Motorcyclist 20056 Napisano Jul 12 Integrisan, 6253 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim da malo dodam basa Kvalitet slusalica nije naravno kao mojih za muziku ali za taj novac se ne mogu zaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano Jul 12 (promenjeno) Drug član, 1276 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, markommarko je napisao: Ne znam u kojoj aplikaciji slušate muziku, ali verujem da kao i većina drugih ima ekvilajzere koje možete da podesite. Samo ih podignite i biće glasnija muzika Ekvilajzeri obicno dodatno uguse volumen muzike za nekih 30-40%. Kad nosim cepice slusam preko Ejeas-a muziku bez EQ, samo dolby. Kad nemam cepice(samo ako je kratka relacija) onda upalim custom EQ preset i taman mi je. Ejeas bez cepica i EQ probija mozak koliko je glasan. Promenio Jul 12 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20056 Napisano Jul 12 Integrisan, 6253 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ova moja dere odlicno bez cepova. Sa cepovima truba... Eeee gde je ono vetar u kosi picke materine itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 520 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Ne uguše, dodatno pojačaju. Evo ti primer na fotki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano Jul 13 Drug član, 1276 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @markommarkoJa mislio na fabricke EQ tipa samsung i to. Ovo je nesto drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...