N.F.S. 21686 Napisano Octobar 22, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skupo Alekre.... Neku polu socijalu da si priustim jbg. Za prosli me je upgrade kostao oko 250e, bio sam zadovoljan. Covek koji ga sada vozi i ne zna koliko sam se zezao sa time... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12544 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zeza što ne mogu da nađem linearnu oprugu za moju težinu. Meni je motor približno podešen za 130kg. Zadnji deo jeste u potpunosti, napred je fabrika i iz nje izvučeno maks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ću biti popsovan,a da se malo smrša.Mislim da je jeftinije,a i zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je razmisljanje na mestu! Ali, ne mogu smrsati koliko su opruge meke, do 100kg i nekako nose, nas je uvek dvoje.... A ja sam nesto preko 110kg.Iskopacu opruge preko zime, nema druge... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 23, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima firmica na bukvalno 5 min od mene, proizvode opruge! Drugi put idem, sve pozakljucavano. Ako neko ima opruge od cbr1000f sc21 (na sledecem modelu su ketridz tip) ja bih kupio. Sledece mi je, da u zimskom periodu "od preko" dovucem stapove i trokute od bandita 1250. Sada je 41x610 stap (bez cizme) a od velikog bandita 43x614mm. Verujem da bi to pogodak bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mišljenja sam da ti je to bolja varijanta a ujedno i jeftinija.Mada mi se mota po glavi i druga opcija ali se kosi sa zakonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 24, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... nista, vozicu samo na zadnjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 24, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra do Gagija u Balosavu (3t racing), ima u onom magacinu iza servisa dosta stapova i opruga, videcu da iskombinujem nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Tek sutra???? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 25, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nista me ne pitaj! Ni danas nisam isao, imam bas te opruge negde (ove koje trazim da kupim) Potseti me drugar sinoc, pravio sam pogo stap za klinca (ima na forumu negde) od vila cbr1000 Brljam po placu, gde li sam to stavio, nije bas malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda si ih upotrebio za neki umetnički rad pa ih ne prepoznaješ.Tu su negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 25, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su utroseni stapovi od cbr-a Tu su negde opruge, bas one koje mi trebaju! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Onda moraš nasledniku da avansiraš nešto da bi ti rekao gde je.A sigurno na nekom tavanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 26, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zovem strica u selu, idi rekoh do mog placa, vidi medju otpadom ima li stapova od motora (iza kuce gde bacas ono sto ti "ne treba" ) Pojma on nema sta trazim, krene da mi salje slike Kad na jednoj vidim ono sto mi treba! (eno ga i neki auspuh u limu od oluka ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 26, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Filter vazduha od nekog autobusa pribavljen! Mrezica do grana napravljena, da ne leti kamenje i peskari "iznutrice" Prvo napravljen okvir mrezice kod limara, zatim "u sendvic" stavljene dve mreze, krupnija pa za njim sitna, tako punktovano. Na ram mreze dodati drzaci, u tri tacke se oslanja na fabricke nosace oklopa, sa prednje strane (one koja se na plastiku oslanja) zalepih penusastu gumu, onu koja se za dihtovanje vrata i prozora koristi. Sve stoji stabilno, nema zveckanja niti nekog drasticnog smanjenja protoka vazduha. Ja zadovoljan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9642 Napisano Octobar 26, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A ako vide na tehničkom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 26, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nacudim se samo tako!Vidi se da je fabricki tu postavljena, sav se prenerazim i blago naljutim zbog takvog i pitanja uopste!(Citaj, 'vatam na galamu) Sent from my EML-L09 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A ja lepo rekao da je na nekom tavanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blaza said: A ako vide na tehničkom ? Es ti lud... Oni gledaju sliku, i to je to. Bitna je forma a ne suština. A ovo je tu fabrički. Kad bude i gledao slike na Google nema šanse da vidi dal je tamo ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 26, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam se nasalio... Super su ovde na tehnickom, dokle god placas sta traze sve prolazi. Do sada me nisu cimali za gluposti ali i ja se trudim da ugradim sto kvalitetnije i sa homologacijom, ono sto nije tako, namestim da bude lako demontazno. Svima super! Ne skidam, kofer, nosace, sijalice koje ugradim. Pregled placam koliko kosta ali za eventualne stvari koje me sprecavaju da "prodjem" trazim napismeno. Led sijalica koja isijava definisano, u okvirima propisane jacine i boje nema razloga da bude povod za "obaranje", itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 26, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo prosle suzane, sijalice jesu sve led ali ne kinescina vec kinescina sa homologacijom, nosac kofera, kofer, poviseni vizir, blicer u stop svetlu nazad... Katalizator zdrav, kocnice vrh, gume nove, pod sedistem p.pomoc u datumu te fluo prsluk... Za sta da me "obore"?!? Evo ga na valjcima sa svime sto sam nabrojao, ljudi korektni, sve isproveravali i sve u funkciji... Ne skidam nista bez napismenog i overenog (validnog) razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 27, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opruge zamenjene! Evo i izgled mrezice dok tocak ne vratim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 27, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam slikao posto jedva stigoh da pre mraka odradim, opruge cbr-a su nesto duze, za toliko sam skratio (napravio) cev gore u vrhu, nivo ulja sam zadrzao isti (130mm od vrha, stapovi uvuceni, iznutrice povadjene). Ovako na kratko (oko kuce) primetno me lepse nose, manje potanja na kocenu i rupe koje su me maltretirale gazim bez da se sasija uznemiri Sag sam vrlo lako nastelovao, od 7 podeoka, naspanovano je na 2! Tek cu uz put stelovati P.S. Imam cizme od cbr1000f, sc24 model... Ako nekome treba, 20eura obe. (trecina cene sa ebay) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9642 Napisano Octobar 27, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Evo i izgled mrezice dok tocak ne vratim Extra ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Octobar 28, 2021 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od 8h imam obaveze, u 7:30h vodim klinca u skolu.... Voznja znaci mora od 6h! Bar do Batocine proba ogibljenja Evo jedna smrznuta i svitanje... U jednom je trenutku termometar (ima ga na voltmetru) pokazao -6 Ovo parce vizira koje sam dodao radi vrhunski posao, nema na grudima ni malo udara vetra, voleo bih grejace rucica za ovakvo vreme, rukavice sam stavljao u ove rupe na oklopima, do agregata, da se zagreju pre nego nazad podjem Motor je sada i napred utegnut kao pracka, osecam sigurnost, nema prebacivanja tezine napred/nazad pri saltovanju ili oduzimanju/dodavanju gasa. Nesto je tvrdje ali to pripisujem minusu i povecanoj viskoznosti ulja. E, zadovoljan sam! Suzana inace "pali" po minusu isto kao vrela, na sam dodir 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...