Jump to content

Moto Zajednica

Tezak udes Danila Ikodinovica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova

se ne razlikuje od ostalih budala koje se loze na R-ovima.

covek koji vredja si ti, ali bar delimicno si u pravu sto se tice mene. Budala sam iako ne vozim R-a.

Ova tema nije mesto za mudrovanja i generalizacije, sacekajmo da covek ozdravi , pa onda udri.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Aj sačekamo da se Dača oporavi, nema svrhe da nagađamo šta se desilo. Jedno je jasno, niko nije poginuo i to je najbitnije, ako Bog da zdravlja, možda nam i sam Dača otkuca par reči.

najzli

• Svrati ponekad, 323 postova

E meni sad nesto drugo nije jasno i upada mi u oci.

Covek se bukvalno bori za zivot a administratori dozvoljavaju pojedincima da budu previse slobodni a da je u pitanju neka "blaza" tema onda bi znali da dele pecke i brisu postove.

Smeta mi i morao sam da napisem - bez ljutnje  ;)

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

E meni sad nesto drugo nije jasno i upada mi u oci.

Covek se bukvalno bori za zivot a administratori dozvoljavaju pojedincima da budu previse slobodni a da je u pitanju neka "blaza" tema onda bi znali da dele pecke i brisu postove.

Smeta mi i morao sam da napisem - bez ljutnje  ;)

Oteo si mi rec iz usta.

Takvi stavovi su za BANOVANJE !!!

Daca je ponos cele nacije, a u ovoj situaciji motorista pre svega.

SRAMOTA !

• Zainteresovan, 845 postova

da, sto ga nisu pljuvali, kad je igro za reprezentaciju, vazne utakmice....onda je bilo, tako Dacho, samo napred, a sad ga pljuju, a covek se bori za zivot, i jos plus je motoras kao i mi ovde....SRAMOTA ZA SVE VAS KOJI STE TAKO REKLI I MISLILI O NJEMU!!!

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Au jes u pravu ste.

Isao je propisnom brzinom i nosio je punu opremu (kao sto se da videti sa one slike).

Samo raspalite paljbu po meni,ali ja i dalje stojim iza moje tvrdnje da se ne razlikuje od ostalih budala koje se loze na R-ovima.

(neka se ljudi sa foruma ne  uvrede za ovo sto sam napisao,znate vi dobro na koje tacno ljude mislim)

Jbt koji si ti lik ,ne mozes dase uzdrzis da ne vredjas ,alo covece oladi malo bre ,sto rece Djura sacekaj da se oporavi pa cemo kolektivno svi da ga kritikujemo ,stvarni nije primereno situaciji da sad nesto pametujes.

rekao sam da mi je zao decka i da mu zelim brz oporavak,nemoj pogresno da me shvatis.

Ajmo sad sa realne strane.

Jugo ide IZA traktora,tako da ne moze ici brze od 40-50 kmh.

U tom trenutku zapocinje preticanje jer u retrovizoru ne vidi nikoga,logicno

i odjednom BUM,naidje motor sa brzinom 200 kmh iza njega i cao zdravo.

Sad cete vi da kazete kako tako nesto nije moguce,jer su motoristi UVEK u pravu i motoristi su arijevska rasa i nikad nisu krivi.

Pa cak i da je kriv nije na mestu tako da pricas!!!

Ako vozis motor onda si i sam dosao u situaciju da malo odvrnes gas i znas o cemu se radi a ako si ovde da bacas hejt onda bolje na neki forum o hortikulturi i povrtarstvu jer tamo nema brzine,coravih vozaca jugica i kretena na R-ovima!!

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot

E, aj idite na pivo, pa raspravite to tamo. Ovo ovde stvarno više nema smisla.  ??? ??? ???

Da se podsetimo, tema je "Težak udes Danila Ikodinovića"....  Za vaš višak hormona otvorite novu temu, pa raspalite iz svog oružja....

Glavni Baja bi mogo stvarno ovo u lock, pa ako dođe do nekih vesti i promene Dačinog stanja da samo ubaci (ako je to moguće izvesti)....

A ni blago čišćenje ovog flaminga ne bi škodilo.

Dači, naravno, brz oporavak...

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Nije rešenje brisati poruke. Treba biti jak pa pregristi jezik i iz poštovanja prema kolegama motoristima prećutati. Učite na tuđim greškama, ali ne sudite drugima o greškama na kojima ste nešto naučili. Nemojte se oslanjati na to da neko može obrisati poruke, trudite se da svojim ponašanjem poštujete druge, samo tako će i drugi Vas poštovati, poruke su izrečene, brisanje ih neće zaboraviti, gorak ukus ostaje u ustima. Svi znamo koliko motoristi stradaju zbog svojih grešaka, pomozimo im da sto lakše prevaziđu te traumatučne situacije, kada ozdrave nabilavajte im na nos sve što poželite. Kako reče Laki, Dači će možda da amputiraju ruku, čovek je  još uvek u nesvesnom stanju, smirite strasti.

Ponoviću, poštujem svačiji stav, ali na njegovom mestu je mogao da bude svako od nas, motor je opasna sprava u kritičnim situacijama. Zato smanjite te dugačke postove upućene drugima, sve nas pogađa ova nesreća, na različite načine. Ostanite kakvi znam da jeste, a ponašajte se kao da ne pišete poruke već sedimo na ulici i pričamo.

Molim Vas,

najzli

• Svrati ponekad, 103 postova

sigurno se svi veoma dobro razumemo. svako ima nesto da kaze sto stoji, ali ipak ima vremena za sve - sad definitivno nije vreme za kritiku nekoga za nesto sto je uradio sto i svi mi radimo, neko samo redje ili cesce nego drugi. ovo sto se desilo daci, moglo se desiti SVAKOME od nas, nebitno ko je kriv. moglo se desiti nekome nama dragom, moglo se desiti nama kao pesacima, ili nama u kolima. niko ne vozi idealno. a onaj ko je svetac, voleo bih da ga upoznam. pored tuge i zalosti, SVI smo mi i ljuti zbog ovih udesa. verujem da je to slucaj sa onima koji kritikuju neopreznu voznju i da oni ne misle nista lose. ALI ima vremena za kritiku. sada BUDITE SVESNI - nesto ovako se moze desiti SVAKOME od nas, i onome sto je najpazljiviji, nosi svu mogucu opremu i vozi po ogranicenju. pa naleti pijani vozac i sta onda? Daco, jedva cekam da te vidimo kako izlazis iz bolnice!peace.

• Drug član, 2143 postova

Istina je kao i uvek negde na sredini - neshto izmedju , sto bi rekli u istoimenom filmu.

Dacha je vrhunski sportista, jak covek i fizicki i psihicki pa sa nadam da ce uspeti da sve ovo prebrodiu.

Verujem da je vozio 2-3 puta brze od dozvoljene brzine - ali sada je to manje vazno - vazno je da shto pre ozdravi i da ostane sto manje posledica.

Do tada, ajde malo svi da iscooliramo sa komentarima.

>:(

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

dali neko zna kakvo je sad stanje kod DACE

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Poslednje sto sam cuo da je stanje stabilizovano, da mu obe ruke i noge "reaguju", da ce intervencije na ruci biti ako treba svakodnevne, da je pod sedativima, da su bubrezi proradili... To su neke crtice koje sam zapamtio.

Jak je Daca, izborice se. Siguran sam.

• Drug član, 1414 postova

Nije rešenje brisati poruke. Treba biti jak pa pregristi jezik i iz poštovanja prema kolegama motoristima prećutati. Učite na tuđim greškama, ali ne sudite drugima o greškama na kojima ste nešto naučili. Nemojte se oslanjati na to da neko može obrisati poruke, trudite se da svojim ponašanjem poštujete druge, samo tako će i drugi Vas poštovati, poruke su izrečene, brisanje ih neće zaboraviti, gorak ukus ostaje u ustima. Svi znamo koliko motoristi stradaju zbog svojih grešaka, pomozimo im da sto lakše prevaziđu te traumatučne situacije, kada ozdrave nabilavajte im na nos sve što poželite. Kako reče Laki, Dači će možda da amputiraju ruku, čovek je  još uvek u nesvesnom stanju, smirite strasti.

Ponoviću, poštujem svačiji stav, ali na njegovom mestu je mogao da bude svako od nas, motor je opasna sprava u kritičnim situacijama. Zato smanjite te dugačke postove upućene drugima, sve nas pogađa ova nesreća, na različite načine. Ostanite kakvi znam da jeste, a ponašajte se kao da ne pišete poruke već sedimo na ulici i pričamo.

Molim Vas,

najzli

Danilo je poceo da izlazi iz stanja zivotne opasnosti i verovatno ce uspeti da mu sacuvaju ruku. Dobro je, samo da tako nastavi.

• Svrati ponekad, 264 postova

Nisam dugo "dolazio" ovde.Na ovaj sajt.Samo zbog ovih klinaca sto kenjaju.I vise mi ih je pun .....

Mnogo su pametni i iskusni. >:( >:(>:(

Drago mi je da se Daca oporavlja.Nadam se da ce sve na kraju biti dobro.

Voleo je R-a,to je i vozio.Uspesan je covek i nije "budala". >:(

Neverujem da ce vise voziti motor ( ima strogu zenu  ;D ).

Ali zelim da ga ponovo vidimo u bazenu.

Drzi se majstore.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja