Acko017 192 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, icecool said: To je sve super, ali samo bi bacio taj novac.To sam Ti želeo reći.Pozdrav znam, ali merak nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, ako ti je merak - bujrum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Onda napravi ovako nešto. Ako je neravno verovatno su potrebni veći točkići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Mart 9, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na jos nesto:ovaj lift koji kibicujes ima dva pina,GSXF u postu @BaneVuk58 ima poziciju za jedan pin.Ako promenis motor lift ti moze biti neupotrebljiv,a lepe pare si dao. Ja sam se razmisljao da uzmem ovako nesto za radnju,ali dolaze razni tipovi motora i nista mi nece ubrzati podizanje motora u odnosu na obican stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Acko017 je napisao: Pare nisu problem, štedeo sam da bih kupio taj lift da uštedim muku roditelja Za 500e cu ja da dolazim kad im zasmeta da ga pomerim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kupis od mene onaj sto prodajem u oglasima i mozes da setas kako hoces motor po garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na jos nesto:ovaj lift koji kibicujes ima dva pina,GSXF u postu @BaneVuk58 ima poziciju za jedan pin.Ako promenis motor lift ti moze biti neupotrebljiv,a lepe pare si dao. Ja sam se razmisljao da uzmem ovako nesto za radnju,ali dolaze razni tipovi motora i nista mi nece ubrzati podizanje motora u odnosu na obican stender Verujem da ne pase na svaki motor ali za dosta motora se samo promeni ona ploča sa pinovima i onda pase. Ali to svakako nije za garažu jer je dosta komplikovano promeniti tj nastelovati ploču da pase na drugi motor. Kad to radiš jednom u 2-3 godine onda nije problem ali nije za svaki dan da se menja. Za garažu je najbolje lift i obican stender. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Acko017 je napisao: Poručio sam danas ovaj štender za prvu pomoć sa odgovarajućim adapterom kako bih mogao da probam da ofarbam felnu motip folija sprejom ali bih ipak ganjao onaj centralni lift da kupim LV8 E620D zadnji štender | Motoland WWW.MOTOLAND.RS LV8 E620D zadnji štender Ako si već poručio ovaj zadnji štender, što ne probaš da mu točkiće zameniš sličnim ali većeg prečnika da bi dobio visinu dovoljnu da u zadnjem delu dodaš jedan okretni manji točkić. Ako je iz nekog razloga potrebno osiguranje od iznenadnog podizanja zadnjeg kraja štendera, to bi se verovatno moglo rešiti sa lako montirajućom polugom koja bi se kačila na rep. Nisam viđao ništa slično, samo naglas razmišljam ali dizalice za mehaničare iz prethodnih postova ti izgleda nisu potrebne. Jedino poslednji post prikazuje ono što tražiš i jako je slično ovom rešenju o kome govorim. Razlika je u načinu podizanja. Ovaj sistem sa navojnim vretenima je možda sporiji ali mu nije potrebno dodatno osiguranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mala ilustracija predloga koji sam dao u prethodnom postu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jarani ajd bre ovo bi moj komso suad izvario ihhh pa on kad zavari plug il raonik na traktoru to vise ne da omikne nikad. Mene vario mog kolibrija sto ganjam 10puta pucao od mleka kad natovarim pa za sjenicu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan Jes majke mi mogu vam dam suadov telefon pa sedogovorte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel tvoj kolega milicajac taj suad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan jok seljak ko ija ganja stoku i drva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 11, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je sampion 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolibri93 9 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: budjevo Motocikl: kolibri tomos a uskoro apenac4 Prijavi odgovor kao problematičan kud ja sampijon seljak htedo stoku da izodim na livade al udari mecava izgino smo nisam do stoke mogo da dognam da naranim kolibrija i nevide zavejan bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Mart 12, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Acko017 Ovim si mi aktivirao crva koji me tera da sledeće nedelje napravim sebi jednu ovakvu spravicu. Kad završim stavljam fotke i troškovnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nađe li se rešenje za vozikanje motora po garaži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Mart 17, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/138400-moto-lift/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...