OverLord 328 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam otisao na BJB voznju i nadam se da cu otici jos 1001 put. Drago mi je sto sam upoznao ljude sa foruma,i sto su na mene ostavili jako pozitivan utisak. Nisam zavrsio celo putesevstvije i vratio sam se kuci bez motora, al kad malo bolje razmislim to i nije tako bitno. Bitno je da sam se vratio sa jos vise volje da ponovo obrnemo neki krug zajedno. Zahvaljujem se svim ljudim koji su mi pruzili podrsku i pomoc koja mi je bila neophodna. Jos jednom hvala svima i nadam se da ce veliki brat Lalajko u najskorije vreme osmisliti neku voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 15, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zavrsio celo putesevstvije i vratio sam se kuci bez motora Sto nisi zavrsio i sto bez motora kuci, jel se nesto desilo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Crko je alnaser, pa sam ga usput ostavio kod mastora. A za onu mrcinu od BMW-a treba ti skijaska skakaonica da bi ga upalio na gur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 15, 2008 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se zapljunem. Bezbedno su kući stigli XX, CBR i VTR iliti Nesha, Igor i Pablo. E da, da ne zaboravim da su i Valjevčani (ako ne grešim) Suzuki GSX-R 600 i Honda Dominator stigli do odredišta. Pozitivno društvo i prelepa priroda su ostavili jači utisak od "nekoliko kapi" kiše. Master Of Organization Lalajko je opet obavio odličan posao. Sve čestitke! Svima koji su bili čestitam, samo mi znamo šta su ostali propustili. NeshaXX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, jbga Kepo. Meni je žao što nisam išao, ali mi je drago da ste vi koji ste išli uspješno obavili misiju, odnosno da ste se lijepo navozali i proveli onako kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6548 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako mi je zao sto mi se kockice nisu slozile. Zao mi je: 1. propustio sam divno druzenje /ne sumnjam u to/ 2. sto je Kepi crko anlaser Drago mi je: 1. da ste se sjajno proveli 2. da ce biti ponovo voznje Pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan benjamin stigao ... ali pre toga ... tri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan četiri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan SAAAAAD !!! laku noć drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 15, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre daj jos slika! nemojte da se stekate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Grofe, moras jos da radis na levitaciji. Pogledaj ove ostale, ko u beztezinskom stanju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 898 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigo i ja ;D Sta reci, bilo je DO YAYA ...motor, put, drustvo sve vrh!!! Kad saberem utiske pisacu vise Laq noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 15, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigo i ja ;D Sta reci, bilo je DO YAYA ...motor, put, drustvo sve vrh!!! Kad saberem utiske pisacu vise Laq noc Bas mi je drago da si se lepo proveo! a i da si zadovoljan motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan SAAAAAD !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuu od toliko slika a vi skocko skocko duga duga Lepo bilo i ponovilo se. Ja sam bio. Ipak cekam slike da vidim gde sam to bio. Izgleda da cist vazduh utice na mene. Osecam se kao tele posle ispase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 15, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan stigao OK - odoh u krevet da nastavim - bilo je ko u snovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i Svetlana i ja!!!! Opet, sta reci? Bilo je.... Bilo je.... Kao da smo bili negde najmanje 10 dana.... Jos ne mozemo da pobrojimo sta smo sve videli i doziveli.... Ziveo Lalajko!!!!! Benjamine - levitacija uspela!!!! Drugari, svima, svima veliki pozdrav!!!!! Do skorog vidjenja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam umoran k'o pas, ali izdrzacu da napisem par reci i posaljem par slika. Vreme nije bilo bas idealno, ali smo imali i srece. U subotu smo imali suv put skroz do Tare, mada beogradski deo ekipe kaze da je na polasku bilo neke kisice. Nista strasno. Sastanak po dogovoru sa novosadjanima u kafani Platan, a sem njih tu nas je cekao i Kepa, koga sam tom prilikom upoznao. Dalje uobicajenom trasom, oprezno preko Debelog brda. Odmor na Pasnoj ravni uz odlicne lepinje sa kajmakom. Iza Rogacice sam reskirao i odveo Japance (novi naziv za grupu koja ide BJB voznje) do same Drine u mestu Krivi vir, gde je ona skela. Imali smo srece pa je skeledzija bio prisutan i pristao je da nas preveze na drugu stranu, u inostranstvo! Sa svima nama, skela je virila kojih 10cm iznad vode, koja je ulazila na sve strane u camac... Fotoaparat mi je ostao na motoru, ali drugi su revnosno slikali, pa ce te videti Malo iza Bajine Baste svracamo u manastir Racu, a Kepo i Markone (dva BMW-a) nas promase pa zapale iz sve snage ka Tari, misleci da smo mi vec otisli Na Tari uredno nalazimo smestaj i cim smo se razmestili pocinje kisica... Gazda nas je obavezao odmah da se u njegovom pansionu obavezno osecamo kao kod svoje kuce. To je znacilo u mom slucaju da sam otisao za sank i svima (pa i gazdi i njegovoj zeni) skuvao kafe Krajnje opustena atmosfera, pijuckanje rakijice. Moji cimeri: Grof i Markone, obojica tvrde da ne hrcu. Hm... Kisa je popustla pa se penjemo na bickleta i odlazimo do male crkvice u sumi, odakle se peske spustamo ka par km udaljenoj steni Vidikovac. Tu sam vec poceo da slikam i evo par slika sa te lokacije. Markone postavlja aparat za grupni portret, mi ga bodrimo za korak nazad: Povratak grupe sa Vidikovca, inace ovih 2km makadama je Grofov ZZR presao bez hroptanja... Uvece smo okupirali jedan mali restoran 50m od naseg smestaja. Sjajna atmosfera, bili smo jedini gosti, ne mogu da opisem kako sam se opustio i koliko je bilo prijatno. Ostali smo do sitnih sati... Mislim da se po slikama vidi koje su snimljene pre a koje posle vecere... Potom odlazak na spavanje. Interesantno je da je gazda ukljucio grejanje, radijatori su bili topli, sobe sjajne. Onda sam sa cimerima krenuo u uobicajene teme pred spavanje... BMW, Garmin, zev, Scottoiler, BMW, zevvv... forum, zev, BMW, zev, zev... hrk. Ovo poslednje je doslo od Grofa, sto je bio znak svima, a narocito Markoneu da se prikljuci Grofu. Ja naravno ne hrcem, ma sta ova dvojica napisala. Jutro smo poceli lepinjama sa przenom sunkom i kajmakom u sebi, pa sa dobrom jutarnjom kafom. Posle kracih fizickih aktivnosti oko Kepinog BMW-a, smo krenuli ka Mokroj gori... Ono je fantasticno! Evo malo od atmosfere sa Mokre gore, koja je jedini deo Tare koji je bio suv... Neki detalji: Pa onda opet malo mi: I na kraju devojke, solo. Posle se ispostavilo da je Grof bio iza njih sakriven, jer su se devojke za slikanje postavile bas kad se on presvlacio iza ZZR-a. Dobro je da se ne vidi na slici. Interesantno je da Coca Colu ne sluze na Mokroj gori. U povratku stajemo na benzinsku pumpu u Kremni, gde pocinje pljusak i svi se nabijamo pod samu pumpu. Par automobila je resilo da produzi i da ne sipa ovde gorivo, kada su videli atmosferu Onda posecujemo kucu posvecenu prorocima Tarabicima... Odlazimo dalje, po kisi i vozimo od Kaludjerskih bara do Mitrovca, kroz gustu sumu... Na Mitrovcu pravo na klopu, jer smo bili vec ovakvi: I tako... posle rucka, deo ekipe iz Beograda (erovi, izmuceni do daske krecu kuci, a mi endurasi, nastavljamo sa zabavom. Odlazimo do rajskog jezera u Zaovinama... I jedan deo ekipe. Moji Japanci: (S leva na desno, gore: Dule_pop, OverLord, Vladimir J sa suprugom Svetlanom, Kochamatori, Sasha sa suprogom Vesnom i Grof. U donjem redu, s leva na desno: ZekaZmaj, Hawk, momak sa Transalpom, Zika Spectra, Nervoznilik i Joska. Tu vec dobijam poruku "Memory card full" izavrsavam sa slikama. U povratku silazimo preko opasne deonice Mitrovac-Perucac. Tankanje goriva u Bajinoj basti i put pod noge. Poslednja zajednicka kafa u restoranu Toma je bila pun pogodak! Izuzetno ljubazni domacini i prijatni ambijent. Objasnjavam ko smo i sta smo i da na BJB postoji nekoliko pohvala njihovom restoranu, pa moram odmah da idem na racunar i to sve pokazem gazdi! Rastanak sa novosadjanima a mi palimo na Debelo brdo... Sve u svemu, premnogo utisaka za dva dana. Dokazano sjajno drustvo koje ne moze da omane! Poseban pozdrav novim "japancima" Joski, Kepi, Nikoli, Hacky -ju i Vatrenom coveku i njegovoj zeni . Nadam se da cemo uskoro opet na put. Sa ovakvom ekipom, sve jedno je gde!! Pozdrav svima i hvala vam za drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 16, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ns ekipa stigla živa i zdrava , uz dva obroka u povratku, ;)slike sutra crkoh od vožnje , a još sam i prao motor kad sam došao kući, bi mi žao šta sam mu sve priredio ovog vikenda. p.s. dule-pop-e levtacija ne funkcioniše sa ljudima od 100+ kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan znaci ljudi..ovo je bila `opasna` voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan samo mogu da pretpostavim kako vam je bilo... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, ako u naj skorije vreme ne izbacis slike, sledeci put cu te malo gurnem sa one litice! I sad kad se setim nije mi svejedno, koji si ti ludak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I molim vas za slike sa skele!!!! I sve grupne slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...