Blueser 2396 Napisano April 6, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba tekst. Kvalitet obrade, pošto radim u firmi i imam mogućnosti, bi obrusio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je brusenje najbolje,ali i fina obrada zavrsava posao. Ja sam posle obrade povrsinu ispolirao povrsinu finom smirglom.@ Blueser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je ispalo na kraju,ostalo je jos kilometar sat da sredim(koji je kod majstora) i resio sam da napravim automatski podmazivac lanca. Nisam bas zadovoljan kako je majstor prelepio narandzastu foliju,ali kad bude proslo ovo vanredno stanje narucicu fabricke nalepnice i uradicu plastike kako treba. 21 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 8, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je odlično, svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti kada se neko sa ovoliko ljubavi i pažnje posveti poslu. Zadovoljstvo je bilo pratiti tvoj rad @Lane034 a posebno je zadovoljstvo kada je u pitanju narandžasti Pozdrav i puno bezbednih kilometara za vas dvojicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 8, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ova aždaja guta malu dicu.....Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2980 Napisano April 9, 2020 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 19.3.2020. at 21:24, PremieRacing je napisao: Svaka čast na entuzijazmu, ... ...dovoljno vremena u narednih par meseci da ga lagano vratiš u fabričko stanje... Pa stvarno svaka ti čast Ja rekao "par meseci" a ti ga napravi bolje od fabrike za 20 dana! Kapa dole. Vrati mu štitnike za ruke i de nam priznaj, gotovo sve?!? Pali, radi, ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vratio si ga međ' žive. Odličan posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2020 at 10:17 PM, Lane034 said: Slazem se da je brusenje najbolje,ali i fina obrada zavrsava posao. Ja sam posle obrade povrsinu ispolirao povrsinu finom smirglom.@ Blueser To. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част колега! Поморанџа је испала екстра! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno, barem na slikama. Samo da ti budes zadovoljan pa ga okreni naopako jos jednom ako zelis. Praticemo te ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nisam ljubitelj ovog tipa motocikala, nemam nikakvu emociju prema njima, ali sam tvoju akciju pratio od prvog dana i sa nestrpljenjem očekivao nove objave!Reći ću još jednom, BRAVO za posvećenost i za posao koji si odradio.Volim kad ljudi imaju ideju i ne odustaju pred preprekama. Komšija, respekt!Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlican rad, majstorski pedantan. Da li stavljas stitnike rucki ili samo tegice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svina ma pozitivnim reakcijama i odgovorima... @Simon69 Posto je neko pre mene farbao stitnike pa je ta boja ispucala kada je imao pad,muka je bila skinuti boju sa plastike a ne ostetiti je dodatno,to sam ostavio za kraj,smirgla i polako. Kad zavrsim bice slika kako je ispalo. @PremieRacing Motor sam provozao na kratko,prvi utisci su ...motor ima toliko snage da to nije zdravo,po nekad se zapitam da li proklizava lamela ili zadnji tocak. Svakako mu sledi sredjivanje kvacila posto su lamele bas upaljene. Desilo mi se par puta da se ugasi kad stajem,to cu morati da proverim u koliko se ponovi jos koji put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Evo me posle male pauze...Kilometar sat je sredjen,naravno kvar je bio neki hladan lem na ploci,ali sad radi perfektno. Takodje problem koji sam imao sa gasenjem sam resio uz pomoc software-a TuneEcu,ucitao drugu mapu i ustelovao senzor pozicije gasa i senzor rucice gasa. Sad motor mnogo mirnije radi na leru i nema gasenja. Polako sam poceo da prikupljam i materijal za automatski podmazivac,moja zamisao je da uz pomoc ciklicnog tajmera ukljucujem peristalticku pumpu koja povlaci ulje iz ladine posude i kroz pneumatsko crevo od 4mm gura ulje na zadnji lancanik,kao "diznu" na zadnjem lancaniku koristicu medicinsku braunilu velicine G16 (1.7mmx45mm). 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 19, 2020 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za projekat Super je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lane034 123 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw S1000Xr,Yamaha AeroxR Prijavi odgovor kao problematičan Uradjena nova grafika na KTM-u 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale, vrhunski odradjeno.Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, motor je lepši nego nov.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sva čast za Katicu, su čim si polirao izduvne grane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...