Borzegi 448 Napisano Utorak u 18:44 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2025. at 15:19, Bobni je napisao: Evo ga druze nasao sam: Elacin CH - Alfa doo Srbija | Slušni aparati | Čepići za uši | ORL Oprema ALFA-SRBIJA.RS Slušni aparati najnovije generacije i za sve vrste oštećenja sluha. Sa slušnim aparatima koje Alfa ima u ponudi možete vratiti... Sada koja je Cena neznam,nadam se da sam pomogao. Super, hvala!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 205 Napisano Sreda u 15:04 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Borzegi Ne znam da li si video na prethodnoj strani, pisao sam o dva mesta za izlivanje čepića. Ovo što je dodao @Bobni je nešto treće. U ovom postu imaš sve detaljno - https://forum.bjbikers.com/topic/13948-cepovi-za-usi-predlozi-iskustva/?do=findComment&comment=3101876 I samo da dodam, ove nove providne sam nosio u dve vožnje i odlični su, isto kao i plavi, tako da u tom smislu nema razlike. Poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 448 Napisano Sreda u 17:05 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2025. at 15:04, markommarko je napisao: @Borzegi Ne znam da li si video na prethodnoj strani, pisao sam o dva mesta za izlivanje čepića. Ovo što je dodao @Bobni je nešto treće. U ovom postu imaš sve detaljno - https://forum.bjbikers.com/topic/13948-cepovi-za-usi-predlozi-iskustva/?do=findComment&comment=3101876 I samo da dodam, ove nove providne sam nosio u dve vožnje i odlični su, isto kao i plavi, tako da u tom smislu nema razlike. PozOdlično!Kontaktiraću sve tri firme pa prenosim najsvežije utiske.Hvala još jednom obojici na odgovorima!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...