TAZZ 1466 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor,Odličan vlasnik,Odličan prethodni vlasnik,Odličan vlasnik pre toga.Poznat motor...Perverzni vlasnici ...Prelep, redak, po meni u opremi ima 800+ Ne znam zašto se Marko opet blesavi i poklanja motor, kao i onog Bandita, jer samo nov motor može da parira i Banditu koji je prodao i Ovom dragulju.PS.Izvini, išao EditSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Odličan motor Odličan vlasnik Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Хвала. И мени делује некако познат, ал' не могу да се сетим одакле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod jednog člana Tesla86, pa kod Neše N.F.S. Neša ga zamajao i kako on samo ume perverzno ga pretresaou i sredio u Kragujevcu, završio kod Marka-Markone88 u Beogradu. Zamisli, Marko našao nešto što promaklo Neši, prosto neverovatno, i to sredio, a bilo kozmetičke prirode.3 perverznjaka...Jedino da kupiš novo....Pritom, više nego realna cena, čak i ispod, po meni u odnosu na trenutne cene, i šta je sve urađeno na motoru. Delovi, oprema, radovi... 1200-1500 lagano...Razmisli koliko to vredi...Pritom ovo je redak komad plastike i metala...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha!Nisam znao da ga je oglasio, neka je sa srecom prodaja.Do estetike nisam "stigao" tj. nisam nista dirao, sve je bilo planirano za preko zime. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovako nešto se odmah vade pare.A ostalo ti je opisao Tazz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je bese "08-mo a prethodni mi je bio 2009 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posle @N.F.S. tretmana ovaj motor je bar za 5 godina mladji Pre par dana sam gledao slike i prisecao se zime iza sebe i glancanje suzane, pa i dana kada sam motor predao Nesi. Osecaja kada se odvojis od motora koji sam obozavao, ko i ne bi vidi kako sija, i kada sam ga video posle par nedelja sredjivanja. Promenio Februar 10, 2022 član Tesla86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam glupost i prodat je iz ciste dosade (to sada i Marko vrv radi ). Ima i dobrog u tim kupoprodajama, zlatnih poznanstava sam stekao, Marka, Teslu, evo i Kadezi-ja... Neka se vrti, bitno je da ne ostetimo jedan drugog, ovo je mala cena obzirom da se kupuje poznat motor. Nemam cifru preciznu ali mene je kostao oko 4600/4800e. Pred prodaju samo je auspuh (sa preradom) izasao na 250 eura. Marko je i blatobran nazad skinuo, a za moj je ukus i prelep i funkcionalno ekstra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ček, Marko, uzeo si ga pre 2-3 meseca? Jesi ga uopšte pošteno provozao? Promenio Februar 10, 2022 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo i prethodnog Stvarno agregat za primer... Kubikazica ne velika a obrtnog momenta na pretek! Pogodili su prenos samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Biće jedan GSX 650 F iz CH (mislim 2010 god.) uskoro na oglasima (po korektnoj ceni), pa ako ti bude dosadno... Promenio Februar 10, 2022 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Taman je Neša imao '08 i '09... '10 sad da uporedi, ima li kakvih unapređenja fabrički i da se isprave te mane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako bi mi legao, kao šamar budali ! Moram do banke čas da vidim nešto… Promenio Februar 10, 2022 član blackmore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Blackmore, profilna trenutno... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A ne,to mu je sa šaltera banke.Podnosi obrazac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, nafetS je napisao: Blackmore, profilna trenutno... HAHAHAHA malo mi fali da je stvarno stavim na profilnu ovde pre 10 minuta, gebee&co je napisao: A ne,to mu je sa šaltera banke.Podnosi obrazac. Ko me odrukao?? Šalim se, čuli smo se Marko i ja, videćemo se kasnije tokom dana pa... stay tuned 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov si,čim ga vidiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, gebee&co je napisao: Za ovako nešto se odmah vade pare.A ostalo ti je opisao Tazz. Ма шалим се ја. Знам ја одлично овај и друге моторе које је Нешо пропустио кроз његове руке. Него мало да оживим тему. Штета, леп мотор а нико ништа не пише скоро месец дана. Promenio Februar 10, 2022 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A znači Markone bacio mamac.Sto posto mu dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, nafetS said: Ček, Marko, uzeo si ga pre 2-3 meseca? Jesi ga uopšte pošteno provozao? Nisam. Provozao se do pumpe samo. Motor je bas perfekcija. Ali hocu da uzmem ili nov Benelli trk502 ili F800GS. Nesto veliko. Za mene krakatog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Markone88 je napisao: Nisam. Provozao se do pumpe samo. Motor je bas perfekcija. Ali hocu da uzmem ili nov Benelli trk502 ili F800GS. Nesto veliko. Za mene krakatog Mani se TRK-a. BMW je ozbiljan motor. Za Suzuki sam ti rekao da je mali za tebe, još kad smo išli u NS. Tada si crnog vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 650 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 650 F, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 52500 km, Karaburma. Cena 4.300 € - Motori - Polovni Automobili Је ли коме познат? Нешто ми запао за око па бих можда мењао?Prodao ili odustao od prodaje?Obrisan oglas...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, vidakn said: Prodao ili odustao od prodaje? Obrisan oglas... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Prodao 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa cestitam, ovo je prodaja!!! Za jedan dan.... Neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moja je tablica odjavljena bese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...