ske 1331 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 514 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam celu temu u prethodnih nekoliko dana i toliko sta nahvalili ovo ulje da sam resio da ga probam sad na ovoj zameni pred sezonu. Procitao sam da @đunta ima kombinaciju za popust pa da pitam dal to jos uvek vazi i dal mogu i ja da se okoristim? i Ako nije problem da ponovis na koj nacin, da se ne vracam sad ponovo da trazim stranicu po stranicu gde je napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4611 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 6833 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan TopStart Bojan 063 118 2439 Važi naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1331 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 514 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, idem neki dan da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4611 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 6833 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, ske je napisao: Hvala, idem neki dan da uzmem Pošalješ na Viber podatke da ti spreme karticu, možeš i da poručiš šta hoćeš, potvrde i spreme. Zaboravih, pozoveš se na mene ili forum, to je lozinka. Promenio pre 4 sati član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6369 Napisano pre 2 sati Drug član, 4274 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje za Hondu xlv750r, RD01, 1985g?Za Yamahu xtz750 super Tenere 1989??Za bmw k1200rs, k547, 2002???Hvala na prijedlozima.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...