gebee&co 8026 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Može opet kod mene, i da upoznam drtommy -a iako smo iz Jagodine ne znam čoveka.A možda i znam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, gebee&co je napisao: Može opet kod mene, i da upoznam drtommy -a iako smo iz Jagodine ne znam čoveka.A možda i znam. Verovatno se znamo, ali uvek možemo da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao u razgovoru i drustvu @Markone88, @TAZZ ,@Ja, @ moja Suzana 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Markone merkao Suzy ili došao u miru? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5559 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nafetS je napisao: Markone merkao Suzy ili došao u miru? Колико видим није стандардно на штендеру него на ћопавој. Мора да ју је меркао. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Oštro oko. Da se još jave akteri (može i u hrana temu, ako je pala čast, da ne offujemo ovde toliko) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hej, hej!Znaju se oni (Suza i Marko), koketirali malo na moje oci...... I svako svojim putem!Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Marko zna tu Suzy kao da je već njegova. Planovi su drugačiji za sada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo najbolje...Upoznao još jednog Čoveka sa kapitalnim "Č", popio odličnu od srca zgotovljenu domaću "kavu", domaći sok od ZOVE, komada dva!!!Vratio Mareta kući...Meni dan bio ispunjen...A Suzzy...Ko svaka Suzzy...Samo koketira, na granici pristojnosti...Mačkastim okama...Plavuša jedna...Zahvali se jačoj polovini još jednom na srčanom i toplom gostoprimstvu, a prestolonasledniku se izvini u naše ime, što smo te ukrali na sat vremena...Veliki pozdrav Čoveče!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nam drago i bilo zadovoljstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za velikog čoveka si u pravu,ali ne po stasu kako Neša tvrdi.Proveli smo malo vremena kod mene ,oseti se to,poklope se linije i tebi milo što si upoznao ČOVEKA.Ne treba mi ništa sa Nešine strane pa da ga sada veličam,ali je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan drtommy ,ti voziš Hondu ja Bandita a dopisujemo se u temi GSX-F ,nema veze dva točka 4 cilindra.Poziv stoji da se vidimo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, gebee&co je napisao: drtommy ,ti voziš Hondu ja Bandita a dopisujemo se u temi GSX-F ,nema veze dva točka 4 cilindra.Poziv stoji da se vidimo. Vozio i ja nekada Bandita, ali sportskog (gsx600F), dobre stare uljare. A kad smo kod Suzukija i GS1100 sam imao davno. Al nikako @Markone88 da ubacim u Pan European klub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "ocu se uobrazim! Hvala ljudi, sta da kazem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drtommy je napisao: da ubacim u Pan European klub Ja bih uleteo i pevao! Merkam jednu 1300 na oglasima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Treba te u serijal metnuti, kao Ed China, uzimaš i sređuješ detaljno... Samo da nađemo ko će da ti dobavlja i preprodaje motore za profit... Da izađete na tevelizor, a edit: naravno, misli se na @N.F.S.-a (Neša Japan) Promenio Maj 27, 2021 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 29, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu da se jednoj "talijanki procisti grlo Gleda Suzana, ne bi joj sve jedno Cistim sprejom/ejem kako se vec pise, namenski za ciscenje klapni, uvuce se crevo koje prska u krug sto dublje, klapne otvorene... Tako malo ostane, da odlepi onu karbonizaciju, upalis pa prskas jos par puta, proizvodjac (Liqui Moly Pro-Line Throttle valve cleaner ) kaze da tako ocisti i siceve ventila ... Ovo je prva pomoc, ne moze da zameni skidanje i detaljno ciscenje!!! Ja klapne na svom motoru ocistim detaljno skinute pa ovim sredstvom kasnije samo odrzavam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 29, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, nije komercijala! Dukac je mog drugara, hemija i ja smo moji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, pazi, Dukati,karbon dodaci zvuk sve je tu ali vrh svega je podupirač rezervoara,i to trokraki,neodeljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Maj 29, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa to je original dukati! Napred se oslanja u 4 tacke... Da,da... U cetiri tacke! Sto je sigurno, sigurno! Pise na spreju da rezervoar mora drzati grana tresnje, moze i neka druga ali ne ocisti dobro. Nego, je li vam interesantno kako dukac sam vergla? Pipnes taster i on 10 sec. vergla, cim upali prestaje... Izvinjavam se na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li se šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene pecanje (Jezerce "Bubanj", u centru grada i naselje u kom sam odrastao), pa malo espresso na plin iz frankestajn dzezve koju sam usavrsio za "terensko" koriscenje Rasturio trokut napred, lezajeve da proverim, po potrebi zamenim, rece Darko (tvoj sugradjanin, bivsi vlasnik) da ga je menjao 2017 godine, i stvarno zatekoh koyo valjkasto konusni, to je vecna stvar za u vrat motora, samo podmazao i zategao koliko treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, došao je i taj dan, Suzana počela da zeza. Zamenjene svećice stavljene Iridijumske, filter vazduha nov, gorivo sipano sveže. Prva vožnja iz zimskog sna simptomi, do 5000obrtaja guši se, prima gas onako seckavo, onda probije ali nije to to osećam na primer terao sam do 110 ali kratka relacija bila i kao da je na silu. Imate li neku ideju pre nego što krenem sa rasturanjem? Promenio Jun 1, 2021 član Gile_Extremeboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa goriva (opet, ti si bese rasturao). Ima li neku gresku upamcenu, jesi li proverio kodove? Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21751 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo jedno jastuce, nisam probao jos... Nego, povisio sam ispunu sedista, stavio jace opruge pa i sam motor vise "stoji", sa ovim jastucetom jedva dohvatam nogama tlo. Idem kasnije da od drugara uzmem sediste sa gsx1250, fabricko je i nize od ovog mog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...