Pevac 272 Napisano Mart 22, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost na prvom mestu,znaci cizme.Patike nosim kada igram fudbal 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Mart 22, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja konkretno imam Heldove cizme za leto i jedne Preexport do kolena za zimu i kisu Patike idu ponekad sa mnom u koferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2020. at 20:59, bobanr je napisao: Kako bre nema preko 39? Pa to su deciji brojevi onda Bilo je, imam njihove te patike 47, nego ih više ne rade a ostali im samo ti mali brojevi (tako su mi letos rekli u prodavnici, išao sam da proverim za jednog kolegu). Inače ako ih ima još i nekom paše broj, nek se ne razmišlja mnogo, meni su se odlično pokazale baš za do posla. Za sve ostale situacije isključivo čizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 25, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2020 at 7:18 PM, Blueser said: Naručio u Moto Land-u. 10900 dinara. Valjda se neću razočarati. Stigle danas. Kožne, ojačanja prisutna kao i kod čizama na gležnjevima i prstima. Oseća se krutnost, ali i udobne za hodanje. Đon gumeni adekvatne debljine, nije "flispapir". Pedantno urađene. Preporuka. Nosim broj 43, naručen broj 43. Veličina odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Ove TCX nosim vec 2 sezone po gradu i na krace relacije, rade posao, pogotovo ljeti. Dobro su se pokazale, vjerovatno cu uzeti nesto slicno kad se ove potrose. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano April 4, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2020 at 4:18 PM, Blueser said: Stigle danas. Kožne, ojačanja prisutna kao i kod čizama na gležnjevima i prstima. Oseća se krutnost, ali i udobne za hodanje. Đon gumeni adekvatne debljine, nije "flispapir". Pedantno urađene. Preporuka. Nosim broj 43, naručen broj 43. Veličina odgovara. Molim te reci mi, i ja sam 43, vrlo retko 44. Kakav je kalup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 5, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, godovic said: Molim te reci mi, i ja sam 43, vrlo retko 44. Kakav je kalup? Znači nosim broj 43. Stopalo mi je, tako da kažem, malo šire sa izraženijim velikim prstom. Nove su i oseća se krutost, ali ništa ne steže. Udobne. Biće mi drago ako sam ti ovim nešto pomogao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigle juče. Nisam stigla da odem do Niša pa sam poručila preko sajta, nosim 39, ove su 39 i taman su mi. Deluju malo kruto, verovatno tako i treba. U petak idem na neku vožnjicu pa prenosim utiske. Merkam ih od prošle godine kad umalo nisam pala u dvorištu, da spustim nogu klizne mi đon, ne znam ni sama kako sam uspela da zadržim motor da mi ne padne na nogu, sve to dan uoči polaganja da se "podsetim" pošto je prošlo tad 3 nedelje od zadnjeg časa. Da nije bilo supruga tu pored, ostala bi tako da čekam neko da naiđe da mi ispravi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Februar 23, 2022 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna ,koliko su kostale ove Bering ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, gixxer je napisao: Ako nije tajna ,koliko su kostale ove Bering ? Bering Tiger Lady, popust u Barelu sa 17.100 na 15.400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Februar 28, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, gledam temu, slike modela, iskustva ali.... Tako sam najebao letos zbog toga sto sam bio u patikama da mi ne pada na pamet vise da ih nosim (mislim da me ni neke cizme ne bi spasile) Sad gledam da kupim pa nesto kao za kros one duboke, maltene do kolena. Koga zmija ujede......... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim, posle dve vožnje ovog vikenda sam već nekako navikla, malo je nezgodno bilo prvi put što je takav položaj stopala na fuzasteru da mi se peta odigne malo unutar patike pa imam osećaj da me blago žulja iznad pete, ali je to prestalo već na drugoj vožnji. Verovatno će sve da dođe na svoje, samo dok ih malo razgazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre su mi javili iz ChampionHelmets, čizme mi stižu u maju, pa ću napisati i koju reč kada budu stigle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Mart 19, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan @lestra Kakvo iskustvo, da li mozes da podelis ? Da li si bio u obicnim patikama ili moto patikama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Mart 20, 2022 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Moto patike. Mozda su dobre kad se klizne malo ali kad dodje do udarca (ne daj boze) samo cizme, i ti za kros! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Malopre su mi javili iz ChampionHelmets, čizme mi stižu u maju, pa ću napisati i koju reč kada budu stigle Koliko su te izasle novca ako nije tajna . Vidjeo sam slican model kod nas u jednoj radnji samo sto ovaj dio kod cjevanice nije bio oblozen plastikom . Izgledale su mi bas mocno al ne pitah koliko su novcaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Slavo je napisao: Koliko su te izasle novca ako nije tajna . Vidjeo sam slican model kod nas u jednoj radnji samo sto ovaj dio kod cjevanice nije bio oblozen plastikom . Izgledale su mi bas mocno al ne pitah koliko su novca Sent from my iPhone using Tapatalk Ovo su Dainese Torque 3, ne znam da li ih ima kod nas, ali ja sam ih na sajtu ChampionHelmets platio €350. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio Modeka Mondello, možda stignu ove nedelje, javljam utiske sa prve vožnje, deluju čvrsto u pm kad sam ih probao u radnji kod nas ali nisu imali moj broj.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da nisam omašio broj, kupio sam US 13 a to je veličina koju inače nosim (bilo koja obuća). Gledam uvek US size jer je to nekad 46, nekad 47 a nekad 48, zavisi od kalupa i brenda. Konkretno ove Dainese čizme su 47. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam obicno duzinu stopala , ja nosim 43 ali mi je duzina stopala 28cm .Ja sam se razmisljao da uzmem ove DAINESE X-TOURER D-WP jel ima neko iskustva sa njima . Ne znam jesu li prevruce za ljeto … X-Tourer D-Wp Boots - Motorcycle Waterproof Boots - Dainese (Official) WWW.DAINESE.COM Versatility, comfort and all-wheater protection. The perfect choice to enjoy the riding journey, every time of the year. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 424 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Može jedno pitanje @Alexandra995 - posle dužeg korišćenja kako služe Bering patike? Koliko su tvrde i tople za obično hodanje i nošenje, planirala sam da ih uzmem i budem 8 sati na poslu u njima (uglavnom sedim za računarom ali imam tokom dana oko 2,3 km šetnje)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Jun 26 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Peppermint je napisao: Može jedno pitanje @Alexandra995 - posle dužeg korišćenja kako služe Bering patike? Koliko su tvrde i tople za obično hodanje i nošenje, planirala sam da ih uzmem i budem 8 sati na poslu u njima (uglavnom sedim za računarom ali imam tokom dana oko 2,3 km šetnje)? Može! Odlične, samo sam ja sivonja pokidala na desnoj onaj jezičak koji se drži kad se obuvamo. Za to sam sama kriva. Inače im ne nalazim nikakvu manu. Odlično drže i po mokrom, suvom, samo mi se jednom desilo da kliznem na benzinskoj, nisam videla fleku od nafte. Možda će ti u početku biti malo krute, ali vremenom se razgaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 26 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Peppermint said: 8 sati na poslu u njima Ja ne bih ni u snu sa moto obucom. Ako vec ne nosim neki ranac , kofer ili nemam neki prostor gde bi ih odlozio... koristio bih nesto za planinarenje/hiking. PS da dodam, ne ove fensi od tekstila, samo koza Promenio Jun 26 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Jul 20 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da stavim, pa neka bude ovde. Ako nekome puknu pertle na Alpinestars Faster patikama, dužina je 160cm. Moje su, ja mislim, Faster 2. Promenio Jul 20 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gaerne , voyager black. Druga sezona , odlična patika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...