Satelis 17240 Napisano Novembar 4 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Može biti da je puklo, može biti da je samo spalo crevo ako nisu lepo kliknuli dovod goriva kod dizne ....to su samo nagađanja. Skini plastiku ispod sedišta, lampa, zaviri i vidi šta se dešava, slikaj pa će biti lakše doći do rešenja. Daj kontakt na kratko i vidi odakle tačno dolazi curenje. PS. Nema puno opcija....ili kod pumpe imaš problem ili kod dizne. Ili je spala spojka, ili je popustila selna jer ne verujem da je puklo crevo (mlad je bajk). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cdraskovic 35 Napisano pre 20 sati U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da ga preteram u servis. Spalo je crevo sa dizne. Namestili mi, al rekose da su pisali upit fabrici BMW, posto su vec imali jedan takav slucaj. Al pazi sad. Ja dosao da podignem motor, a on nece da upali posto gori lampica da mi je ispod sedista spustena torba (onaj deo sto se prosiruje tovarni prostor). Oni ga vratise nazad u servis i ispostavi se da je korodirao prekidac. Resili mi i to, tako sto skinuse prekidac sa njihovog servisnog motora. Narucili su novi deo i rekose da ce da zovu kad stigne da mi ugrade novi deo. Za sad nisam imao problema, a presao sam od tad jedno 500km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2062 Napisano pre 14 sati Drug član, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Eto to je jedan od razloga zbog kojih si kupio C400 umesto Voge. Problemi se rešavaju brže nego kod konkurencije, novi delovi stižu u razumnom roku, sve to plaćas inicijalno većom cenom. Koji je prekidač korodirao, onaj ispod sedišta koji je pokriven svetlo sivim plastičnim poklopcem za flex case? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17240 Napisano pre 12 sati Integrisan, 9656 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, cdraskovic je napisao: Uspeo sam da ga preteram u servis. Spalo je crevo sa dizne. Namestili mi, al rekose da su pisali upit fabrici BMW, posto su vec imali jedan takav slucaj. Al pazi sad. Ja dosao da podignem motor, a on nece da upali posto gori lampica da mi je ispod sedista spustena torba (onaj deo sto se prosiruje tovarni prostor). Oni ga vratise nazad u servis i ispostavi se da je korodirao prekidac. Resili mi i to, tako sto skinuse prekidac sa njihovog servisnog motora. Narucili su novi deo i rekose da ce da zovu kad stigne da mi ugrade novi deo. Za sad nisam imao problema, a presao sam od tad jedno 500km. Uh uh boldovano mi se ne sviđa nikako pošto slučaj nije usamljen. Spojka creva kod rampe goriva od momenta paljenja bajka konstantno trpi pritisak od oko 3b. Teoretski, takodje i u praksi ako se raskaci spojka pri vožnji na otvorenom putu gde je početak grane usijan jer je na visokim obrtajima ....bajk se može vrlo lako zapaliti. Da sam na tvom mestu, taj problem rešio bi sa dve pvc vezice (objasnim kako) radi sigurnosti dok ne stigne nov deo. Isto je bila fabricka mana jednom vozilu, spojka goriva na rampi...... 2, 3 njih nzisu imali sreće, zapalili su se ispod haube. Zbog toga napisah da ima rešenja u vidu dve pvc vezice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15470 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8142 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čak za EFI ne sme ni bilo koje crevo ni bilo koja šelna. Takva creva i šelne imaju zaseban standard. Pišem ovo da se neko ne zezne da nabudži sam sa delovima iz lokalne gvožđare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...