da bi... i nadam se da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Jul 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Markezovac, ali 150% sam siguran da bi Markez bio konkurentan i na lošijim motorima na gridu (KTM i aprilia) padali bi podijumi samo tako, A da uzjaši Ducati, Yamahu ili Suzuki, pala bi i titula, možda ne prve ali druge godine garant. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 30, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan MM je svaštojed ali bi mu sigurno jedni brendovi legli bolje/brže nego drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano Jul 30, 2020 Svrati cesto, 3566 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Neka i dokaze da je tako, naprimer kao Rosi 2003 kada je iz dominantne Honde presao u Yamahu a istoj te godine najbolji rezultat bio jedan podium. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markez bi bio najbolji na svemu, da. (rekoše navijači onoga ko se drži jednog motora koji zna da vozi već cijelu gp karijeru) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaras na pricu, koju je izmedju ostalih podrzao decko sa Rosijem na avataru i nazivas ga Markezovim navijacem. Takodje sam bio Rosijev fan (doduse ne vatreni, volim da gledam trke, a ne vozaca) dok je njegova voznja imala poentu i slazem se da bi Markez bio uspesan na drugim masinama. Nisam primecivao sta pises dok me nisi isprozivao za onaj post, a nakon toga mi nisi odgovorio. Svima se desi rasprava, upao sam i ja u nekoliko, ali ti pokusavas da izazoves raspravu. Olabavi malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 30, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Nightrider Z said: Odgovaras na pricu, koju je izmedju ostalih podrzao decko sa Rosijem na avataru i nazivas ga Markezovim navijacem... Tražiš sistem u ludilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 30, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Fredi said: Neka i dokaze da je tako,... Tebi da dokaže? Oće boli ga Đorđe Marjanović! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 419 Napisano Jul 31, 2020 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto mislim da bi se Markez lako privikao, pa covek je toliko motora vozio. Cek, nije, aaaa, samo jedan. Pa nije on Rosi, da sidje sa masine i ode na krs pa uzme titulu i pokaze kako nije do motora, al dobro nije los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 31, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А оно јес, на Хонди му се мајка породила... 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 31, 2020 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio je Hondu i u Moto2, doduse malo više nasviranu nego što su drugi imali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 31, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kad vozi po prasini strogo Hondu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 31, 2020 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina Markez ide na rampu i skače sa 2t a silazi sa 4T motorom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...