Jump to content

Moto Zajednica

Tradicionalno BJB rostiljanje u Ljigu - Nedelja 8. Jun 2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

Ja sam ovaj u cnoj majici shto krade vodu sa prve slike, da mozes da me prepoznas kad se vidimo :)

Pišite ispod slika ko je ko breeeee, nemoj da ste lenji. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Pablo i Igore, hvala na odlicnom rostilju i za majice koje ste donijeli gore na vikendicu. Bilo je sjajno sresti mnogo ljudi sa foruma. Na zalost nisam mogao dugo ostati, jer sam bio umoran od skupa u Lazarevcu, kao i neki drugi koji su dosli, a cekao me i long way home. Pozdrav svima koji su bili tamo juce.

• Drug član, 1779 postova

Super domaćini ,fini izletić a i onaj odozgore nas je pogledao sa vremenom ;)

Ko tvrdi dručačije imaće posla sa ovim bajom...

index.php?action=dlattach;topic=19825.0;attach=18998;image

Ovo je KUM Dexter. ;)

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Bilo je lepo okupljanje, ispricao se sa starim poznicima, stekao neke nove, a izgleda i izgubio neke stare ;) Najeli se, napili, ispazarili reklamni materijal, sve u svemu vredelo je doci :)

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

Pit raspaljuje vatru  ;D

DSC_0205.jpg

pogled iz otvorenog `bioskopa` preko puta :)

DSC_0206.jpg

DSC_0207.jpg

njima treba zahvaliti sto im dim nije smetao da nam naprave odlican rostilj

DSC_0212.jpg

DSC_0215.jpg

za one koji ne vide dobro sta je na majici gore  8)

DSC_0216.jpg

noviBJB

DSC_0218.jpg

naslovna strana?

DSC_0222.jpg

DSC_0226.jpg

Soko se hvali najnovijim modelom mobilne navigacije :D

DSC_0244.jpg

Tesla je bio bajker?

DSC_0228.jpg

DSC_0230.jpg

DSC_0237.jpg

DSC_0238.jpg

DSC_0242.jpg

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

E da,moram da pohvalim Tonija i Pabla,i ostale na povremenoj pomoci,ljudi su vise sati spremali rostilj bez pauze,jos su morali i pivo da piju ;D,a povremeno je sunce bas przilo odozgore a zar odozdole,o dimu da ne pricam

a mene da pohvalis?

ja sam vise sati pio pivo bez pauze a morao sam povremeno i u bioskop da idem  ;D

Evo ja cu da te pohvalim za odlicne fotke

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Meni je bilo super, jedino sto sam krenuo mimo Novosadske ekipe pa sam se sam provozao do rostilja...moracu to cesce da praktikujem  :)

Upoznao sam jos par ljudi, sreo dosta vec poznatih, lepo se najeo, odmorio, uzeo majce (napokon) i onda se u odlicnom drustvu vratio duzim putem do Novog Sada. Grof i Markone standardno, a Nadu (Zena Za Volanom) posebno pohvaljujem posto je sama dosla od NS-a i izvozala je celu turu perfektno (a ako nekome nije jasno, tek nedavno je polozila i kupila motor...obrnutim redosledom  :) )

Eto...

Veliki PoZdRaV svima do sledece voznje

• Svrati ponekad, 343 postova

Pit raspaljuje vatru  ;D

DSC_0205.jpg

Bad MTF  ;D

Svaka cast na organizaciji i druzenju, zavidim vam!

Ja se ovamo vozim sa jednim crncem, koji radi 24/7, tako da se u stvari ne vozim ili se vozim sam!  ::)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Totalno opuštajući dan, društvance, livada.... I na kraju okrnjen sastav bliskog istoka i to na dijeti. :D :D :D. Moraćem da tražim копи-рајт za moje već mnogostruko zloupotrebljene slike  ::)

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Grof i ja smo malko zaobilaznim putem preko Beočina, Rume, Šapca, Palačinaka (pa morali smo bre! :) ), Valjeva, Mionice... stigli do roštilja. Lagana vožnja po prelepim predelima centralne Srbije. Šteta što je put od Koceljeve do Valjeva u jadnom stanju (ali se radi!).

Na roštilju zatičemo ekipu kako jedni vise po banderama (al se ponapijaše ovi pomislim u sebi ;) a jedva da je podne prošlo), drugi petljaju po žicama (od struje), treći slikaju sve ostale, četvrti i najvažniji (smajli koji se klanja) raspiruju roštilj i već počinju da ređaju... red piletine, red krmenadle, red pljeski, red ćevapa... ma... šta god da pomisliš!

Posebno moram da istaknem žene koje su bile u mraku u kuhinji i dok se nisu pojavile na suncu nisam ni znao koliko ih je tamo zatočeno! :) Majstor Tonija koji je istrpeo sve stoički, a bogami se tu istakao i gazda Pablo... Grof se nekako nametnuo u gašenju vatre (ko mu kriv kad je naivan ;) ), a bilo je i drugih koji su se kasnije sažalili pa su priskočili u pomoć nadimljenoj ekipi.  ;D

Opet dosta ljudi upoznao, neki su shvatili i da nisam baš tako krupan kao što delujem na slikama (pozdrav Čehu :) ). Helena me iznenadila koliko je u stvari tiha i nenametljiva (ili joj nije bio dan? A Čeh? ;) ) Neki su bili uzdržani (sada sam skontao i ko :) ), ali sledeći put im neću dati da se izvuku koliko god ratovali preko tastature na ovom forumu ;D ;D ;D Mirotvorac  ;D bi mogao da bude moj prijatelj Vladamir koji mi je moram priznati falio, kao i njegova mnooogo lepša polovina. Falio mi je i Lalajko jer sam se nadao da ćemo se napokon upoznati... uskoro... Tara here we come!

IgorXT je bio zadužen za trgovinu, žene za rad u kuhinji, Dexterr za hmmm... naplatu troškova  ;D, Toni je bio glavni roštilj majstor, a imao je i (bar) sedam pomoćnika... Ćići! Ćići car je trknuo po slatkiše kada smo se najeli!  ;D ;D ;D Ma... počeću da plačem jer mi već svi nedostajete... a ja ne volim rastanke... zato sam i ostao među poslednjima... dobro, svi mi iz NS smo poznati da laganica na tenance moramo da svarimo, pa tek ondak na put ;)

A natrag... društvance za priču... laganica... jer šatro Nada je nov bajker pa kao (opet) šatro neće držati tempo ako ga mi diktiramo... a mi brate lale... pa čak i vozimo ko lenji... 80-90 top speed... i ondak? Pa ništa, ja kao neću da obiđem neki šleper jer Nada jelte neće moći da me isprati... a onda odjednom vidim u retrovizoru tu istu Ženu Za Volanom kako ko iz praćke proleće pored mene i obilazi šleperčinu... gas za njom i kada sam je stigao... moj upitni pogled  ??? šta ti bi? Ko te juri? A ona samo slegnu ramenima i opet po gasu... Na prvom stajanju pitam i dobijem odgovor: jesam ja početnik, ali nisam baš ni tako uplašena! A ja: Šta bi sa onim nepreglednim krivinama?! Pa ništa :) To stoji i dalje! Ali na pravcu i 500ccm ide ko metak kad mu zavrneš gas... pa makar bila i Žena Za Volanom.

Šabac, centar, poslastičarnica, čiz kejk, bana split (bez šlaga  >:(:D ), produžene, skraćene, slađe, manje slađe... Šta? Pa kafe braćo! A vi mislili šapčanke? E, pa imamo mi i đuvegiju u društvu koji je sve to pratio što prolazi  ;D ;D ;D

I ko što moj potpis veli... kada smo sve to odvozali i stigli, prešli smo Grofa koji se odvojio za Petrovaradin, a mi otišli do Route 66 na finalno osveženje... kako ko, ja sam na kraju umesto piva, mlakog, crnog, opalio po toploj čokoladi i bio spreman da se onesvestim čim stignem kući i glava mi dodirne jastuk. Što se naposletku i desilo.

Eto, tako je to sve izgledalo iz mog ugla :)

• drkadzija, 1225 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Znači tako ...ko j....e Grofa, ja kući a vi u kafanu,  ;D ili ste se uplašili da će mi grofica uskratiti gostoprimstvo pa da ću kod vas morati da spavam? ;D ;D ;D

Ubr. obećao sam slike ali kad pogledah u fotoaparat tamo samo 4 i to lošeg kvaliteta :'(, Marko pa ti si škljocao gde su te SLIKE?

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

E da,moram da pohvalim Tonija i Pabla,i ostale na povremenoj pomoci,ljudi su vise sati spremali rostilj bez pauze,jos su morali i pivo da piju ;D,a povremeno je sunce bas przilo odozgore a zar odozdole,o dimu da ne pricam

Pivo je kod rostiljdzija "obavezan alat". Kada se zapali masnoca na zaru da se ugasi :o.I meso je lepse ako se ponekad prelije pivom ??? A sad sto i sa piva mora povremeno da se "skine" gornji sloj da bi imalo vece dejstvo, rostiljdzije moraju da se zrtvuju, pa da "povucu" iz flase, s vremena na vreme ;)

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Helena me iznenadila koliko je u stvari tiha i nenametljiva (ili joj nije bio dan? A Čeh? ;) )

Buuuuuuuuuuaaaaaaahahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D Tiha? Sve sam samo tiha nisam ( porodična tradicija ) :D

A nametljiva, nikad. Jes' da sam bila malo pospana, al' mi bilo leeeepooooo, pa odlučih da se ne derem :D :D :D

Hvala drugari na druženju!

Helena me iznenadila koliko je u stvari tiha i nenametljiva (ili joj nije bio dan? A Čeh? ;) )

Buuuuuuuuuuaaaaaaahahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D Tiha? Sve sam samo tiha nisam ( porodična tradicija ) :D

A nametljiva, nikad. Jes' da sam bila malo pospana, al' mi bilo leeeepooooo, pa odlučih da se ne derem :D :D :D

Hvala tebi sto si nam ulepsala dan 8),mada nije imao ko da nas predstavi al nema veze bice jos rostiljanja i voznji.

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Hvala tebi sto si nam ulepsala dan 8),mada nije imao ko da nas predstavi al nema veze bice jos rostiljanja i voznji.

Ja sam tek kasnije ukačio da si ti bio tamo... :(

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Oooo Ceh pa i ti si bio tamo??? ;DA ja uopste nisam ukacio da si stigao ;)

Ma jok... poslao Helenu samu :) Stigao sam dosta kasnije - da budem iskren, mrzelo me da ustanem rano.

Ma jok... poslao Helenu samu :) Stigao sam dosta kasnije - da budem iskren, mrzelo me da ustanem rano.

Cekaj sad nemoj da nas zezas pa koji ono baja je dovezo Helenu na Hondi, ja sam mislio da si ti... ;)

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Znači tako ...ko j....e Grofa, ja kući a vi u kafanu,  ;D ili ste se uplašili da će mi grofica uskratiti gostoprimstvo pa da ću kod vas morati da spavam? ;D ;D ;D

Cuti bre...iz Markoneovog posta bi jos mogao da pomislim da se ja nisam ni vozao sa vama...c c c c  ;D

A ti sto si onako na miseluku pod punim gaaassssooooooooom odzujao kuci to je vec druga prica...i sta se onda pitas sta smo mogli pomisliti??? Ja sam vec video oklagiju na ulazu u tvoju kucu pa mi je skroz jasan tvoj strah  :D ali su me ovo dvoje posle pitali za tvoje zdravlje  ;)

Stvarno, a gde su sve te silne slike? Tamo su svi kao nesto slikali a sada nista...par slicica i to je to... ::)

Cekaj sad nemoj da nas zezas pa koji ono baja je dovezo Helenu na Hondi, ja sam mislio da si ti... ;)

Na Hondi?!? :o :o Moraću da popričam sa njom!!! 8)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ma mozes sad da pricas s njom koliko hoces ali Honda je - Honda. Tu bas i ne pomaze mnogo prica  ;D

Da me neko ne shvati pogresno, ja samo palim vatru u ovom slucaju.

A Pite, kad vidis da Te niko nikome ne predstavlja, predstavljaj se sam ili ovako viri po slikama ko je ko bio, mada, sto kazes, bice jos prilika, jelte...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja