Blackbite 7 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi upravu. Poskupeo je zemni gas, a ne auto gas. Grejanje ce ove zime biti veoma skupo, cak sa te tacke gledista mnogi bi vise voleli da je poskupeo auto gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan A tako znaci. Ocekivao sam da ce poskupeti sve u gasovitom stanju ukljucujuci i vazduh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim da je plin uspesno profunkcionisao za probu i na africi ,i za koji dan cu ga turati i na trans alpa za probu,pravim neke ploce itd,pa mora da se proba sve,uspesno namontiran i na jednog dr a 650 rs a,,i na burgmana 250,i na gsx r 750,i na gpz a 500,,bice za koji dan pusten u rad i na boldorci,tako da ako nekom treba za te modele imam i nacrte i ploce itd itd...i sonde za auspluh,,,,i bocice obicne,,itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Novembar 17, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio konacno fotoaparat ? ;D Ako jesi slikaj da vidimo kako izgleda, mene interesuje prvenstveno za Afriku. p.s. telefonom nemoj da se trudis da slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A koja je najveca boca za motor, posto ova fora sa 5-6 litara nije bas prakticna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i druze koja je orijentaciona cena opreme bez ugradnje za 4 karburatora? p.s.moze li se ugraditi na vazdusaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i na vazdusaru,onda je oko 70 e skuplje,,oko 150 plus tih 70 za tebe,,,bez ugradnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i na vazdusaru,onda je oko 70 e skuplje,,oko 150 plus tih 70 za tebe,,,bez ugradnje... Pusti čoveku ulje iz hladnjaka kroz uredjaj, radi ekstra na bubi, provereno. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan to je cena sa bocom ili bez?znaci sta ostaje menu,samo da odradim meshace ,ili se buse karburatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i na vazdusaru,onda je oko 70 e skuplje,,oko 150 plus tih 70 za tebe,,,bez ugradnje... Pusti čoveku ulje iz hladnjaka kroz uredjaj, radi ekstra na bubi, provereno. ;D ;D ;D moze moze,nije da nemoze,ali moze i da se pregreje,nista strasno,al sto je sigurno,,osigurano je...,,,,a u sondi za vazdusare se nalazi i termometar i kapisla za prekid grejanja u slucaju prefrevanja itd,,sigurnije vako,,,,,,, ;D ;D ;D cena je sa bocom,,,,a ugradnju uradis sam,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio konacno fotoaparat ? ;D Ako jesi slikaj da vidimo kako izgleda, mene interesuje prvenstveno za Afriku. p.s. telefonom nemoj da se trudis da slikas pa vec je skinuto,,samo sam pravio sablone za buduce radove,to jest ispitivao kako na kom motoru funkcionise gde se sta stavlja itd itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze verovatno cu ti se javiti preko zime,reci mi dali slucajno postoji boca za moj motor sa obzirom da je ovoliko mator...ili mogu samo onu u kofer?eh da kofer mi je od 30l dali boca moze stati u njega?ima li negde da se vide slike te aparature na netu?ili ako imas neki link kako se povezuje na karburatore ?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan druze verovatno cu ti se javiti preko zime,reci mi dali slucajno postoji boca za moj motor sa obzirom da je ovoliko mator...ili mogu samo onu u kofer?eh da kofer mi je od 30l dali boca moze stati u njega?ima li negde da se vide slike te aparature na netu?ili ako imas neki link kako se povezuje na karburatore ?hvala link za povezivanje na karburatore.....je u mojoj glavi...............ima i kod mene u svesci............. ;D ;D ;D ;D a bocu moz u kofer,,mada moz i u rezervoar one manje,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan reci mi bar dali pravis mesac ili busis karbove? dobra je fora za bocu u rezervoar,mada ipak mislim da kod mene nece da mogne stati..... u svakom slucaju kada me nanese put svraticu da vidim sve to.hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nepravim mesace,,ne busim karburatore..,,,,...,,,..,.,..., ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juče momak do Beograda svratio motorom (gpz 1100 unitrack) iz slovenije, stari poznanik. Nagurao je sekvenciju na motor, i atestirao je u EU. Reče mi da nije ozbiljno drkanje. Jedino su boce dosta skupe. Nažalost nadjosmo se na Zmaj pumpi posto je žurio,nisam poneo foto a mobilni mi je iz prošlog veka, ali meni liče na okrugle kofere sa rol barovima. Lepo govno radi, a kaže da lepo i ide ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan culi od nas,, ,,,pametan covek.. da ima tih boca sto idu u bocne kofere,sa malim rol barcicima,plus ima ih 2..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kod nas da se atestira uredjaj? Kakva je boca potrebna za to? I jel mozes ti da je nabavis? Ja bih ugradio na TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan u nekim sam pregovorima sa zavodom za atestiranje itd,,boce mogu da nabavim,to jest za nekih dve nedelje idem u ugarsku po originalne boce,koje doduse moram ovde da atestiram,oko 1200din atest plus boca 12 i 15 litra oko 30e bez meraca...moze bez muke na tdm a,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Novembar 21, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu i mene sve vise interesuje ugradnja plina, imas li neke linkove ili slike kako izgledaju boce, kojih sve litraza i oblika ima itd. Isto tako nisi odgovorio da li busis karburatore (stavljas dizne) ili pravis mesace, i to me zanima. Znam da ima malih isparivaca, da li mozes njih da nabavis i ugradis ili mora veliki kao sto si imao na superteneri ? I na kraju da li to sve kod nas moze da se atestira. Kad bi mogao da imas sve delove potrebne za ugradnju i koliko bi ugradnja kostala ? Ne znam da li planiras sa ovim da pocnes ozbiljno da se bavis ili ugradjujes samo komsijama, ali kako cene goriva rastu siguran sam da ce biti sve vise zainteresovanih, zato bi bilo dobro da u jednom postu sazmes sve sto se tice ugradnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan linkove,,,,,mm,,nemam al imacu za dve nedelje boce,,,karburatore NEBUSIM,nestavljam mesace....moz mali isparivac,nesto skupli od velikog,veci je prostiji i ima manje delova ,manje se i kvari i nije bas veliki oko 13 cm precnika,ima i od 15cm...za atest lepo napisah da radim na tome,cim obezbedim boce original i kad ih po zakonu kod nas atestiram verovatno ce moci da se atestira,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan sta bi sa tim bugarskim bocama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 18, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nista,,slagali me neki nazovi dileri jakih firmi,koji imaju sve.... :-X :-X :-X.....i,pa sad moram sam da idem u bugarsku,i ici cu,ali nije mi jos sezona za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto razmisljam o nekim komentarima ovde koji se odnose na sigurnost.To da ce usled inercije prilikom udarca motocikla boca koja stoji pozadi da te zvekne u ledja ili u glavu.Pa ako ne daj Boze neko udari velikom brzinom u nesto vozac se sigurno NECE zadrzati na sedistu i cekati bocu koja leti prema njemu.Taj ce vozac vec biti daleko ispred te boce a i daleko ispred motora.Tj,ako sila bude tolika da iscupa bocu ta sila ce izbaciti vozaca 20-30-40m ispred motora. Zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...