godovic 913 Napisano Januar 29, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dali se na moto sajmu moze naci polovna oprema kao na EXPO-ZIM? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 29, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam nikad video 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam ne. Moguće je naći starije modele na dobrom popustu ali polovne ne. Za to služe oglasi, forumi i slično... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1520 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 845 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su cene guma na sajmu? Vredi li ga cekati ili ne? U sustini me zanima da li trgovci "naduvaju" cena tih dana ili su u rangu redovnih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto dobijes na sajmu, mozes dobiti i u redovnoj prodaji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Februar 12, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine jeftinije prošao kod Mate u Mladenovcu nego da sam kupio na sajmu, štand Dunlop-a. Pre sajma nazvao Matu i pitao za cenu. Kod njega dobio besplatnu montažu + uz te gume dobio i karticu za gorivo, mislim da je bilo na njoj oko 3,000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2020. at 21:11, godovic je napisao: Zdravo, dali se na moto sajmu moze naci polovna oprema kao na EXPO-ZIM? Za polovnu moto odecu, kacige vidi na forumu da nadjes teme gde se spominje Sinisa, radnja u Bgd, Ruzveltova preko puta TC Zira 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zapazio da su cene nekih modela kaciga niže nego pre ili posle sajma .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Februar 12, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam otisao na sajam sa namjerom da kupim dosta opreme. Prvo sto sajamski popust ima malo do nikakvo znacenje(-10% uglavnom), a drugo vise je licilo na pijacu nego za mjesto gdje se kupuju motori i moto oprema. Ali idem i ove godine, cisto turisticki, bez ambicije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5434 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sajam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, drmilan_ said: Kad je sajam? hahahaha,Zemo u naslovu teme ti je. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1520 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 845 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, DjoleLO je napisao: Sve sto dobijes na sajmu, mozes dobiti i u redovnoj prodaji Pretpostavljam da je tako, ali sajam ima prednost sto je vecina prodavaca na jednom mestu, obidjes, vidis i kupis sta ti treba relativno brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5434 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Luckygsxr said: hahahaha,Zemo u naslovu teme ti je. hahahahah, verujes da nisam gledao, samo sam procitao moto sajam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preskočio par komada al ove godine idem. A gospođa je čvrsto rešila da ide sa mnom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Februar 12, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko jos nosi drva u sumu?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 12, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сваке године иста прича. Мало се надува, мало се спусти.... Све у свему видиш доста познатих људи и видиш неке моторе... На неке чак дају и да седнеш Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1520 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 845 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan ... kako god bilo, pljeskavica ti ne gine. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Gile said: ... kako god bilo, pljeskavica ti ne gine. + 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odem ja na pijacu pa ne kupim ništa, al pljeska mora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Februar 18, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se ne secam da je bilo pljeski zadnjih godina... I to se izgubilo. Jedan rostilj bude i to za N G vasar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Februar 18, 2020 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad su bile skuplje od ulaznice, nije ni cudo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4514 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Sajam je za mene više doživljaj uživanja u gledanju i maštanju o količini opreme za koju neću skoro imati prostora u budžetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.2.2020. at 23:30, Gile je napisao: Kakve su cene guma na sajmu? Vredi li ga cekati ili ne? U sustini me zanima da li trgovci "naduvaju" cena tih dana ili su u rangu redovnih? Ja sam na pretprošlom sajmu hteo da uzmem nove gume ali su cene bile katastrofa, plus su mi nudili gume stare nekoliko godina. Po ceni jedne u BG-u, u Sloveniji uzeo par Michelin guma sa svežim DOT-om. Srećom sam imao koga da mi ih donese. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sajam mi je ispao iz rasporeda. Zakazali nam vađenje krajnika za najmlađe i to baš 19-og. A bas sam se namerio da potrošim malo novaca na jaknu i rukavice a možda i nešto pride....bedak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 20, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brines retko ko ce tu spustiti cene nesto mnogo, jedino je benificija sto stize nove robe iz uvoza, znam da ce motoland imati mnogo toga, prosle god su predstavili revit na sajmu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...