Nele_Kg 13 Napisano Mart 31, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam se na vreme ukljucio Jel ima neko iskustva sa modelom 1200s iz 2011? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za temu, nema gde nisam tražio po forumima informacije za ovaj motor, ako me ubede dukatisti možda postanem i ja vlasnik jednog 2011 god 1200s, ali tek za par meseci. Uglavnom pratim temu pomno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za temu. Ja sam ovim motorom opsednut. Konkretno poslednji 950s. Cak sam i bio u ducatiju da ga pogledam uzivo... kakvo je to savrsenstvo... ali lova.... Na slici se vidi koliko sam imai priliku da zajasem, NEDOVOLJNO! :-D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan @m1lanche motor je zaista fenomenalan i tu stvarni nema fileme, ukoliko zelis da ti ga zgadim moze i par mana , naime kada ga guras i pri manecrisanju ispod 10 na sat motor proizvodi skripanje iz predela kocionih kandzi, skripe plocice diskovi pa da gabjebes. Kada se pusti korman motor vuce na levu stranu, u voznjo ne ali bez ruku na njemu da, dugo mi je trebalo da otkrijem sta je u potanju, na 1200s koji ima elektronsko vesanje sva elektronika je spakovana u levu vilu te je tako malko tezi na tu stranu o samom tim vuce na ostu. Ako zelis jos neku manu slonodno reci , o prednostima pak mogu da pisem danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Bajo moj to skripanje ja isto imam i na k7 :-D kakvu god manu da ima oprostio bi mu kao sidu Lisi Ann :-D 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se na 1200s onaj desmo servis ili kako se zvaše na 30 000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Lazar991 said: Jel se na 1200s onaj desmo servis ili kako se zvaše na 30 000? Na modelu 2015+ je na 34k ili 35k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, baracoka je napisao: Na modelu 2015+ je na 34k ili 35k A od 2010 do 2015 znaš li? I da li je cena 500 e kao što sam načuo ili je dezinformacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Lazar991 said: A od 2010 do 2015 znaš li? I da li je cena 500 e kao što sam načuo ili je dezinformacija Dobro si cuo, ljubicasta je desmo service 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A mali servis koliko bi me zelenih koštao na primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Lazar991 said: A mali servis koliko bi me zelenih koštao na primer Maki servis je oko 100 evra, radinse na 15k km ili jednom godisnje, sam desmo service je oko 400 ali posto vecina ljudi menja i ulje i filtere izadje na 5 glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan I na 1260 vuce u levo...provalio sad u cetvrtak kad sam isao na Frusku Goru. Mislio sam da sam se nesto istripovao, ali izgleda da nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Nikola2607 said: I na 1260 vuce u levo...provalio sad u cetvrtak kad sam isao na Frusku Goru. Mislio sam da sam se nesto istripovao, ali izgleda da nisam. Mislim da nisi, najbolje mi je objasnjenje Italijana na tu temu- pa motor ne sme da se vozi bez ruku, jeste li vi normalni? Prosto da se covek upita da li su u pravu zaista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano April 13, 2020 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Volim s'vremena na vreme pustiti korman, stegnem pa pustim pesnicu, prija.... i da mi at vuce u stranu, nece da moze osim ako nije fabricki u vinkli. A to sto vuce u levu, moz da bude i do gume jer vecina nas bolje pegla leve od desnih krivina, odnosno ne mora znaciti da je do motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, baracoka je napisao: Mislim da nisi, najbolje mi je objasnjenje Italijana na tu temu- pa motor ne sme da se vozi bez ruku, jeste li vi normalni? Prosto da se covek upita da li su u pravu zaista Ima pravo covek ali ipak je Versys drzao kao po sini. Nije da to uzimam kao manu, nego eto da se navede nesto kao mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan E da sad sesetih, kad ukljucim tempomat sklonim obe ruke ide savrseno pravo ali bez tempomata vuce levo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Satelis je napisao: Volim s'vremena na vreme pustiti korman, stegnem pa pustim pesnicu, prija.... i da mi at vuce u stranu, nece da moze osim ako nije fabricki u vinkli. A to sto vuce u levu, moz da bude i do gume jer vecina nas bolje pegla leve od desnih krivina, odnosno ne mora znaciti da je do motocikla. Meni gume nisu sigurno jos ni 1000 km nisam napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Nikola2607 said: E da sad sesetih, kad ukljucim tempomat sklonim obe ruke ide savrseno pravo ali bez tempomata vuce levo. E onda ne znam sta bi moglo da bude, mozda si se samo istripovao posto meni jeste problem jer moram da pridrzavam korman i kad je na tempomatu, vuce konstantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Satelis said: Volim s'vremena na vreme pustiti korman, stegnem pa pustim pesnicu, prija.... i da mi at vuce u stranu, nece da moze osim ako nije fabricki u vinkli. A to sto vuce u levu, moz da bude i do gume jer vecina nas bolje pegla leve od desnih krivina, odnosno ne mora znaciti da je do motocikla. Nisu gume, probao sam i odmah po zameni, motor ne vuce klasicno u stranu da pri normalnoj voznji opterecuje ruku, jednostavno single side arm, vila u koju je spakovana elektronika i dobijes jednostavno malo tezu polovinu motora, ja sam problem resi tako sto se bujvalno 1 cm pomerim u desno i onda motor pegla perfektno pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano April 13, 2020 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Nikola2607 je napisao: E da sad sesetih, kad ukljucim tempomat sklonim obe ruke ide savrseno pravo ali bez tempomata vuce levo. Ovde po logici gledano ulogu igra sam agregat jer kad je tempomat ukljucen tad se brzina odrzava, sve je u sprezi takoreci, mozda i to ima uticaj na prednje oslanjanje. Drugi par opanaka je kad se pusti gas... sve se drugacije ponasa. Ne znam, samo naglas razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PX200e 1984 27 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VESPA PX200e 84',Vespa COSA 200,BENELLI TRK 502X RED Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2020 at 7:17 PM, Satelis said: Ovde po logici gledano ulogu igra sam agregat jer kad je tempomat ukljucen tad se brzina odrzava, sve je u sprezi takoreci, mozda i to ima uticaj na prednje oslanjanje. Drugi par opanaka je kad se pusti gas... sve se drugacije ponasa. Ne znam, samo naglas razmisljam. Ljudi ne pricajte gluposti ,ovo je savrsenstvo,najlepsi motor ikada napravljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne reče daje ružan...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Jun 18, 2020 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, PX200e 1984 je napisao: Ljudi ne pricajte gluposti ,ovo je savrsenstvo,najlepsi motor ikada napravljen... Pojasni molim te sta je glupost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PX200e 1984 27 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VESPA PX200e 84',Vespa COSA 200,BENELLI TRK 502X RED Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Satelis said: Pojasni molim te sta je glupost? Nisam mislo na tvoj post ,lapsus,mislim generalno multistrada nema mane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...