Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj stisni kvacilo rucicu tj pri tom prvom paljenju mozda je korpa ili je"metalni"zvuk u pitanju?Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli izgleda. Taj zvuk se javio samo jednom, na prvom paljenju posle zamene. I cuo se sekundu- dve. I to je to, nema ga više. Danas malo testirao ulje, presao nekih 100tinak km, i mogu da kažem da ne primećujem neku veliku razliku. Agregat radi isto, u prvu ubacuje isto, jedino je malo mekse saltanje u voznji.Sve u svemu, zadovoljan sam, nisam ni očekivao neku nenormalnu razliku.Ostaje jedino da vidim kako ce se pokazati kod potrosnje ulja..a to ćemo za par hiljada km..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno, taj zvuk dok nije povukao ulje i ugasio lampu, ne brini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 2, 2023 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni na jednom motoru nikada nisam imao takav zvuk pri paljenju a ne tvrdim da kod nekih modela to nije normalnoПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzobzo 1 Napisano Novembar 14, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 5. 2023. at 17:18, Alekre je napisao: Poručio sam danas u Delmax-u, PRO4 10W40. Jako je bitno da tražite kao FUCHS ili još bolje po ovim kodovima. Meni su rekli da nema, pojma nemaju. Neko je već pisao o ovome pa sam se time vodio i uspeo. Silkolene Comp 4 15W-50 XP Art. ID: 255292 Silkolene PRO 4 15W-50 XP Art. ID: 255295 Sad je cena nešto malo više od 1400 dinara. Kod Mike je PRO4 1630 a COMP4 je 1650. To je oko 800 dinara uštede, plus poštarina 500-600. Pokupiću lokalno. Inače, Motul 5100 i 7100 su otišli na oko 2000 dinara i više. Shell Advance Ultra je od 1300 do 1500... Nisam uspeo da proverim cenu za Petronas F900 i Agip 10W60 MotoGP, ako su oko 1000 dinara litar to je super kupovina. Uglavnom, za dobro ulje teško ispod 1500 dinara. Zamalo nisam uzeo Mannol ali nisam imao hrabrosti. Zovem delmax tražim ulje, kažu ne držimo mi to ulje ! Rekoh evo ti art.id pa vidi, kad ono međutim! Drže,drže al' nemaju pojma , 1200din/l Comp 4 15w-50xp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo Fuš ulje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Djomla_odakle i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Narucio u Lazarevcu 1300 litar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano Avgust 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djomla_ je napisao: Narucio u Lazarevcu 1300 litar. A koliko im je Pro 4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Avgust 31 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 20-30 din skuplje. Pitao sam pre neki dan u Delmaxu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano Avgust 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, srbac je napisao: 20-30 din skuplje. Pitao sam pre neki dan u Delmaxu Ja sam gledao i u Delmaxu i kod Auto Mike 1700din/L 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Avgust 31 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Djomla_ said: Stiglo Fuš ulje Odličan je i Comp4. Ulje koje je i više nego dovoljno da zadovolji civilnu upotrebu motocikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Avgust 31 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Auto Mika dere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Septembar 1 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Делмакс 1400дин/л Про4. Са попустом за аутомеханичаре 20% нижа цена, мој брат купио пре пар недеља и платио 1120дин/л док сам ја добио неких 7% попуста и платио 1316дин/л... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 1 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko sifru za Pro u gradaciji 10-50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 77 Napisano Septembar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, steefanv said: Jel ima neko sifru za Pro u gradaciji 10-50? Trenutno ga nemaju u ponudi 10W-50, ima samo 15W-50 Promenio Septembar 1 član laki13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, BokyBoy je napisao: A koliko im je Pro 4? Nisam pitao,provericu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...