ficoman 344 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Sve je to lepo samo mislim da SYM nema da se kupi... Nema vise da se kupi. Evo gledam danas, dok se spremamo za put, jedan moped pored drugog, ama isti motori, ali iz razlicitih epoha. Ova Vizica, par centimetara niza, zastita za noge, kao da je limar pravio, samo plasticna, sve onako spartanski skromno. Ima i to svoju draz. Dok su kod Simceta su bas na sve mislili, cak i na dizajn. Gledam tu zastitu za noge, tj. cuvara od vetra, pa to kao da je jedan iz XX, a drugi sa pocetka XXI veka. Bas takva je razlika i u bojama i kvalitetu plastiike, a posebno u dizajnu. Nemam vise tresenje volana, sa novim gumama. Krenuli smo, u V. Plani smo. Promenio Maj 23, 2022 član ficoman 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Maj 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част за одлучност и идеју за авантуру! Желим вам леп провод! Promenio Maj 23, 2022 član Наш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2022 at 1:07 PM, Andrej_Hotstepper said: Da se javim, u Solunu smo, trecl dan voznje, malo preko 1000km, smo presli. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част! Очекујемо детаљнији извештај 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 26, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ficoman je napisao: Da se javim, u Solunu smo, trecl dan voznje, malo preko 1000km, smo presli. Bravo !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Наш said: Свака част! Очекујемо детаљнији извештај Ajde na prvu da ne pisem o samom putu, posto je to za drugu temu. VISA se odlicno ponasa, brzina koja je idealana je malo preko 70km/h, za sam motor a i za vozaca, potrosnja je oko 1.8-1.9 lit na 100 km. Promenio Maj 26, 2022 član ficoman 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Do jajca Svaka čast, prava avantura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I tu dolazimo do onoga šta ja stalno pričam... Advenčr nije motor, nego stanje uma. 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Maj 26, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Феноменалан подвиг! Одушевила ме сама идеја, а још кад се спроводи у дело, то је већ виши ниво. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Maj 26, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tu dolazimo do onoga šta ja stalno pričam... Advenčr nije motor, nego stanje uma.Лепо речено.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano Maj 26, 2022 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci!!! Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 26, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim, u Solunu smo, trecl dan voznje, malo preko 1000km, smo presli. Koje si ulje na kraju usuo, ima li potrošnje, i na koliko km planiraš da menjaš ulje?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jozza said: Koje si ulje na kraju usuo, ima li potrošnje, i na koliko km planiraš da menjaš ulje? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Sipao sam Shell polu sintetiku 15w50, krenuo sam sa uljem koje je izmenju sredine i maksimuma, sad je tacno na pola crte, mislim da je to oko 50-100ml. Takva potrosnja je i na sym-u. Vozili smo dosta brda i po toplom vremenu, i to je uzrok potrosnje. Promenio sam ulje na 11000km. Sad je na 12400km. Planiram da promenim kada se vratim. Isli smo preko Ohrida, kada se budemo vracali, idemo direktno kuci, tako da cu mozda da prebacim 200km vise od redovne zamene koja je na 2000km. Zbog toga sto je vozen otvoren put, mislim da to nije strasno. Ono sto mi je utisak veceri je da sam ucestovao u Solunskoj nocnoj sandzami, ovo iskustvo je zlata vredno. Kako to ide, kako ta voznja tece, kao reka. Nema usporavanja, nema sviranja, sujete, sve pun gas. Kao trka, a niko nikog ne ugeozava. Mlado staro svi pun gas, a nigde nervoze. Muka mi je od Beogradske voznje, gde sto imas jacu masinu to si ludji i bahatiji, ovde toga nema, svi su ravnopravni u saobracaju. To je to, ono pravo. Promenio Maj 26, 2022 član ficoman 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao 10w40? I ako jesi, zašto si odustao? Potrošnja, šaltanje, zvuk agregata?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao nikada, razlog tome je fabricka preporuka 15w40, i to sto mi je brat preporucio posto je citao na lnostranim forumima da se menjac najbolje ponasa sa 15w50. Tako sam na prvoj zameni od kupovine kada je imao 4800km poceo sa 15w50, nisam uocio anomalije, lepo radi, lepo ide. Zbog toga sto mi je kilometraza mala, tokom godine, nisam zimi prelazio redje tj. 10w40, sto mi je namera ove godine da probam. Mada zimi ne predjem preko 500km.. Promenio Maj 27, 2022 član ficoman 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 27, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno smo na 1200km, predjenog od Beograda. Vozimo se, uzivamo, obilazimo okolinu, Solun i plaze. Masine ni da stucnu, sve je na svom mestu hvala Bogu. Zbog toga sto za vikend najavljuju lose vreme tj. kisu, mozda se desi da se vratimo u jednom danu. U svakom slucaju, bice zanimljivo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada50cc 7 Napisano Maj 28, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nbgd Motocikl: visa R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, pre par dana sam kupio polovni kymco Visa r 50. Sve radi i motorče me polako osvaja. Čini mi se da je pomalo trom, treba da mu proverim karike, a onda se razmišljam ako ga već otvaram da mu nabacim malo veći klip. Jel može savet gde da jurim kit 80 ili 110cc ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 29, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo je majstor, pa će ri dati najbolji savet koju termo grupu da juriš. Ja ti samo mogu reći da ideš na 110ccm u startuПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2022 at 8:23 AM, ficoman said: Nisam probao nikada, razlog tome je fabricka preporuka 15w40, i to sto mi je brat preporucio posto je citao na lnostranim forumima da se menjac najbolje ponasa sa 15w50. Tako sam na prvoj zameni od kupovine kada je imao 4800km poceo sa 15w50, nisam uocio anomalije, lepo radi, lepo ide. Zbog toga sto mi je kilometraza mala, tokom godine, nisam zimi prelazio redje tj. 10w40, sto mi je namera ove godine da probam. Mada zimi ne predjem preko 500km.. Bravo!!! Skidam kapu. Objasnili ste šta je suština motociklizma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 29, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Bravo!!! Skidam kapu. Objasnili ste šta je suština motociklizma! Hvala, trenutno smo u Paracinu, za par sati smo kod kuce. Uspesno izbegavamo kisu, nadam se da ce do kraja tako biti, stim sto smo sa +30c, pali na +11c, jutros kada smo krenuli iz Vranja. Smrzli smo se. Ipak smo podelili put u dva dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Maj 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže Nada Macura: "oblačite se slojevito!" Jednom sam sa mora išao preko Žabljaka. Ujutru u 7h u HN 28'C, par sati kasnije na Žabljaku 8'C... Obukao sam sve iz kofera, uključujući i dve prljave majice i kišno odelo, smrzo se ko pingvin. Od tada, aktivni veš i na tavan kad idem, windstoper jakna, marama za vrat je isto jedna od najboljih otkrića posle kamena za kupus. Osećaj da se tresem i vozim motor je nezaboravan. Promenio Maj 29, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo je majstor, pa će ri dati najbolji savet koju termo grupu da juriš. Ja ti samo mogu reći da ideš na 110ccm u startuПослато са M2007J3SG помоћу ТапатокаНема коју, 110 и ништа више(е сад.....али у неку другу прилику), зашто, зато што вечи цилиндар од 110ке не улази у блокове. 52,4 цилиндар са клипом и глава обавезно, грло карбуратора 22 и карбуратор PZ22. Кад би набацио и неки фејк Акрапович(али не за 600ку него са за њега нормалним улазом) има да иде одлично.Иначе код нас у Скопљу има фирма која израџује ауспухе и цеви(инокс, обичне), све кривине као оригинал, скинеш стари шрафиш нови. Мени раде само грану ширу од стандардне, ово чисто као идеја.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 344 Napisano Maj 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco VisaR 110 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo,. Pobeeda :)!!! Beograd nas je nagradio kisnim sampanjcem na "kucnom pragu", Bubanj potoku. Volimo ga i takvog . Sedam predivnih dana, 1950 km. Visa i Symce, nasa verna magarenca, sve su istrpela, sve izdrzala, vreme im je za svezu "krv", i dobro pranje. Nadam se skorijem putopisu. Promenio Maj 30, 2022 član ficoman 18 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu piši putopis nemoj da čekamo! Ovo obećava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 30, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci !!! Sve čestitke za poduhvat ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...