Biker Boy 2576 Napisano Novembar 8, 2023 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Skuterom ove sezone skoro 11.000 km (po gradu) i dalje ga vozim svakodnevno. Motorom skoro 12.000 km ove sezone. Lepa sezona... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, respektabilne kilometraže... Ja sam i ove godine negde u okviru višegodišnjeg proseka: oko 6.000 km od početka godine do sada. Od toga, pola u gradsko-prigradskoj vožnji, a pola na dužim turama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ове сезоне 20.000км… 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jedva 6500 ove godine,jbg,i to 90 posto pola avgusta i pola septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Novembar 10, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.11.2023. at 11:13, doktor je napisao: Jel si to udomio NT-a? Čestitam! Hvala, treba da častim, izvolite … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Novembar 17, 2023 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Око 25000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10059 Napisano Septembar 11 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šta ja vozim...? 5661 km Uvežen 6.marta,registrovao 21. Nikad manje... ... 5.jul-Sopotnički vodopad, 4.avgust-BG pa do Kote, 24.avgust-D. Milanovac, bruka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano Septembar 11 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka možda ti je neudoban.....a meni možda jeste.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 11 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto sa tim motorom ne mogu puno da prelazim. Dobar je do 250 km u danu i da se prenoci. Posle 250 krece pakao...Bar kod mene. Ali to i jeste jedan od razloga zasto sa tim motorom mnogo manje prelazim nego sa ranijim motorima. Mnogo lepse izgleda nego sto je udoban za put. A nema snagu sportaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10059 Napisano Septembar 11 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ti si big man... Ma kakvi, ide ka' zmaj, znate me, mogu s njim 600 opušteno...uz najmanje pauze. Ali nemam kad!!! Kad imam beše vrelo,da se kuvam ne mogu... Ma biće dana... u januaru?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10059 Napisano Septembar 11 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pingvin37 je napisao: I ja isto sa tim motorom ne mogu puno da prelazim. Dobar je do 250 km u danu i da se prenoci. Posle 250 krece pakao...Bar kod mene. Ali to i jeste jedan od razloga zasto sa tim motorom mnogo manje prelazim nego sa ranijim motorima. Mnogo lepse izgleda nego sto je udoban za put. A nema snagu sportaka. Al' nađi jednog koji može sa povuče 2 metra drva? Šta to znači? Znači da agregat ne zapinje, a to znači dugotrajnost, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 11 Prijavi odgovor kao problematičan Ma agregat je dobar i motor kao motor je odlican i proveren, puno obrtnog momenta, al realno trebali su jos da ga nafiluju konjicima, kao kod FZ1 ili FJR 1300 na primer. Zastita od vetra za nas 185 je isto jako losa. Ti si iste visine, znas i sam... Isto je glupo uradjeno, da i 650 i 1250 budu maltene istih dimenzija, i jos na 1250 tvrdje tj. neudobnije sediste. Ja ga necu prodavati jer mi se vise smucilo da menjam motore ne znam vise ni sta bih vozio, do daljneg. Vrsi mi posao za izlet ili neku voznju, ali da cu ici sa njim na ture od po 3000 km, to tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman- 1050 km Majesty 1100 km Silver Wing 60 km Suzuki Dr 8 km KLX 0 km TTR 0 km GSX-R 0 km Puch 0 km Za primjer drugima kako nebi trebalo. Promenio Septembar 11 član Zeleni 65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 11 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi juce izadje uspomena na fb, pre god dana 5k km, sad ima 12k km. 22 juna uradio servis bilo 9k, 3k za dva i nesto meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Septembar 11 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Od kupovine nema još godinu dana a utukao sam preko 15000km. Motor koristim isključivo za putovanja i turizam, ništa grad i svakodnevne obaveze. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 532 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno 18 hiljada km od pocetka godine do sad (14 skuterom i 4 bivsim cbf-om). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Septembar 17 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Око 1К км месечно (мај-авг 4100 км) - у августу колима не знам јесам ли прешао 300 км. Најдужа тура у јулу око 750 км за два дана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ove godine, mnogo. Od 17. Septembra 2023. do sada jedva 10.000km, tugica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Septembar 26 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obrni okreni ja se godinama vrtim oko 12000 km, zbirnih km godišnje. Od aprila sam pregazio 5k kolima i 5k motorom, a da "nigde nisam išao" smeši mi se rekordna sezona. Čak na more sam ove godine išao tuđim kolima i opet za mene dosta km.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 2000 ako stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Oko 14000 na 3 motora ove godine, ako vratim XX u stroj mozda bude jos par hiljada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 5 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Slicno ce biti oko 13.000km, slabo ove godine bas, tek pred kraj sezone se uhvatismo puta i putovanja... Promenio Novembar 5 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 5 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2022. - 7500km2023. - 8900km2024. - 6100kmOve godine skroz slabo a ni prethodne nisu prejake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 486 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta kukate...ove godine 800km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jos traje, ali ove godine do sada oko 20K, ukljucujuci i skuterom nesto oko 3K. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...