Dexterr 1969 Napisano Februar 24, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zato što nisi probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, WoodyRider said: A taj F 800 ST ne bih vozio ni uz mesečnu apanažu od 500 eur A zasto? Ja gledao ovako, nema lanac. Nema podmazivanja i smaranja. Ima efi, ima brembo, udobno sediste, ima 3 kofera, bocni original bmw, ima dobru suspenziju. E sad, nisam vozio, pa ne znam, jes malo ruzan, ali nije strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svi vrednujemo/dozivljavamo drugacije... Kao sto je poznato, Mercedes je auto ostalo su kola (kola vuku volovi inace ), Honda je motor, resto su.... "naci X11 i da se vozis kao gospodin Salim se... Ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posle 1km voznje video bi koliko je tdm900 smesan i inferioran u svemu, poredivsi sa predlozenim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли пробао ово?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. video sam i cuo taj motor, ali ja bih ostao na kormanu. A i volim uspravno sedenje. Najelpse se osecam kad imam bandita. Pogledacu Bandit i F800st, uporedicu. Imam i neki fazer i vstrom u mislima, pa cu pogledati sva 4 ako dozvoli vreme. Inace, TDM900, kod mene, osim teske voznje na malim obrtajima, spora voznja po gradu, nema nikakve dodatne minuse. Motor za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Krokodilo said: Јеси ли пробао ово? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Integra? Ako je integra, jesam, ali opet to je skuter. Ili nije bas skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek, polako...! Uzdrzi se dok ne isprobas jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan VFR 800 V tec, ja ga imao 3 godine sa tri originalna kofera. Top motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Integra? Ako je integra, jesam, ali opet to je skuter. Ili nije bas skuter?Pjaggio GP 800, страаааашно иде.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 24, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1714 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Krokodilo je napisao: Pjaggio GP 800, страаааашно иде. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Gilera Gp800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Гилера у праву си, једно мислим друго пишем јбг.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se ne mesam u ovakve teme ali moram da ti kazem da taj BMW ima sranje suspenziju, taj brembo samo pise brembo i nula bodova je i na kraju taj motor ces izuzetno tesko posle prodati. Uzmi bandita ako ti se svidja makar je koliko toliko prodajan motor kada resis da menjas a hoces sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Februar 24, 2020 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se još manje mešam u ovakve teme ali me je dvlns-ov post nasmejao i inspirisao da se oglasim. A ispravno ti je sve napisao; posebno u drugom pasusu; samo ga čitaj sa desna na levo: Bandit je sranje i ubrzo ćeš ga prodati, ali poslušaj srce ako te ono njemu vuče, nije problem da se razvedete, nije to žena pa da ti uzme pola imovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Februar 25, 2020 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 skrati sebi muku, svi znamo da ćeš završiti na GS-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 25, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko menjas motor iz dosade i radoznalosti uzmi nesto sto ti se najvise svidja i sto si uvek zeleo da vozis (u skladu sa mogucnostima, naravno). Nesto na cemu se osecas najbolje. Ukoliko menjas zbog promene nacina voznje i planske potrebe za nekim drugim tipom motora onda verovatno znas sta bi ti odgovaralo i cemu tezis. Ako zelis samo da je mladji i da poseduje FI i ABS, uzmi najbolje ocuvan i najmladji koji pronadjes za te novce Svakako, probaj nesto od 1000 kubika (ili jace), mozda ti se svidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 hvala! Bio i probao BMW, ne svidja mi se uopste, odustao sam od njega. Poredjao sam ostale da vidim po tome koji mi se koliko svidja. Bandit, pa fazer, pa vstrom. @Marko05Pogledao bih i onaj plavi fazer 1000, bas mi se svidja, predobar je samo mi glupo coveku da nudim 4000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ubuduće naslov treba početi sa "Šta da ne kupim? ..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Samo sa TDM-a 900 na Bandita 650 ne vidim svrhu, ili 1250 bandit ili nemoj ni da gledas bandita, to je moje misljenje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2353 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Markone88 said: predobar je samo mi glupo coveku da nudim 4000 Ti ponudi,pa se nadjete na pola i svima lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Markone88 je napisao: @Pingvin37 hvala! Bio i probao BMW, ne svidja mi se uopste, odustao sam od njega. Poredjao sam ostale da vidim po tome koji mi se koliko svidja. Bandit, pa fazer, pa vstrom. @Marko05Pogledao bih i onaj plavi fazer 1000, bas mi se svidja, predobar je samo mi glupo coveku da nudim 4000 Ja probah juče malo da ga omekšam oko cene al' mi nije delovao raspoloženo. U svakom slučaju ti se provozaj do Ue na rakICu pa ćemo ga zajedno napasti da spusti cifru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Marko05 said: Ja probah juče malo da ga omekšam oko cene al' mi nije delovao raspoloženo. U svakom slučaju ti se provozaj do Ue na rakICu pa ćemo ga zajedno napasti da spusti cifru. Hehehhe. Hvala drug. Ja sam gledao motor da bude 4soma sve da me izadje. E sad, kad sam video ovan Fazer, bas mi se dopao, ali ako bih isao na vise para. Onda bih definitivno uzeo noji motor, neka diverzija ili fazer 600, mosda cak i nc, ali 2012 ili mladji. Sta cu kad mi izmakao @Yanco motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: Hehehhe. Hvala drug. Ja sam gledao motor da bude 4soma sve da me izadje. E sad, kad sam video ovan Fazer, bas mi se dopao, ali ako bih isao na vise para. Onda bih definitivno uzeo noji motor, neka diverzija ili fazer 600, mosda cak i nc, ali 2012 ili mladji. Sta cu kad mi izmakao @Yanco motor Yamaha FZ1 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ1, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 39000 km, Užice. Cena... Ima i ovaj, taj sto je parkiran pored plavog, al' Borku se baaaaš ne žuri. Top stanje, kofer, izduv, prednja viljuška od R1... upravljiv neverovatno. Samo ti se on nikako ne uklapa u budžet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan BMW K1200S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1200S, 2006. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 54000 km, Mladenovac. Cena 4.000 € - Motori - Polovni Automobili A sta fali ovome? Jeste malo nezgodan polozaj, ali kako da mu odolis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...