Marko05 5531 Napisano Octobar 28, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Od 8h imam obaveze, u 7:30h vodim klinca u skolu.... Voznja znaci mora od 6h! Bar do Batocine proba ogibljenja Evo jedna smrznuta i svitanje... U jednom je trenutku termometar (ima ga na voltmetru) pokazao -6 Ovo parce zizira koje sam dodao radi vrhunski posao, nema na grudima ni malo udara vetra, voleo bih grejace rucica za ovakvo vreme, rukavice sam stavljao u ove rupe na oklopima, do agregata, da se zagreju pre nego nazad podjem Motor je sada i napred utegnut kao pracka, osecam sigurnost, nema prebacivanja tezine napred/nazad pri saltovanju ili oduzimanju/dodavanju gasa. Nesto je tvrdje ali to pripisujem minusu i povecanoj viskoznosti ulja. E, zadovoljan sam! Suzana inace "pali" po minusu isto kao vrela, na sam dodir Ух бре, најежих се како погледах слике. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Octobar 28, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Au bokte čoeče... Svaka čast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Octobar 28, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Svaka cast, ja se nisam usudio "jutros" u 8 krenem na posao motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 28, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ono tvoje cudo medju svim onim dugmicima, mora negde i grejanje da ima Jedva cekam da se vidimo i da provozas suzanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ovo sam ja prodao coveku za 40 eura, sinoc mi salje link.... Ako neko od nasih zove neka se pozove na mene (Nenad Kg), cena se tada upolovaci (ozbiljno) KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola81 12 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 13 postova Motocikl: Suzuki gsx650f Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Drustvo, ovo sam ja prodao coveku za 40 eura, sinoc mi salje link.... Ako neko od nasih zove neka se pozove na mene (Nenad Kg), cena se tada upolovaci (ozbiljno) KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Jel odgovara na Givi i Kappa kofere? Uzeo bih ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mono key, poslednja verzija (stariji monokey koferi imaju veci razmak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Octobar 30, 2021 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo "zakrivljeni" koferi, Kappa K33N i Givi pandan. Nosač je Givi/Kappa proizvodnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih drustvo da mi ne salju PP, ne prodajem ja... Moja je "pomoc" spustanje cene, stvarno ne zelim da istrazujem sta pasuje a sta ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Boqy said: Samo "zakrivljeni" koferi, Kappa K33N i Givi pandan. Nosač je Givi/Kappa proizvodnja. Givi V35 je oznaka. Imam ih ja na Traceru 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Octobar 30, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju su nosaci PLX539 ako ne gresim. Sto se tice kofera mogu Givi V35 i V37 cena je odlicna jer u Motolandu su 15700din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo javno da poručim N.F.S. -u hvala za jedno fino druženje i neobavezno ćaskanje .Incident nenameran nije za pominjati.I da ponovim, blagodaran čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ukradose nam kapice ventila, za one koji ne prate Bilo mi je zadovoljstvo drug! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I to ispred nosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko guvernal otvoreniji na prodaju? Ne puno sirok, od 680 do 780mm... 22mm precnik. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je ovo druze? Da pogledam po netu, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je vec primerenije gsxf-u! To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prekidamo potragu, Vampa je nasao guvernal koji mi treba. (ovo je bilo brzo ) Blago sam i zatecen, necu prenositi poruke ali covek trazi preko po oglasima, cena mi saopstena nije. Kaze, to je njegov problem! A nikada se videli nismo... Naci cu nacin da se oduzim, volim sto izazivam ovakve postupke, to sto neko oseti potrebu da pomogne. Cesto me civili (oni koji nisu motorasi) za "budalu" drze, sto materijalno i emotivno poklonim strancu... ...to nije tako, on je motoras! Brat... Kao sto ja osecam "dug" zbog ucinjenog mi dobrog, tako ce i taj neko... Idemo u krug, pruzamo ruku, koliko ko moze. Svojevremeno sam i otvorio temu, da poklanjamo jedni drugima, nije bas odziv bio jbg.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 30, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, pogresna tema! Evo prave, da se pokrenemo malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3845 Napisano Octobar 31, 2021 Ne silazi, 4994 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Vampa said: Liči na Amazon.com: RENTHAL 7/8 HANDLEBAR ROAD BARS STREET FIGHTER GOLD : Automotive WWW.AMAZON.COM Buy RENTHAL 7/8 HANDLEBAR ROAD BARS STREET FIGHTER GOLD: Handlebars - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Octobar 31, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 66 je standard na Suzani, ovaj od 80cm ce da legne kao budali samar! Pa sve i da skratim po 2 cm i dovedem ga na dimenzije koje mi odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...