Bokam 85 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kacio sam vec ali evo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 394 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Kacio sam vec ali evo opet.Ja ovako nešto nikad nisam video. Nema matica neka sa donje strane, skroz ispod?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan To je takozvani slepi sraf, da ga busim ne vredi a nemam ni prostora. Pada mi na pamet ostar sekac ili da odem da mi zavari neko maticu pa tako da probam. Promenio Maj 29 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3140 Napisano Maj 29 Ne silazi, 5219 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kacio sam vec ali evo opet.То је шраф за смесу, не могу да ти кажем колико овако на памет. Мислим да сам писао око начину штеловања. Сада схватих да је то шраф који држи грло. Да може секач да игра.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik sam nasao 38 i porucio, 12 ke nema nigde niti ga uvoze. Grlo sam zvao na 3 mesta nemaju ovako kratko imaju duze koja idu na kontra stranu. Promenio Maj 29 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto drzi grlo karburatora za glavu dole. Promenio Maj 29 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3140 Napisano Maj 29 Ne silazi, 5219 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto drzi grlo karburatora za glavu dole.Схватих напоконSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 211 Napisano Maj 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malom reznom pločom na biaksu zasečeš po sredini i tako napraviš hvat za ravan šrafciger Promenio Maj 29 član nuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stigao zadnji lancanik 38z za vikend probamo :), 12 zuba prednji nema nigde.... Promenio Maj 30 član Bokam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1844 Napisano Maj 31 Drug član, 765 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da uneseš dimenzije u pretraživač,pa da te obraduje,da ga ima...Može da se desi da postoji,ali nije za motore,pa uz neku benignu doradu legne kao orginalni. Na kraju,može da se napravi. Agro FD gears iz Stare Pazove se bavi isključivo tom delatnošću. Srećno!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 65 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Viđao samo 13 napred, JFT 273.13 ima ga kod nas da se kupi: https://motoshop-mrg.rs/proizvod/lancanik-prednji-jt-peugeot-vox-110-jtf273-13/ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3140 Napisano Maj 31 Ne silazi, 5219 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao zadnji lancanik 38z za vikend probamo , 12 zuba prednji nema nigde....Мислиш 14 зубаSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2025 at 10:47 PM, Krokodilo said: 14 - 38 или 12 - 36, а то што кажеш за пренос нешто си промашио или га пазиш превише. Треча може и 90 ако га заврнеш мало "у црвено", а четврта испод 100 се не признаје. 105 до 110 би требало да буде максимум. Да буде јасно, како га навикнеш, тако че да иде. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Trenutno je 14-36 a preporuka je tvoja 12-36 ali posto 12 nema nigde uzeo sam zadnji 38 a prednji ce ostati 14. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen, sutra kad krenem na posao ce vidimo ishod. Juce sam probao jos malo stelovao karb dosao sam do 100 km/h, kad zalegnem 105 otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3140 Napisano Jun 1 Ne silazi, 5219 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen, sutra kad krenem na posao ce vidimo ishod. Juce sam probao jos malo stelovao karb dosao sam do 100 km/h, kad zalegnem 105 otprilike. Епа то је то, кад убациш другу бомбину и иридијум сврќицу добичеш нешто +Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stize i CDI, jos samo auspuh da resimo onda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 85 Napisano Jun 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Primetna je razlika lakse se zavrti motor i na 75km/h u cetvrtoj se ne cuje i ide na vrh gasa, zadovoljan sam za po gradu a napolju cemo videti sutra kako se ponasa. Promenio Jun 2 član Bokam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1844 Napisano Jun 6 Drug član, 765 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to ok....ALI mislim da je bolje uzeti Migliori koji fabrički ide 80 Km/h,ima dobar obrtni moment,lepo vuče... Nov je 1060€. https://youtube.com/@avanturesakinezom?si=SeGd3zjhvkxdppc1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 65 Napisano Četvrtak u 12:04 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Peda sa predhodne strane je koliko 1200e? Nisam video Tomos uživo, ali na slikama deluje nekako golo u odnosu na Pedu. Mada nigde konkretnijih informacija, koje su realne kubikaže Tomosa i Pede. Svakako Kymco je prejak sa cenom u odnosu na pomenute, nisam siguran da je kvalitet delova toliko bolji ali pokazaće vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5776 Napisano Četvrtak u 12:09 Ne silazi, 4279 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kod nas moped košta 1200, to iz fabrike nije izašlo za više od 500€. Ostalo su dadžbine. Kakav tu kvalitet može da bude? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1844 Napisano Četvrtak u 14:09 Drug član, 765 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Peda i Migliori su min.70ccm....Fora je što prve dve god.nema teh.pregleda i neće da pravi problem. Ovde je prevaren potrošač-kupac koji u stvari kupuje moped od 50ccm. Ima toga... ZTECH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM ZTECH, 2015. godište, Moped, vozilo prešlo 9000 km, Stari Banovci. Cena 850 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11732 Napisano Četvrtak u 19:02 Ne silazi, 2633 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Migliori APN ide dobro ,ali ima neki problem sa semeringom.Dragan Kovac se zali na kapanje ulja na osovini menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 11 Napisano Četvrtak u 19:37 U prolazu, 79 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Ja Pedom nisam prosao mnogo nekih 300km ne ganjam ga bar do prve zamene ulja ali ovako lagano 80-90kh ide Do sada zatego sam malo lanac malo ustelovao kvacilo i to je to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3140 Napisano Petak u 07:25 Ne silazi, 5219 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj Migliori APN ide dobro ,ali ima neki problem sa semeringom.Dragan Kovac se zali na kapanje ulja na osovini menjaca.Семеринг је 11,5 унутрашње и је зезнута димензија. Ако иде за Грчку нека купи себи неколико за резерву мада, ретко страда. Може и 10ка само да је исправно набије јер ту нема константног окретања него пола круг папред и назад отприлике и то само кад се шалта па и 10 тера дуго иако је кнап.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 214 Napisano Petak u 08:19 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Peda SNIPER WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peda SNIPER, 2025. godište, Scooter, Niš. Cena 1.200 € - Motori - Polovni Automobili I Peda konja za trku ima Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...